Inlägg från: Hjärtat längtar |Visa alla inlägg
  • Hjärtat längtar

    Det borde finnas på socialstyrelsens hemsida, men jag vet inte hur man hittar det.
    Idag var jag på vårdcentralen och bokade läkar tid, vi ska dit nästa fredag och innan dess ska vi dit en morgon och ta prover! Skrattande

  • Hjärtat längtar

    Detta står på AC:s hemsida, krav på adoptivföräldrarna:


    En personlig kristen tro. Religionen genomsyrar påtagligt hela det sydafrikanska samhället på ett sätt som vi inte är vana vid i Sverige. Abba är en kristen organisation och alla som arbetar inom organisationen - även de som är ideellt engagerade - har en stark kristen tro. Det är viktigt för dem att familjer som adopterar härifrån har ett kristet engagemang och kan sätta ord på sin relation till Kristus. De mammor, som lämnar sina barn för adoption via Abba, har valt just dem för att de har ett kristet budskap i sitt arbete. Och de barnhem som vill att Abba bistår dem i att finna familj till barnen, är barnhem med ett djupt kristet engagemang. Det är alltså ett stort förtroende från Abbas sida, då de presenterar ert album för en mamma, alternativt utser er som förälder till ett barn.
  • Hjärtat längtar

    hur då lossnat? jag tycker kölistan är lika lång som den har varit LÄNGE!


    Om vi stod i kön hade vi stått på plats 28. Skönt att ni har så bra könummer!

  • Hjärtat längtar
    Anzile skrev 2011-04-14 18:59:40 följande:
    alltså, jag menade att det har ju inte hänt nåt på listan på länge.. nu såg jag att det var flera stycken som hade tagits bort... alltså som fått börja samla papper.. och då verkar det röra på sej igen... det var väl nån som skrev här att det varit stopp ett tag? 
    ok, vad bra att det har försvunnit folk från listan. (De kan ju också bytt land). Och så har nog andra kommit till.
    För ett tag sen var det bara ett par efter oss på listan, nu är det 4. Glad
Svar på tråden Sydafrika-tråd!