Inlägg från: Completorium |Visa alla inlägg
  • Completorium

    Jag måste sälja min kropp

    Det är väl mycket vi måste här i världen? I mitt liv är det sannerligen inte mycket jag gör av fri vilja eller för att inget hellre vill än att göra just det. Och ibland är det bättre och ibland sämre.

    Jag skulle helst vilja slippa arbeta. Jag gör inte det för att jag vill arbeta utan för att jag måste. Tänk så många timmar av min vakna tid jag lägger ner på att arbeta. Och det vet väl alla att väldigt många människor dessutom jobbar med nåt som de inte vill.

    Förstår inte riktigt hang up:en i den här debatten om att TS känner sig tvingad och inte kommer att göra detta av egen fri vilja och högsta önskan.

    Om jag vill ha tak över huvudet och mat för dagen så måste jag jobba. Men jag sneglar avundsjukt på dem som ärvt pengar och inte behöver göra ett skapandes grand utan bara kan roa sig hela dagarna.

    Om jag vill ha en bil, en dator, åka på semester, osv. osv. så räcker det inte med att jobba deltid utan då måste jag jobba heltid.

    Trots att det är så många måsten i mitt liv så går jag inte och skjuter mig för det. Ett måste är väl inte en katastrof?

  • Completorium
    ChoopChoopSong skrev 2010-08-18 17:46:57 följande:
    Eftersom TS verkligen inte vill göra detta, tycker jag att hon ska pröva alla andra möjligheter först. Annars går det säkert att hitta några ons på krogen och få ihop 10.000 kr. Då är det akuta problemet löst och då kan hon börja leta efter ett annat yrke, som hon hellre vill ha och kan leva med.
    ??? Och det är inte prostitution?
Svar på tråden Jag måste sälja min kropp