Inlägg från: Anonym (:P) |Visa alla inlägg
  • Anonym (:P)

    Ni som är KRISTNA, hur ser ni på PORR?

    Loriyana skrev 2011-10-03 14:36:46 följande:
    Nej jag antar att kameran är vinklad till ett annat område. MEN huruvida man kan känna igen personerna eller inte tycker jag kvittar. Det de gör mot sig själva är inte bra, och det är fel av oss att dra nytta av deras utsatthet.
    Varför är det inte bra? Och hur vet du att det är utsatta människor?
  • Anonym (:P)
    Anonym skrev 2011-10-09 19:23:41 följande:
    Jag är kristen och tycker att det är fel att titta på porr. Men ska samtidigt säga att jag själv så sent som igår kollade.

    Anlednignen till att jag tycker att det är fel är att jag anser att sexuella aktiviteter hör hemma i äktenskapet och är ett sätt att göra mej och min fru till ett. Jag tror att Gud vill att vi ska njuta av sex och jag tror att det allra bästa för oss som kristna vore att vänta med all sex tills vi har hittat den vi vill dela resten av livet med.

    Givetvis vet jag att äktenskap kan spricka, att men har sex utan att villa dela livet med någon och att det blir fel ibland men jag önskar att ha min egen strävan inriktad på detta.
    Den kristna dubbelmoralen personifierad!
  • Anonym (:P)
    Anonym skrev 2011-10-09 21:31:48 följande:
    Ja du får gärna kalla det dubbelmoral. Själv så ser jag det som så att jag har en moral och mål som jag strävar emot men klarar inte alltid av att leva upp till mina egna mål tyvärr.
     Att jag är kristen gör mej inte till nån övermänniska som aldrig gör fel men jag har JEsus som min ledstjärna, den jag vill efterlikna. Ibland klarar jag det bättre än vid andra tillfällen. Men målet kan ändå vara bestämt
    Ja, det tycker jag att det är.
    Varför tittar du? 
Svar på tråden Ni som är KRISTNA, hur ser ni på PORR?