• Janice01

    Hur blev du botad från tvångsmässig onani? (lider själv och behöver akut hjälp!!)

    Varför vågar du inte berätta om din onani för din man? Kommer han aldrig på dej när du onanerar? Kan ju höras om du tex använder en surrande leksak.

    Tycker annar inte att 1-2ggr om dagen låter så mycket, går det lika bra om du får ha vanligt sex med din man?

  • Janice01
    Anonym (Desperat) skrev 2010-08-07 09:40:44 följande:
    Janice01, svar till dina frågor: Jag skäms så mycket för detta att jag inte har berättat för min man. Dessutom är det inget jag prioriterat att ta upp för vi har en väldigt hektiskt tillvaro med två små barn och väldigt lite tid tillsammans. Det finns lite tid till att hinna prata med varandra och då det finns tid pratar vi om annat. Min man har också lite svårt att prata om känslig saker. Vet att jag borde säga nåt men det är så svårt. Antar att jag "måste" säga nåt?! Misstänker att han kommit på mig ett par ggr men är inte säker. Han har inte sagt något. Använder ingen surrande leksak Tyvärr får jag aldrig orgasm med min man (har aldrig fått det med någon). Detta är tyvärr också ett stort problem eftersom jag oftast väntar tills han somnat tills jag ser till att få det själv. Efter sexet känner jag mig nästan alltid besviken och har jag varit extra tänd har jag nästan gråtit för att det känts så tomt. Min man har precis börjat sin föräldraledighet och jag har börjat arbeta så nu kommer det finnas mer tid till för mig att motionera. Hoppas verkligen att det blir en förbättring, att motionen löser spänningar.
    Jag tycker inte att du onanerar för mycket! Eftersom ni har små barn så onanerar säkert din kille lika mycket i smyg för dej?
    Om du inte får orgasm ihop med din man, varför försker ni inte hjälpa dej ihop? Du kan onanera medan han smeker dej, det funkar alltid hos oss!
Svar på tråden Hur blev du botad från tvångsmässig onani? (lider själv och behöver akut hjälp!!)