Inlägg från: sunflower79 |Visa alla inlägg
  • sunflower79

    Rödkåls-testet? Ta reda på om ditt barn är en pojke eller flicka=)) KUL!

    ska köpa rödkål imorgon! kul grej!

  • sunflower79

    haha va kul att läsa om er alla som fått era karlar till att köpa kålen! snacka om att vi har god påverkansmöjlighet i vårt tillstånd *fniss* ragata eller ej! haha
    det där med skepsisen mot familjeliv känner jag igen men hallå!! nånstans måste vi ju få svar på frågorna som bubblar haha.. och vitkål? *fnys* haha

    grattis skrållan till kommande lillkille =) va mysigt! längtar så till mitt tillväxtultraljud som kommer ske om 3-4 veckor.. ska bli så spännande och se hur stor hen är och om de kan beräkna storlek vid bf som på dig!

  • sunflower79

    åh vilken tid det tar att få det att svalna!! har ställt ut det på balkongen nu haha... men som någon skrev misstänker jag att det kan bli lite svårt att se för avkoket blev jättemörkt lila... men vi får se!

  • sunflower79
    Jempajenny skrev 2010-09-07 08:13:46 följande:


    Här är mitt resultat. Vad tror ni om det?!
    gjorde tillslut testet igår, både jag och sambon... tänkte först att han skulle få slippa men blev så osäker på mitt resultat att jag behövde något att jämföra med... mitt resultat blev något mörkare än ditt efter-resultat jempajenny och jag tänkte att det visade på en FLICKA, men sen när sambon gjorde sitt och det nästan blev som ditt före-resultat så blev jag helt plötsligt osäker och tyckte att mitt resultat mer var rosa/rött och då alltså en POJKE.
    så jag vet inte heller hur du ska tolka ditt jempajenny... vad tror ni andra??
  • sunflower79

    haha bra miss lillary!! själv föreslog jag stuvad rödkål o falukorv för min sambo för att slippa slänga ut bra kål.. men han var inte alls förtjust i den idén tyvärr!

  • sunflower79

    nä usch jag tycker att det var jättesvårt att utläsa om det var lila eller rosa/rött =) gjorde om testet imorse och då blev det mer åt lila hållet än vad det blev igår (skillnad: kvällsurin mot morgonurin) så jag tror jag överlämnar till ödet och väntar till november när det är dags =) men har ju känt på mig ända sen dag 1 att det är en tjej så vi får se!

  • sunflower79
    tingellling skrev 2010-09-08 10:26:21 följande:
    Sunflower79:Har också testat igen och får också olika på kvälls och morgonurin =)
    Morgon=lila
    Kväll = rosa
    Hm......

    Enl uträkningen här på FL så väntar jag en pojke.....men testade också på mina 2 pojkar och de båda skulle enl uträkningen vara flickor!!!
    Nej,det blir nog bara till att vänta tills december och se =)) Känslan är att det är en gosse tillFlört
    ja samma färgskillnad fick jag!
Svar på tråden Rödkåls-testet? Ta reda på om ditt barn är en pojke eller flicka=)) KUL!