Inlägg från: maoliiin |Visa alla inlägg
  • maoliiin

    Väntan för och efter MKP/FVP - kom in här!

    Jag hoppar tyvärr med här!

    Jag gjorde moderkaksprov i uppsala i onsdags (det gjorde ju visst ont ;)) och de sa att det skulle ta tre dagar att få svar, alltså oavsett om det är bra eller dåligt?! och eftersom tre dagar var i lördags så sa hon att jag skulle få svar idag. Hoppas verkligen dom ringer snart!!

    Fy fan för denna väntan och ovisshet!   

  • maoliiin
    Charlie40 skrev 2013-10-21 12:33:50 följande:
    Jag ska dit imorgon hoppas verkligen det bara tar tre dagar. Vill inte våndas över helgen. Vill gärna berätta för familjen och gärna även kunna säga att det är en lillebror eller en lillasyster. Bad ni om att få veta kön?
    Lycka till!!! Kram

    Nej, att vänta över helgen är verkligen inte alls kul.. Hela helgen blir liksom förstörd. Ja, hon frågade om vi ville veta kön och vi sa ja utan att ens tänka efter :)
    Hoppas det komemr gå bra för er!
    Kram  
  • maoliiin
    SoMa72 skrev 2013-10-21 13:03:51 följande:
    Vad lustigt, jag gjorde mitt i Uppsala i tisdags och till mig sa de 1-2 veckor om allt såg bra ut, annars skulle de ringa inom de närmsta dagarna...  Jag hoppas att de INTE ringer till dig utan att du får svar brevledes och ett positivt sådant.

    Ja, är det så så hoppas jag inte heller att de ringer. Men till mig sa hon som sagt bara att läkaren skulle ha svaret efter tre dagar och då kontakta mig. Kanske hon såg redan då att det såg dåligt ut då? :/ Fast hon sa att det var för tidigt att säga någon.. :/
  • maoliiin
    Charlie40 skrev 2013-10-21 13:21:37 följande:
    Jag tycker du ska ringa och få klarhet i det, dumt att gå och oroa sig för att du inte hör något.

    Enligt "mina vårdkontakter" så har det inte kommit något resultat än :/
    Mjaa, kanske får ringa sen då..  
  • maoliiin
    SoMa72 skrev 2013-10-21 13:52:15 följande:

    Vad konstigt att de säger så olika... Tror inte de kan ha sett ngt på en gång om varken bra el dåligt resultat. Vore ju super om du får svar typ idag eller imorgon För väntan är ju fruktansvärt jobbig... Själv längtar jag bara hem till brevlådan, men det ligger kanske inget där idag heller.

    Ja :/ Men jag läste i "mina vårdkontakter" och där stod det "brevsvar om normalt resultat", så nu hoppas jag verkligen inte att dom ringer! Men jag hoppas att dom står fast vid tre dagar ändå (;)) Orkar verkligen inte vänta längre!

    Till saken hör ju också att jag redan varit emd om denna förbaskade väntan. Var tvungen att göra abort i vecka 20 i april i år på grund av att fostret hade så många missbildningar, då tog det ju dock inte lika lång tid eftersom de såg på en gång att det var så mycket avvikelser. Men ändå... väntan är inte rolig..

    Hoppas att det ligger ett positivt besked i din brevlåda :)  
  • maoliiin
    Charlie40 skrev 2013-10-21 14:31:03 följande:
    Åhh vad sorgligt, nu är det verkligen din tur att det ska gå bra!! Håller alla tummar och tår! Kram

    Ja, det känns förbannat orättvist om det ska hände en gång till!

    Tack, och lycka till du med i morgon!
    Kram   
  • maoliiin
    SoMa72 skrev 2013-10-21 18:20:51 följande:
    Maoliiin, åh beklagar, måste ha varit fruktansvärt... Alltså kommer det gå bra den här gången! Gick ni direkt på MKP nu pga det som hände i april? Kram på dig!

    Tack, det var verkligen hemskt, men han var så fin min lilla pojk - och då kändes det lite lättare, faktiskt! Vi fick göra ett tidigt ultraljud nu på grund av det som hänt, då såg dom en förstorad nacke, så läkaren i Falun skickade mig direkt till Uppsala för MKP.. Och det var nog mycket för det som hände då, att det gick så fort att få en tid i Uppsala alltså! Hoppas du får ett positivt svar i morgon!
  • maoliiin
    Lakrits skrev 2013-10-21 16:41:15 följande:
    Lycka! Idag kom brevet och allt såg fint ut, inga avvikelser! Då kom glädjetårarna! Hade under dagen ett missat samtal från ett nr som började med nr till sjukhuset, jag ringde upp, med en puls på 200, men det gick till Länsförsäkringar....var såååå orolig. Ikväll berättar vi nyheten för barnen, ska bli sååå mysigt!   

    Åh, grattis, vad skönt :)
  • maoliiin
    SoMa72 skrev 2013-10-22 11:43:47 följande:
    Hoppas, hoppas att allt är som det ska sen!  Det är ju många som har haft förstorad nacke utan att det varit fel i slutändan, så hoppas din bebbe tillhör dem. Ja, nu längtar jag hem till brevlådan igen...  
    ♥ ♥ ♥ Alice 18 mar 2012 ♥ ♥ ♥

    Ja, jag har läst att det är många som har haft förstorad nacke, men att det inte varit något fel, men jag vågar verkligen inte hoppas :/ Hur lång tid ska det ta liksom(haha). Hon i Uppsala sa att vi skulle få besked i måndags!
Svar på tråden Väntan för och efter MKP/FVP - kom in här!