• Birry

    Tvätta sig efter toalettbesök

    Yildirim skrev 2010-08-22 20:38:23 följande:
    Har tyvärr inte det problemet men antar att ni är för lata för att orka bry er om hygienen och skäms för det ;)
    Problem med hygienen har man väl om man blir sjuk eller luktar väldigt illa. Jag har då inga problem med lukt efter en normal toadag (dvs torkat med enbart papper efter kiss och bajs).

    Däremot kan man fundera på om du har problem/en liten fixering vid bakterier? Hela vår kropp är ju full av bakterier och ska så vara, utanpå och inuti, och så länge de inte orsakar sjukdom så är de just  o f a r l i g a, så vad är problemet med ofarliga bakterier (oavsett var de kommer i från)?
  • Birry
    white trash mia skrev 2010-08-23 00:53:32 följande:
    Som jag skrev så är det inte bakterier jag oroar mig för att utan att det ska lukta! Och ja, jag tvättar händerna noga också.
    Jag kan lova att det inte luktar (samma dag) om du torkar med torrt papper.
  • Birry

    Jag blir mest bekymrad över den här renlighetshysterin - tycker att det är tragiskt att unga tjejer känner såhär (förmodligen mynnat ur två saker: behovet av att alltid "vara tillgänglig" för sex - och då alltid rena nog för oralsex, samt den generellt skapade "du duger inte som du är så du måste tvätta, ansa, raka, parfymera, tvättatvättatvätta in absurdum"

  • Birry
    Denebola skrev 2010-08-24 13:29:39 följande:
    Inte?

    *watch me*

    ... on the other hand, please don't.
    Exakt min poäng!

    Det går alldeles utmärkt... Kan lova att några bajsrester eller -dofter ej upptäckts vid dylika tillfällen! Det sitter bara i huvudet på er!

    (Och det är en JÄTTEbra källa att hänvisa till Savetts baksidetext - NOT!!! )
  • Birry
    Yildirim skrev 2010-08-24 13:45:56 följande:
    Då skulle det ju vara enklast ifall ALLA var på "tvättningslägret" ;) hehe tycker man ju
    Också jättebra "bevis"! Det är ju inte sjukdom ni "blaskare" skriver att ni är rädda för, utan att vara "ofräscha"... Blanda äpplen och päron = det här går ju jättebra!
Svar på tråden Tvätta sig efter toalettbesök