Inlägg från: Joppis |Visa alla inlägg
  • Joppis

    HEJA SD!

    TheCoopers skrev 2010-08-31 10:12:30 följande:
    Jag tycker inte att man är speciellt smart om man röstar på ett parti som gör en valfilm som skulle ha passat sig i Hitlers Tyskland . Ett parti som vill inskränka homosexuellas rättigheter och kvinnas rätt till valfrihet när det gäller hennes kropp .
    Det är bakåtsträvande . Jag tycker inte heller att människor som springer runt i vita huvor i USA och bränner kors är speciellt smarta .

    Självklart har alla olika åsikter . Men jag hade hoppats på att folk kunde vara lite mer vidsynta än så . Man kan väl fortfarande tycka att integrationen inte fungerar men låta bli att rösta på ett parti styrt av clowner ?
    Men hur tror det reaktionen blir när folk är missnöjda med invandringspolitiken och det plötsligt finns ett parti som vill "göra något åt det" (det må bestå av "clowner")... ?

    Enligt vissa opinonsmätningar hade SD förra veckan plötsligt 6.5%.... Nu har dock alliansen erkänt att dom misslyckats med integrationpolitiken dom senaste 4 åren så nu kanske det blir en striktare invandringspolitik så att vissa övergår till alliansen ist.
  • Joppis
    TheCoopers skrev 2010-08-31 09:57:57 följande:
    Ja den som lever får se . Men som tur är så är majoriteten av den svenska befolkningen så pass smart  att de inte röstar på SD .
    Ett parti med det partiprogrammet , och då menar jag inte bara frågan om invandringen och som gör en sån valfilm ... är ju inget annat än ett dåligt skämt .

    Hur man som vuxen människa kan rösta på något sådant är för mig helt ofattbart .
    SD:s reklamfilm var ett förhållandevis smart drag... om än att den kanske var lite osmaklig. Tror dock dom är nöjda med resultatet.
  • Joppis
    TheCoopers skrev 2010-08-31 10:18:55 följande:
    Men snälla du .. Sverige är fint , vackert och fantastiskt . Men att rösta på SD är ett steg bakåt .

    Dessutom -- get down from  your high horses ... Det är många länder och kulturer som är minst lika fantastiska som Sveriges .

    GEEEEEZ
    Många länder har inte Sveriges integartionproblem. När ska du få in det?
  • Joppis
    That is life skrev 2010-08-31 10:19:54 följande:
    SD är inte rasistiskt överhuvudtaget för då skulle väl inte  dem flesta av mina invandrarkompisar vara medlem i SD.  Jag tänker rösta på SD och jag är INTE rasist för att jag röstar på dem..

     Anledningarna för att inte rösta på dem rödgröna är: att dem vill ha massinvandring, släppa på alla regler som finns för att alla ska kunna komma in.

    Anledningarna för att inte rösta på  Alliansen: har bara gjort det sämre för dem fattiga. Har en arbetskamrat som har cancer men måste gå tillbaka till jobbet som hon snart förlorar för att hon måste vara borta ganska mycket för att få strålning. Min mormor har fått så mycket sänkt pension så hon får bo i en liten 1:a som inte är rustad sen 70-talet för säger hon ja till rustning så har hon inte råd med att bo kvar där eftersom dem höjer ju hyran då.
    Nej, man är faktiskt inte rasist för att man röstar på SD. Jag ska själv inte rösta på dom dock. Men folk som påstår at man skulle vara rasist för att man röstar på ett demokratiskt parti är inget annat än rädda.
  • Joppis
    TheCoopers skrev 2010-08-31 10:21:15 följande:
    Ja jag förstår att de tycker att de var smarta .
    Ja, och du är inte smart nog att begripa vad dom ville uppnå, och vad dom oxå uppnådde.
  • Joppis
    TheCoopers skrev 2010-08-31 10:24:09 följande:
    Vilka länder då ?
    Tja, Danmark, Norge, Finland ex. Vet du varför?
  • Joppis
    TheCoopers skrev 2010-08-31 10:23:47 följande:
    Hej Joppis !

    Jo det är klart det är därför . Jag tror det är helt fel väg att gå . Det är läskigt att man kan rösta på ett parti pga av en enda fråga och sen skita i vad de faktiskt står i andra frågor . Så länge de säger : Stoppa invandringen !!!
    så spelar resten ingen roll .. eller hur de ska gå tillväga .

    De skulle kunna ha massa punkter i sitt program och ingen skulle bry sig .. så länge invandrarna slutar komma hit ?
    Är det verkligen en bra lösning ?
    Lösningen är att tillfälligtvis dra ner drastiskt på invandringen tills Sverige är på fötter  i integrationspolitiken. Låter vi flödet bara fortsätta har vi snart ett "Rosengård" i varenda håla...
  • Joppis
    TheCoopers skrev 2010-08-31 10:26:10 följande:
    och du menar att de är dejliga länder att leva i eller ?

    Finland är verkligen ett föredömme ..

    NOT
    Jag menar att dessa länder har en betydligt sundare invandringspolitk än vad Sverige har.
  • Joppis
    TheCoopers skrev 2010-08-31 10:28:00 följande:
    Ok men det kan väl alliansen fixa ?
    Ja, dom får ju 4 år på sig nu... Annars lär SD ha betydligt mer % nästa val tror jag.
  • Joppis
    TheCoopers skrev 2010-08-31 10:25:22 följande:
    Alla dessa påhopp Joppis ... försök med ett annat sätt att argumentera . Se det kommer fungera för dig också ... I promise !

    Jag förstår .. men finner det inte varken smart eller underhållande.
    Vad uppnådde dom då?
Svar på tråden HEJA SD!