Inlägg från: SoStylish |Visa alla inlägg
  • SoStylish

    Tvätta sig efter toalettbesök

    Yildirim skrev 2010-08-22 16:46:33 följande:
    Ni som inte bryr er om själva rengöringen kanske skulle bry er om att ni skulle spara pengar på slippa köpa lika mkt toapapper?
    Så du menar på fullaste allvar att man ska skölja bort sin avföring istället för att torka bort den? Vad är skillnaden på att skölja bort det eller på att ta bort det med papper? Vatten dödar inte precis bakterier.
  • SoStylish
    Yildirim skrev 2010-08-22 17:45:58 följande:
    Svårt att tro eller ej, men en HEL del bakterier fönsvinner faktiskt...
    Jasså? Har du någon källa på det?
  • SoStylish

    *Sitter och undrar om ni som tvättar så frenetiskt får avföring i hela rumpan och långt upp på ryggen när ni bajsar eftersom ni uppenbarligen behöver tvätta er så mycket hela tiden"

  • SoStylish

    Men alltså...Ni som tvättar er/duschar efter ett toalettbesök. Stoppar ni upp hela duschslangen då eller hur gör ni? Jag utgår från att alla ni som måste duscha efter ett toalettbesök gör era behov på ett väldigt konstigt sätt eftersom ni blir så jädra ofräsha att ni måste hoppa in i duschen!

    Visst att jag duschar om jag är magsjuk eller något för då är inte det som kommer ut i samma "skick" som det borde vara. Men vid ett vanligt toalettbesök blir man (iallafall inte jag) väl inte helt nerkladdad i hela rumpan heller?

    Usch vad jag mår dåligt nu efter att ha tänkt på allt detta....

  • SoStylish
    giftgrodan skrev 2010-08-24 00:46:04 följande:
    Vad roligt att ingen (förutom jag, fan vad jag är fin) verkar kunna acceptera någon annans sätt att göra det på. Bara för att jag föredrar att duscha efter så är jag "helt nerkladdad" och "gör mina behov på nåt konstigt sätt" etc etc...
    Det handlar inte om att jag inte accepterar hur ni gör! Alla får väl göra precis som dom vill i badrummet och tvätta sig hur dom vill! Men i vissa inlägg verkar det som om skribenten blir så himla smutsig att en dusch är ett måste!

    Visst föredrar jag också att alltid känna mig ren och fräsh. Jag duschar ofta, missbrukar handsprit, använder gärna goda krämer och sånt för att lukta gott. Men att alltid behöva hoppa in i duschen efter att ha gjort nummer två tycker jag ändå verkar lite onödigt - OM man nu inte är helt nerkladdad!
  • SoStylish
    Yildirim skrev 2010-08-24 13:21:24 följande:
    Ni kan ju tex inte låta en kille gå ner på er spontant ifall ni inte sköljer efter kiss och bajs ifall ni inte duschat innan....
    Men bajset befinner sig ju INNE i rumpan i tarmen? Ska jag stoppa upp en flaska WC-duck där eller?
Svar på tråden Tvätta sig efter toalettbesök