Inlägg från: jådåsåatt |Visa alla inlägg
  • jådåsåatt

    HEJA SD!

    Sadness skrev 2010-08-30 09:32:31 följande:
    Jag skulle röstat på SD om inte jag redan hade bestämt parti.

    Men jag vill inte ha mer indvandring!
    Jobb och bostad ska tillföras Svenskfödda ungdomar!
    Och det finns varken jobb eller bostäder!!
    Det sattsas mer på invandring än pensioner!

    Jag hade inget emot invandrare förut, jag bor i en Norrändsk stad, där det ej finns mycket invandrare.
    (Och jag känner en handfull)

    Men när jag reste till Göteborg fick jag en insyn av hur Sverige ser ut idag, fruktansvärt var det, och trakasserad av invandrarna blev jag också! Skrikandes

    Men ett effektivt sätt att stoppa invandringen är att föda mer barn
    Föd mer barn, kvinnor!
    SD vill att personer som inte lärt sig svenska ordentligt ska flytta härifrån. Du hade alltså inte blivit så långlivad i Sverige om de får bestämma, ändå tycker du att de har en bra agenda?
  • jådåsåatt
    Bejje skrev 2010-08-30 12:00:20 följande:
    Håller med om att SD har riktigt sund politik. Tycker deras reklam är klockren då den ställer en väldigt viktig fråga. Ska vi lägga pengarna på våra svenska pensionärer och trygga deras slut på livet eller ska vi fortsätta bekosta masinvandringen till sverige? Som sagt så behöver man inte vara rasist för att tycka att SD är ett bra val.

    Personligen så skulle jag gärna se att nivån på invandringen sänktes till klass med Finnland. De har runt eller under 2% invandrare men Sverige har väl runt 10% Hur många av dessa lever på bidrag? Allt för många. Lägg pengarna på oss svenskar i första hand och ta invandringen i andra hand.
    Hur många procent av SD's väljare går på bidrag? Allt för många. Ska vi sluta lägga pengar på dem med?
  • jådåsåatt
    LjubaviMoja skrev 2010-08-30 12:17:15 följande:
    Vad har de med oss som röstar att göra? Det handlar jo om politikerna så nej den källa säger inte att folk som röstar på SD är mindre värda på något sätt, lågt utbildade, bönder, socfall eller vad nu annat ni tycks komma på.
    Nämen..nu är det ju du som sitter och hittar på en massa öknamn åt dig själv, det får du stå för:)

    Men, handen på hjärtat, känns det inte lite fel att rösta på ett parti som trycker så hårt på att invandrarna ska ut eftersom 10% av dem lever på bidrag(enligt SD) när 20% av deras egna ledamöter också gör det? Ser vi istället på hur många som får bidrag för att dryga ut hushållskassan varje månad så blir siffran plötsligt högre, nästan 35%.

    Och hur tror du att de ska kunna sköta sveriges ekonomi när 14% av dem har skulder hos kronofogden?
  • jådåsåatt
    livet leker skrev 2010-08-30 12:24:17 följande:
    Såklart det är en fördom, SD väljare förlorar på att rösta på SD om dom går på bidrag, då ska man rösta på Mona om man vill ha bidrag
    Oj, vad pinsamt att du har så fel. Du tror alltså att folk som går på bidrag inte röstar på SD? Deras medlemar röstar alltså inte på dem?
  • jådåsåatt
    LjubaviMoja skrev 2010-08-30 12:29:06 följande:
    Nej jag tycker att det är viktigt att inte blunda för invadringsfrågan vilket de andra partierna gör. Man ska först kunna ta hand om de man har , och vad är det som är så fel att införa striktare regler? Ingen har sagt att de vill stoppa invandringen helt.

    De öknamn är väldigt vanliga ditt var jo att vi lever på bidrag.
    Nä, jag har inte gett dig eller någon annan väljare ett smeknamn. Inlägget jag citerade pratade om att allt för många invandrare går på bidrag, desamma gäller ju SD-medlemar. Är det mer ok för en SD-anhängare att gå på bidrag än för en invandrare?
    Och varför blir man så upprörd över påståendet att det finns SD-anhängare soom går på bidrag när man inte reagerar på samma påstående om invandrare? För det är väl inte skillnad på folk och folk?
  • jådåsåatt
    Piff skrev 2010-08-30 12:30:26 följande:
    han hade sett skyltarna själv, ananrs hade jag med varit skeptisk.
    förmodligen någon som "åker hem på semester" eller för att träffa släktingar som de vill ska flytta efter till sverige.
    Låter ju logiskt. I vilket land kommunicerar man med sina släktingar genom skyltar istället för att prata med varann?
  • jådåsåatt
    LjubaviMoja skrev 2010-08-30 12:34:49 följande:
    De männsikor har iaf jobbat medans många invandrare gör allt för att INTE jobba eller lära sig språket.
    Källa på det? Eller är det bara fördommar?Tyst
  • jådåsåatt
    LjubaviMoja skrev 2010-08-30 12:39:26 följande:
    Det där är bara mina egna erfarenheter som jag sett tillräckligt av ,vill du se det som fördomar så fine bryr mig inte. Hade inte valt att rösta på SD om detta var bara något jag trodde hände.
    Haha, när jag säger att för många SD:are går på bidrag kräver du källa och tar för givet att det är fördomar.

    När du påstår att många invandrare varken vill lära sig språket eller jobba så krävs inga källor, dina snäva personliga erfarenheter räcker.

    Du argumenterar som en sann SD:are, det får jag ge dig:)
  • jådåsåatt
    SuzR skrev 2010-08-30 13:53:40 följande:
    jag tror att vissa av de som propsar på att man SKA sjunga de där sångerna på skolavslutningar, är inte särkilt religiösa eller troende för fem öre. De bryr sig egentligen inte så mycket. Förrän det kommer till invandrare. DÅ pratas det om traditioner och 'så brukade vi göra' osv osv och att 'de minsann inte ska ta över', DÅ blir det väldigt noga helt plötsligt.
    När man frågar folk som propsar på att ungarna ska fira skolavslutningar i kyrkan hur ofta de själva tar med ´barnen på en gudstjänmst eller ett studiebeskö i kyrkan så svarar de enligt min erfaranbhet nästan alltid att de aldrig för det.

    Om det nu är så viktigt för barnen att få tillbringa tid i kyrkan kan man ju tycka att föräldrarna såg till att de fick komma dit. Men det kanske är lättare att låta skolan sköta de viktiga bitarna i barnuppfostran?
Svar på tråden HEJA SD!