• anela81

    Väntan för och efter MKP/FVP - kom in här!

    hej , ska göra moderkaksprov 4/10...lite nervöst...lavender : fick ni koden i brevet eller var det något ni fick ringa om?har hört att barnmorskan får veta vad det är och vill man veta får man fråga henne?

  • anela81

    Hej gjort MKP idag,läkaren var osäker på om provet räckte så dom skulle ringa inom någon dag isåfall..=( moderkakan låg så illa till så dom kom bara åt i kanten men försökte ändå iallafall..Så ringer tel innan torsdag är det väl antingen provomtagning eller neg besked...

  • anela81

    Fick idag reda på att dom testat kromosom 8,13 och 21 eller 22 som är det vanligaste som testar och dessa såg helt ok ut,men nu i em ringde dom från lab igen och fråga om vi inte ville ha fullständig odling oxå = 2-3 veckor för det räckte till det med utan omprov!Så skönt!Kändes ju som knivar i magen när som tog provet!Så dom skulle ringa om 2-3 veckor när svaren kommit + att dom skulle testa våra mutationer som var orsak till testet som oxå kunde ta 2-3 veckor..
    Fick även reda på kön..(",) Så nu är det mest nervösa kvar med mutationstestet...

  • anela81

    En flicka..(";)fast vi säger inget till släkt/vänner/syskon till oss/den lille om det..(",)

  • anela81

    Hej! Dom ringde förra onsdagen och sa att den lille är gen-bärare av min gen men dock ej min mans!=kan inte bli sjuk..Och härmed är min mans gen stoppad från han iallafall..den var mkt mer aggressiv än min så det känns ju skönt..Så nu väntar vi bara på fullständig analys...är 2 veckor sedan imorgon som dom börja med den..

  • anela81

    mrs west : japp de var ju det... Så de känns ju skönt...

Svar på tråden Väntan för och efter MKP/FVP - kom in här!