Inlägg från: Bejje |Visa alla inlägg
  • Bejje

    HEJA SD!

    TheCoopers skrev 2010-09-01 10:21:55 följande:
    Ja men det funkar inte så rent lagligt . Sen kan det ju vara så att man inte har någonstans att utvisa dem till . Ska vi sänka dem i havet då?
    Skicka tillbaka dom till det land de kom ifrån.
  • Bejje
    Dorian Ertymexx skrev 2010-09-01 10:30:36 följande:
    Hets mot folkgrupp.
    Det tycker jag absolut inte. De ställer bara en enkel fråga. Vill du att en del av statens resurser ska fokuseras på massinvandringen eller ska vi istället se till att våra pensionärer får ett värdigare liv, som de inte har idag.
  • Bejje
    TheCoopers skrev 2010-09-01 10:36:45 följande:
    HAHAHAH I KNEW IT !! YES !!

    Neger är ett kränkande ord
    Vit är inte det .

    Inte svårare än så
    Visste att den kommentaren skulle komma. Då måste du också inse att ord kan ha olika betydelser. Neger kan som sagt betyda mörk eller svart, som i fallet med negerbollen. När jag säger ordet negerboll så har jag inte en tanke på mörkfärgade personer eller slaveri eller något annat negativt.

    Jag känner flera mörkfärgade personer som jag har frågat just frågan om de anser att ordet negerboll är kränkande för dom. De har skrattat och sagt nej, absolut inte, eller nej, jag förstår vad du menar, men jag tar absolut inte illa upp.
  • Bejje
    Dorian Ertymexx skrev 2010-09-01 10:54:02 följande:
    Återigen - vart står det att SD-stödjarfalangen har monopol på detta?
    Det roliga är att enligt vad jag  har sett i tråden är du en av dom som börjat prata nedvärderande och trycka ner folk. Skillnaden är att du och vissa andra försöker göra det på ett fint sätt, för ni vill ju inte bli avstänga från forumet, men likväl så är det lika illa.

    Det kan stå t.ex. Att du ens tror på det du skriver är bara sorgligt eller, jag beklagar att du inte har lärt dig mer under din livtid än så eller, jag hoppas på att du en dag kommer upp i en vuxen person mentalitet.

    OBS, jag säger inte att någon har sagt exakt dessa ord, men det är så här det kan se ut. Man får det att låta som att man vill personen väl, fast själva syftet med kommentaren är att fönedra. Sådana typ av smygförnedrande kommentarer är för mig värre än att rakt ut säga: Jävla idiot!
  • Bejje
    Knugen2010 skrev 2010-09-01 10:55:45 följande:
    Den största delen av våra pensionärer har det väldigt bra här i Sverige. Så vad menar du?
    Det är inte vad jag har hört från pensionärer. Vad anser du är värdigt för pensionärerna att leva på per månad?
    Kollade nyss upp min egna prognos för vad jag beräknas få i pension när jag är 65 eller 67år. Med dagens mått så kan det låta som en bra pension, men priser på allting går upp varje år, så jag misstänker att jag kommer få käka nudlar och knäckebröd trots allt.
  • Bejje
    TheCoopers skrev 2010-09-01 11:00:30 följande:
    Neger betyder inget annat än neger .

    Negro betyder svart på spanska
    Och varifrån tror du ordet neger kommer ifrån? Tror du att negerboll betyder "bakverk gjort på slaviska svarta människor"
  • Bejje
    Dorian Ertymexx skrev 2010-09-01 11:13:24 följande:
    Ah, du menar som det faktiskt redan är? Du vet kanske att man inte får bli svensk medborgare förrän efter ett antal år, som dessutom blir många fler om man begått brott?

    www.migrationsverket.se/download/18.56e4f4801...

    Det är för mig rätt fascinerande hur ofta jag ser folk som har SD-sympatier skrika om saker som gäller. Som när folk gapar om att "skicka hem brottslingar", fan, det görs redan! Jag har själv arbetat med att korrekturläsa översättningarna till och från olika språk!
    Men de ska bli utvisade omgående anser jag. Vi ska inte låta dom sitta här i flera år innan de blir utvisade. Sätt dom på ett plan omgående! Sen skriver du att man inte får bli svensk medborgare förrän efter ett antal år, som blir många fler år om man begår brott. Det ska inte bli flera år! Det ska bli utvisning, det är det jag menar.

    Om personen däremot har bott här i många år och skött sig och blivit svensk medborgare och sedan begår brott, ja då tycker jag att en rättvis rättegång ska hållas och personen ska straffas precis som vilken svensk som helst.
  • Bejje
    TheCoopers skrev 2010-09-01 11:23:30 följande:
    Slaviska människor ? Menar du folk från Bulgarien etc

    Sov du på historielektionerna ?
    Du glider från poängen. Alla svarta människor som jag har pratat med har faktiskt inget mot att negerboll kallas just negerboll, men någon finns det alltid som tar illa upp, så bara för att en minoritet tar illa upp av ordet så byter vi namn till chokladboll istället?
  • Bejje
    TheCoopers skrev 2010-09-01 11:43:57 följande:
    Det är ingen minoritet kära Bejje som har något emot ordet neger . Snälla läs på . Finns massor med böcker . Bara för att du pratat med en eller två svarta människor i ditt liv betyder det INGET för hur resten av världen känner det .

    OT .

    Slut på den diskussionen .
    Nej det är inte slut. Om du anser att de flesta tar illa upp av ordet negerboll så länka gärna till en stor öndersökning bland svarta människor som visar på att de flesta tar illa upp. Jag baserar mitt uttalande på många svarta folk som jag har gått i skola, arbetat med eller blivit vänner med.
  • Bejje
    Dorian Ertymexx skrev 2010-09-01 11:49:50 följande:
    Omedelbar = inom en månad??? Omedelbar är omedelbar, inte inom en månad.

    Och det roar mig att du tycker att lag och rätt inte ska gälla invandrare. För det är vad du faktiskt säger.
    Men fine! Ta bort ordet månad då om det känns bättre så för dig :)

    Tycker inte att vanlig lag ska gälla brottsliga invandrare nej. Utvisning för de som inte kan vara lagliga, rättegång för de som har blivit svenska medborgare. Hur svårt kan det vara att följa lagen i några år? Kan man inte göra det så har man ingenting här att göra.
Svar på tråden HEJA SD!