• Piggel­in80
    Äldre 22 Jul 10:10
    255067 visningar
    3463 svar
    3463
    255067

    rmc linköping - ivf

    Undrar om det är någon mer som ska göra IVF i Linköping? Ska själv påbörja mitt andra försök om ett par veckor. Jag o min man har försökt aktivt i två år och är oförklarligt barnlösa. Vi bor Jönköping men gör försöken i Linköping. Undrar om det är någon som vill följas åt?

  • Svar på tråden rmc linköping - ivf
  • Piggel­in80
    Äldre 22 Jul 21:06
    #2

    Jag följs gärna åt :) När i höst ska du göra din FET? Vad skönt att ha små knott i frysen. Själv har jag tyvärr inga i frysen utan får göra ett nytt försök den långa vägen. Men det är det värt om man lyckas. Är så nervös för nästa försök samtidigt som jag längtar! Ska ni göra privata försök om det inte går lyckas? Men visst har man ganska goda odds med PCO?

  • Piggel­in80
    Äldre 24 Jul 18:58
    #7

    Kornett: Tråkigt att du fick MF... Men att ni lyckades betyder ju att ni har goda förutsättningar inför nästa gång! Vi får hoppas att en av dem i frysen blir till en liten bäbi =)

    Vad roligt att ni oxå hittat hit Fru Lila och Majsanna!
    Spännande för dig Fru Lila att ha datum för infoträff =) Det är ju alltid skönt att komma igång... denna  väntan i IVF-karusellen gör mig tokig!
    Majsanna jag gör långa metoden men jag kommer oxå börja med sprutor runt den 19/8, jag börjar nämligen sparya 9/8. Så vi ligger ganska lika i tiden. Hur kommer det sig att du ska göra korta metoden?

  • Piggel­in80
    Äldre 25 Jul 16:19
    #12

    Välkommen LindaBell Glad Spännande med syskonförsök! Har du ägg i frysen eller ska du börja från början? Låter ju lovande när du blev gravid på första försöket sist =)

    Förstår precis hur du menar Fru Lila... Idag är en sådan dag då jag inte kan släppa det här med barnlösheten =(  Känner mig verkligen i bott! Men det är säkert för att spraystarten närmar sig. Under början av sommaren kändes IVF så avlägset och man fick konstigt nog lite andrum (även om det hela tiden finns i bakhuvudet). Men nu kryper det på mig igen och jag blir så NERVÖS! Inte för själva IVF.n, den kan jag ta, men för resultatet!

    Majsanna, då förstår jag varför ni gör den korta metoden. Tur att det finns olika behandlingssätt att välja på och att de kan anpassa för individen =)

  • Piggel­in80
    Äldre 26 Jul 19:45
    #16

    En liten fråga... Är det någon av er som ska göra akupunktur i samband med er IVF?

  • Piggel­in80
    Äldre 28 Jul 20:58
    #18

    Kornett: Jag tänkte prova akupunktur denna gången. Det finns de som tror att det har hjälp dem mot deras barnlöshet. Det finns även studier som kommit fram till att det ökar chansen att bli gravid signifikant, men det är för "små" för att vara vetenskapliga bevis. Jag vet inte om jag tror på det, men det används ju inom sjukvården för så mkt annat. Enligt den sjukgymnasten jag ska gå till (han har koppling till Landstinget) så kan akupunkturen göra att blodflödet genom livmodern ökar, vilket ska öka chansen att ägget fäster:)) Så jag tänkte prova... Om inte annat kanske det bidrar till avslappning o att man mår bättre.

  • Piggel­in80
    Äldre 29 Jul 15:54
    #21
    Edittan skrev 2010-07-29 13:32:44 följande:
    Hej!
    Jag och min man ska göra vår andra IVF i augusti. Vi lyckades inte första gången och inte heller med vårt nedfrysta embryo, så nu hoppas vi på bättre tur. Börjar spraya imorgon. ÄP och ET beräknat till v. 34.
    Hej Filleduttan!
    Då ligger vi ganska lika i tiden. Skönt att få komma börja  med spray... då är man liksom igång =) Hoppas det ska gå bra för er!
  • Piggel­in80
    Äldre 29 Jul 19:03
    #23
    Glad
  • Piggel­in80
    Äldre 2 Aug 10:43
    #27

    Du behöver inte vara nervös frulila... Snarare tvärtom, det är så skönt att komma på besöket o få all information. Jag kände mig taggad att börja när jag varit där :) Hoppas det känns lika för dig!

  • Piggel­in80
    Äldre 2 Aug 12:27
    #31

    Jag har inte hört någon som blivit nedsövd... Det går så snabbt o man får morfin. Att bli nedsövd är nog bara jobbigare då man riskerar illamående o andra komplikationer. Alla pratar bara om hur jobbigt äggplocket är (inklusive mig själv) men egentligen är det en upplevelse att bara med o se på skärmen vad de gör:)

Svar på tråden rmc linköping - ivf