• Lilymor

    BF ca 13:e Maj 2011

    Fire skrev 2010-10-28 10:58:18 följande:
    Mycket tråkigt att höra. Beklagar och hoppas dett det går vägen nästa gång.
    Nanna84 skrev 2010-10-21 17:37:06 följande:
    Vi har vårat den 13:e december, så vi har lika lång väntan.. Glad 
    Längtar så  himla mycket! Hur ska man göra för att få tiden att gå fortare?? 
    Vi har fått tid den 17/12 och vi längtar massor! Ska bli fantastiskt och förhoppningsvis en mycket fin julklapp. Veckan därpå har vi fått tid hos morskan för att lyssna på hjärtslagen.
    Ååh... hjärtslagen! Jag har hört en del som tyckt att det var en större upplevelse än ultraljudet t.o.m. Glad

    Hoppas att de kommer att erbjuda oss att göra det! Jag ska dock inte träffa barnmorskan förrän i början av nästa år. Tiden går så saaakta.
  • Lilymor
    hanniebäst skrev 2010-10-29 17:09:09 följande:
    Har BF den 14 maj och det blir mitt första barn, är 18 år :D
    Grattis :)
  • Lilymor
    Emmin skrev 2010-10-30 14:31:43 följande:

    Hej, länge sen sist. Har den senaste veckan mått riktigt bra, så jag tänkte försöka vara lite aktiv här igen..

    Har varit på inskrivning, fick en väldigt gullig barnmorska. Och en tid till ul, 14 december, såg att vi hade fått tid samma dag Samboliv :)

    Har även berättat om bebisen för barnen, de blev väldigt paffa :) Men verkar tycka det ska bli roligt, vi har tittat på bilder på internet mm. Min äldsta son som kan läsa frågade en massa om vad som stod där så nu är han undervisad om bla menstruation  :D

    Tänkte berätta för mamma och jobbet nästa vecka, det betyder att alla vet efter det :) Det ska bli jättekul att kunna prata om det.


    Skönt att du mår bättre!

    Ja, nu är det nedräkning till UL... det ska bli så spännande :)

    Kul att barnen engagerar sig. För min del är det här första barnet, men står väldigt nära ett par kompisars barn, så det ska bli kul att se hur de reagerar på en växande mage och till sist en ny lite bebis. Vi har berättat för dem, men de är själva så små så det är svårt att veta hur mycket de förstår.

    ......

    Hur står det till med alla magar än så länge? Någon som det börjat synas på än? Någon viktförändring? Själv längtar jag efter att få lite mage att visa upp :D
    Gravid
  • Lilymor
    Ms Hällsten skrev 2010-11-08 23:20:56 följande:
    Hej!
    Skrev här innan då jag hade plussat och vi var så glada, skulle ha bf 23maj
    men tyvärr gick det inte vägen för vår del :( så nu är det nya tag för oss...
    men ni andra, lycka till!!! =) 
    Lycka till ni också!! Hjärta
  • Lilymor
    Emmin skrev 2010-11-08 18:52:18 följande:
    Jag har fullt upp med att berätta om bebisen för alla, det är så roligt :)

    Roligast var att få veta att min lillasyster testade positivt för bara några veckor sedan. Det ska bli så roligt! Både för mig att vara gravid samtidigt som syrran och för bebisen som kommer få en jämngammal kusin.

    Ja, det ska bli så mysigt att ta fram alla adventljus, så det blir lite ljus och värme.
    Åh, vad kul! Själv har jag fått veta att en kompis till mig väntar sitt andra barn. Hon ligger knappt en månad efter mig. Men ingenting hade slått om syrran hade blivit gravid samtidigt! Vad häftigt!!

    Jag vet att mååånga älskar att julpynta - jag har aldrig varit en av dessa... förrän nu. I år har jag plötsligt drabbats av ett "pynt-sug". Undrar om det inte är den stundande mammarollen som påverkat mig. Traditioner blir viktigare. Nu kommer ju inte barnets första jul bli förrän nästa år, men jag kan behöva ett övningstillfälle, ovan som jag är!
    Tomte
  • Lilymor

    Hurra! Ett ynka litet kilo har jag i alla fall gått upp nu! Hur lång tid ska det ta för den där gravidmagen att komma egentligen? ;)

    Dryga 2 veckor kvar till ultraljudet. Väntar och väntar och väntar och...

  • Lilymor

    RUL närmar sig sakteligen... men nu är det ju faktiskt bara 8 dagar kvar! När det var två veckor kvar tyckte jag att tiden stod still. Längtar ihjäl mig!!! Könet ska vi dock be om att inte få veta, så att det blir en överraskning på "leveransdagen" :)

  • Lilymor
    Emmin skrev 2010-12-07 13:33:32 följande:
    Vi ska på RUL om en vecka, längtar! Jag vill inte heller veta könet, det vill jag veta vid förlossningen. Men jag skulle gärna få en flicka, eftersom vi har två pojkar. Jag har börjat känna små buffar! Är ju inte säker på att det är bebisen, men det är roligt att föreställa sig hur den far omkring där inne :)

    Jag har också känt något nytt, men jag vet inte om det är fosterrörelser. Vill gärna tro att det är det :)
  • Lilymor
    Nanna84 skrev 2010-12-08 22:36:48 följande:
    Jag känner också av nånting i bland, men nästan bara på kvällen när jag ligger i soffan kollar på tv. Det känns som någon kittlar på insidan liksom. Men det försvinner jättesnabbt, så jag hinner aldrig känna efter ordentligt.

    Imorrn börjar jag på ett nytt jobb! Det är mycket på en gång nu. Jag har varit arbetslös sedan mars, så det kommer vara en stooor omställning att börja jobba heltid och att börja pendla uppepå det... Men det ska nog gå bra hoppas jag. Har inte berättat att jag är gravid än, men ska nog föra det nästa vecka eller så.  
    Någon som har några erfarenheter om att vara ny på jobbet och gravid?
    Det försvinner väldigt snabbt på mig också! Wow... första livstecknet på det lilla livet :) ...iaf för mig som inte gjort ngt ultraljud än.

    Något råd angående jobbet har jag tyvärr inte. Själv går jag rakt från studier in i arbetslöshet/föräldraledighet.
  • Lilymor
    Emmin skrev 2010-12-14 19:38:34 följande:
    Är helt slut efter en låång dag.

    Precis innan vi skulle till ul fick jag reda på att min syster fått missfall. Så det var med dubbla känslor vi gick dit. Så tråkigt :(

    Men annars gick det bra. Det är ju helt underbart när bebisen visar sig där på skärmen. Allt såg bra ut. Blev framflyttad till 22 maj. Så det blev en sorgsen och glad dag i ett. Hoppas verkligen att det blir en liten kusin ändå tillslut...

    Hur gick det för dig Samboliv??
    Åh, jag beklagar verkligen din systers missfall. Kan inte föreställa mig att vara med om något sådant...

    Vad gäller ultraljudet blev jag också framflyttad (till 17 maj). Det var en helt ljuvlig liten varelse som låg och gottade sig därinne. H*n vinkade, sparkade, vände sig, sög på tummen och tittade även in i "kameran" ett par gånger! :)

    Tyvärr såg inte allt ut som det skulle, men de sa att vad man ser kan skilja sig från gång till gång, så jag får komma tillbaka om ett par veckor och göra ett nytt ultraljud. De misstänker att gallblåsan är förstorad, men menar att vi inte har något att oroa oss över för tillfället.

Svar på tråden BF ca 13:e Maj 2011