Inlägg från: Bejje |Visa alla inlägg
  • Bejje

    HEJA SD!

    SuzR skrev 2010-09-01 11:51:28 följande:
    haha frågar du varje svart person du möter 'du, jag vill så himla gärna säga negerboll, är det ok med dig'? bara för att 'benchmarka'...?
    nej, det skulle jag aldrig få för mig att göra. Däremot har jag inget problem med att ta upp lite mer känsliga ämnen med folk jag känner både privat och via arbetet.
  • Bejje
    KlasKristian skrev 2010-09-01 12:04:41 följande:
    Nja.

    Utredning och rättegång krävs ju för att bevisa att någon verkligen gjort sig skyldig till ett brott, så att utvisa förment brottsliga invandrare utan egentliga bevis känns inte som det bästa.

    Däremot håller jag med om att bevisat brottsliga invandrare ska löpa risken (större risk än i dag) att utvisas ur landet. Och innan Dorian m.fl. hugger tillbaka: nej, det ska givetvis inte gälla den som "bara" fått exempelvis P-böter eller kört för fort.
    Ja du har såklart helt rätt. Jag var nog lite för snabb när jag skrev det där och tyvärr har ju inte FL forumet en funktion för att redigera missar i inlägget. Givetvis ska de få en rättegång för att avgöra om de är skyldig eller inte. Är personen skyldig ska de utvisas omgående enligt min åsikt.
  • Bejje
    Dorian Ertymexx skrev 2010-09-01 12:13:18 följande:
    Aha. Då är det OK att säga "svenne" också, eftersom "svenne" kommer från "svensk", vilket ju bara är en korrekt beskrivning av vad en svensk person är?
    Nu är ju inte alla som jag, men jag skulle inte ta mer illa upp om någon kallade mig svenne än om de kallade mig idiot. Idiot har jag blivit kallad här i denna tråd av folk på "din sida" och det tar jag däremot illa upp av.

    Skulle någon invandrare kalla mig svenne så skulle jag ta det som om de kallade mig svensk och det gör mig ingenting :)
  • Bejje
    Dorian Ertymexx skrev 2010-09-01 12:17:50 följande:
    Utan rättssäker rättegång? Utan att kontakta mottagarlandet? Bara sådär, utan att se efter om de faktiskt får avtjäna straff i hemlandet? Heh...

    Vore iofs kul om länder gjorde likadant mot svenskar. Snopet för många svenskar att bli hemskickade från semestern när de tagit sig en öl för mycket...
    Du är rolig du :) Att ta en öl för mycket är knappast olagligt. Möjligtvis kan polisen ta in dig för avnyktring om du dricker dig så redlös att du inte kan ta hand om dig själv på en publik plats. Det jag snackar om är riktiga brott som ger riktiga straff.
  • Bejje
    Dorian Ertymexx skrev 2010-09-01 12:37:50 följande:
    De som har det dåligt har det för att deras vårdgivare lagts ut på entrepenad till vinstdrivande girigbukar som glatt skor sig på att skära ned verksamheten. Vilket ironiskt nog ofta betyder färre invandrare som har jobb... Men det är invandrarna som tär på de arma pensisarna va... Obestämd
    Att pensionärerna har det dåligt ställt beror till stor del av att de dels måste betala skatt på sin pension, samma pension som de har samlat ihop till genom att betala skatt på sin lön.  Jag vet att Sverige är ett land där man gärna inför mer skatter eller höjer befintliga skatter och därmed placerar vårt land högst på listan över skatter i världen. Men att betala skatt på samma pengar flera gånger tycker jag är idiotiskt från början.

    Att ändra på det är inte det lättaste, men vad SD vill börja med är att kraftigt sänka skatterna på pensionen. Ett parti som vill fortsätta att suga ut mer skatt från de stackars pensionärerna är inget parti som jag vill rösta på.
  • Bejje
    MirandaSthlm skrev 2010-09-01 12:52:10 följande:
    När man möter barn ute med sin hund blir man bemött på väldigt olika sätt. Svenska barn vill oftast klappa hunden och skrattar när han viftar på svansen osv medans utländska barn oftast skriker till hunden, sparkas mot den, gömmer sig bakom sin förälder eller i enstacka fall spottar på den.

    Där är det brist på uppfostran så det sjunger om det och brist på respekt för djur.

    Och INGEN kan nu komma och säga att jag har fel för NI har uppenbarligen ingen hund så kom inte med nåt sånt nu tack.
    Du är inte ensam om att ha noterat detta. Utlänningar från vissa länder har många ggr ingen respekt alls och tror att djuren är leksaker som man kan kasta spotta och slå på som man vill, för går dom sönder så får man väl nya av mamma?
  • Bejje
    TheCoopers skrev 2010-09-01 12:57:35 följande:
    Det skriver de hela tiden . Kolla in Joppis och Antons inlägg . Det är massor med påhopp och svärdomar ... inte bara mot Dorian ..

    Men det kanske bara är ok att vara AN ASSHOLE om man är på SD:s sida ...
    Det är troligen en försvarsmekanism. Eftersom Dorian hoppar på folk och förlöjligar dom med diverse barnuttryck så är det väl lämpligt att behandla honom på samma sätt? Mördar man så åker man i fängelset, kastar man  skit på folk så får man skit tillbaka.
  • Bejje
    Dorian Ertymexx skrev 2010-09-01 13:02:03 följande:
    Roliga exempel. Synd att jag inte skrivit ett enda av dem.

    Och som sagt, varför ska jag vara bättre än ni? Seriöst alltså. Varför ska ni få kalla folk för vad skit ni vill, men så fort vi säger ett pip som kan tolkas generaliserande så kommer ni med samma lama försvar? "Meh, nu låter du ju som de du fördömer!!!" (läs: "nu låter du ju som jag!!!")

    Så berätta nu, för jag har frågat flera gånger, har ni monopol på att vara nedlåtande, arroganta, fördomsfulla och kalla folk för dumheter? För om så vill jag gärna veta hur ni fick detta monopol, och av vem. Men om inte så kastar du fasligt med stenar i glashuset.
    Som sagt, det är inte exakta ord jag har tagit upp utan endast exempel, men de är skrämmande lika de förnedrande saker du har sagt till folk, men det minns du kanske inte?
  • Bejje
    TheCoopers skrev 2010-09-01 13:48:35 följande:
    varför försvarar du hela tiden svenskar när de gör något dumt men om det är en invandrare så är det en skam ?

    Invandrare snor godis i affären - ouppfostrad invandrarjävel
    Pensionärer snor godis - de vet inte bättre för de tror att det är ok att smaka
    Dorian svär - inte ok
    Joppis gör samma sak - försvarsmekanism ...

    Låter som du curlar de dina ?
    Nu förenklade du det så pass mycket  att det ska passa dig och "din sida" bättre.  Det där är absolut inte min exakta ord. Gällande Joppis så ser jag det som en försvarsmekanism Ja. Jag säger inte att det är rätt av oss att kalla varandra elaka saker, men till slut blir det för mycket. När Dorian gång på gång kallat Joppis, mig och andra för förnedrande saker så måste man till slut lägga sig på samma nivå. Först då inser Dorian hur löjligt det är när Joppis gör det, kanske, bara kanske kan han då komma ihåg vad han själv har sagt och tänka efter vad det egentligen är han kastar ur sig.
  • Bejje
    TheCoopers skrev 2010-09-01 13:50:10 följande:
    Men jag är uppriktigt intresserad av vilka människor som beter sig så . Inte ens du kan tro att ALLA invandrare uppfostrar sina barn så .

    eller ?
    Är inte du en av dom som tror att ALLA som röstar på SD är rasister?
Svar på tråden HEJA SD!