• Bedan

    Mim 11 åriga tjej sover i pappas dubbelsäng...

    Nehe, det fick man inte skriva, där ser man!
    Nåja jag omformulerar mig. Denna pedofilhets man ser överallt är rent förskräcklig. Bara för att ungen får bröst betyder det väl inte att hennes pappa tänder på henne! För det måste ju vara det du tänker på angående BRÖST och PAPPAN. Så länge han inte är en pedofil eller gillar incest förstår jag inte vad problemet är. Som sagt var har jag superstora pattar och sover bredvid min mor när jag hälsar på henne (min far är död men hade han levt hade jag säkert kunnat sova i samma rum som honom utan att behöva oroa mig för sexuell spänning mellan oss två). Det är mysigt att kunna ligga och prata innan man somnar samt att känna sig trygg om man t.ex. är lite mörkrädd. Spänn av! Om inte du tänder på ungen när hon ligger i samma säng gör antagligen inte hennes pappa det heller.

  • Bedan
    Anonym (Help!!!) skrev 2010-08-19 19:22:53 följande:
    Om 7 år är hon myndig och kan gifta sig men hon delar fortfarande säng med pappa....
    Om 7 år ja, men hon är ett  BARN så hon utvecklas enormt mellan 11 och 18 års ålder. Jag är vuxen och jag är inte samma person som jag var när jag var 21 men skillnaden är definitivt mindre än när jag var barn. 
    Om några år kanske jag är gift och har barn men jag kommer likt förbannat "dela säng" med min mamma när jag hälsar på henne. Det är ju inte som att man ligger tryckta mot varandra i en dubbelsäng.
    Jag förstår inte vad problemet är. Får hon inte sova bredvid sin pappa om hon är gift? Tänk om nått händer hennes man och hon behöver tröst? 
  • Bedan
    Anonym (Help!!!) skrev 2010-08-20 01:30:27 följande:
    Visst dom har delat säng sen separationen...

    Nej, jag sover med flickan enstaka nätter, ca 1 / 3 månader max! pga rädsla... I övrigt sover hon själv som man ska kunna, och hon kan här hemma,...
    Så hon ÄR rädd och du kritiserar att hon vill sova hos en förälder!?!
  • Bedan
    Livet är en dans på rosor skrev 2010-08-21 18:06:38 följande:
    Jag var ALDRIG rädd men sov där ändå... Jag vet inte, jag vill än idag som vuxen sova med någon (ungarna, en kille, en kompis what ever)...

    Det är konstigt, som barn SKA man sova ensam i sin egen säng i sitt eget rum annars är nåt fel- men efter puberteten så spenderar de allra flesta av oss våra nätter i samma rum och säng som någon annan.
    Spännande eller hur?!=)
    Intressant synvinkel!
    Jag får nog sluta sova bredvid min sambo, jag menar jag är ju 28 och borde då ha lärt mig att sova i egen säng... som man ska... Det får bli en madrass i köket då vi bor i en 1:a.
  • Bedan
    Anonym (Help!!!) skrev 2010-08-21 21:35:39 följande:
    Samsovning med stora barn är alltså helt normalt? Ska man blunda också när flickan är 14, 15, 16 och sover brevid pappa?
    Ja, jag fattar fortfarande inte vad ditt problem är. Hon är en stor flicka, hon bestämmer väl själv! Det är ju inte som att hon är 5 år och måste läras att sova i egen säng. Hon kan säkert sova själv men hon vill inte för det är mysigt att sova bredvid pappa. RESPEKTERA DIN EGEN DOTTER! 
Svar på tråden Mim 11 åriga tjej sover i pappas dubbelsäng...