Inlägg från: ananda74 |Visa alla inlägg
  • ananda74

    HEJA SD!

    Det är bra att du vågar gå ut med det, de flesta blir ju helt rabiata så fort de ser nån som inte avskyr SD. Jag själv röstar inte på dem men tycker ändå att man ska få rösta på vad man vill utan att bli så himla nedskriven. Håll i hatten nu för du kommer att få mycket påhopp.

  • ananda74
    Faber skrev 2010-08-29 12:13:21 följande:
    Vad många inte begriper är att samhället har förändrats på många sätt under åren och därför fungerar inte alltid gamla resonemang. Själv röstar jag borgerligt men får höra av vänsteranhängare att Ådalen kommer att upprepas, vilket naturligtvis är rent nys. Om alliansen får fortsätta kommer inte arbetare att mejas ned på gatorna med maskingevär, det borde den mest fanatiske socialist inse. Sedan kan man ej heller jämföra en vanlig löntagare idag med en för 80 år sedan när det gäller förhållanden, ekonomi och rättigheter.
    Om man dessutom jämför alliansen med motsvarande högerpartier runt om i hela världen så inser man snabbt att alliansens politik är ren vänsterpolitik (långt till vänster om den som demokraterna driver i USA).
  • ananda74
    Faber skrev 2010-08-29 12:54:42 följande:
    Jag förstår inte vad du menar. Har medelsvensken det sämre än norrmannen,dansken eller finnen? Vårt trygghetssystem är trots smärre neddragningar fortfarande bland de bästa i världen. Jag har aldrig sagt att svenskarna inte jobbat sig till det samhälle vi har idag men det var förra generationen som la grunden, däremot står jag fast vid att vi är bortskämda.

    Titta bara på vilken nyhetssändning du vill. Så fort ett bidrag förblir fryst ett tag gällande beloppet eller om det höjs men inte så mycket som folk skulle vilja så ylas det om att de sätts på bar backe och snart måste leva i en Favela. Titta bara på inlägg på FL. Kan soc betala ditten och kan soc betala datten?, frågas det om. Globalt sett så finns det inte särskilt många länder där folk ens skulle ställa en del av frågorna och än mindre ha hopp om att det faktiskt skulle gå att få bidrag för vissa saker som det frågas om.

    Nej jag tycker inte att folk ska behöva svälta ihjäl på gatan men ja vi är bortskämda.
    Håller med dig. Man kan t o m få bostadsbidrag om man sitter på en dyr bostadsrätt. Sjukt system.
Svar på tråden HEJA SD!