• isabellem

    Igår plussade jag!!

    Är så glad, igår plussade jag:) Har tagit 4 test sen igår för att jag inte tror att det är sant men nu börjar jag förstå... jag är gravid igen !! och jag hoppas så innerligt att Oliver ska få bli storebror i maj... Jag har en jobbig tid men först ska jag ta mig igenom dom första månaderna utan att få ett missfall sen tar vi resten när det kommer...

    Kram till er alla!!

  • Svar på tråden Igår plussade jag!!
  • Linda Jimmy

    Ja samma här, har inte varit så glad på länge men samtidigt vill man ju bara att tiden ska springa iväg

  • smultron2010

    När ska du till barnmorskan? Själv har jag bokat in två stycken denna gång. Den första för att jag fick en snabb tid och då kanske jag kommer snabbare in på VUL och den andra för den ligger precis runt hörnet.

  • Linda Jimmy

    Jag va hos barnmorskan i Måndags men vart inte alls bra bemött de är där jag gått mina tidigare graviditeter så nu har jag bytt och ska gå på Danderyds sjukhus så fick en 120minuters tid den 6/10 för ultraljud och inskrivning så de känns superbra! När ska du dit?

  • Cinza

    Jag är i v. 8+6 idag. Önskade att allt redan var klart. Jag gjorde ett vul i v.6+4 och då kunde man inte se någon hjärtaktivitet så jag trodde det var kört igen. I tisdags var jag på återbesök och då fanns där ett tickande hjärta så i morgon får jag nog ringa MVC och boka en tid. Vill gärna göra ett vul till i v.14 eller så innan vi berättar för familjen.

  • smultron2010

    Grattis Cinza, vad kul att du fick se ett tickande hjärta!!!!


    Linda Jimmy: Smart av dig att boka tid direkt på sjukhuset, Själv ska jag be om en remiss dit så fort som möjligt. Vågar dock inte gå innan vecka 7 då det var så struligt med tickande hjärtan och inte tickande hjärtan förra gången. Men till Barnmorskan ska jag gå den 5/10 & 19/10. Nu ska jag packa det sista och sedan semester i 2 veckor!


    Håller tummarna för er att ni har en underbar graviditet tills jag kommer tillbaka


     


     


     

  • Linda Jimmy

    Jag fick inte beviljat specialistmödrarvård från MVC i min hemkommun så då ringde jag till deras egen mödrarvård och dom sa direkt att de inte va några problem, får komma in o göra UL precis när jag vill. Hoppas att du får en trevlig semester!

  • S m u l i s

    Stort grattis och hoppas allt blir helt perfekt. Tycker att ni änglamammor som vågar igen är otroligt starka. Själv har vi redan många barn så även om vår sista blev en ängel så sätter vi punkt för vår babyverkstad. Men jag önskar er all lycka !

  • smultron2010

    Linda Jimmy: varför fick du inte beviljat specialistmödravård? Gav dom någon förklaring?

  • isabellem

    jag är i ca vecka 7 :) Den 10 och 11 oktober ska jag först till b,m för inskrivning sen till läkaren för att ta massa prover och u,l. Eftersom jag hade fått proppar på moderkakan så får dom ta en massa prover och se om jag är propp benägen, gjorde det i våras men då var proverna bra får hoppas dom blir bra denna gången också.. 

    Är jätte lycklig men också fruktansvärt rädd, jag vet vad jag kan få, när man blir gravid första gången tror man att man älskar sitt barn oändligt mycket men det är först när man håller sitt barn i famnen död eller levande som man bygger upp en enorm kärlek som man aldrig trodde fanns, redan nu vet jag vilken kärlek mitt 2,a barn kommer få mig att känna speciellt den dagen jag får h*n i min famn, längtar så enormt mycket!!
    Hoppas ni förstod mig rätt och inte blev stötta...självklart älskar man sitt barn redan den dagen man får plus på stickan men jag tycker inte det går att jämnföra när man väl får se sitt barn, när man ser likheter m,m.... Det byggs upp en så stark kärlek.

Svar på tråden Igår plussade jag!!