Inlägg från: Limpan 83 |Visa alla inlägg
  • Limpan 83

    Downs syndrom - Vi gjorde abort

    Fick missfall igår Gråter Började blöda mer under dagen, som vid mens. Sen fick jag starka molande smärtor i rygg och mage, typ som kraftig mensvärk. Ringde KK och de trodde på missfall. Allt känns skit just nu! Orkar verkligen inte med fler motgångar. Känner bara för att gräva ner mig någonstanns och slippa allt. Fy F'an alltså. Någon däruppe vill mig väldigt illa :(

  • Limpan 83

    Tack tjejer! Nej det är inte lätt, man vet inte vad man ska säga för att det ska kännas bätter. Någonstans hoppas jag ju att det ändå ska vara kvar. Fick ju 2 blödningar förra graviditeten men som inte var missfall. Så ja, jafg vet inte. Får helt enkelt vänta och se. Har fortfarande ömma bröst och småillamående på morgonen. Men hormonet kanske kan sitta i ett tag. Skulle bara vara så skönt att få det bekräftat så man slipper gå här med en liten gnutta hopp Gråter

  • Limpan 83

    Ringde faktiskt idag igen och krävde att få komma upp! Fick en tid på tisdag nästa vecka. Även om jag nu säkert inte är gravid längre så vill man ju veta hur det ser ut därnere och om kroppen har klarat av att få ut allt på egen hand. Tänkt att man alltid måste kämpa för sin rätt. Trodde ju att de skulle vara lite mer förstående efter vad man nyss gått igenom..

  • Limpan 83

    Ja jag har ju inte blödigt så mycket. Började i helgen med liiite brunt på papperet när jag torkade mig. Sen i måndags och tisdags kom det när jag kissade. Inga mängder och inga klumpar har kommit. Ungefär som när man går på toaletten vid mens, Idag (3:dje dagen) kommer det bara liiite brunt på papperet när jag torkar mig, inget mer. Har ju ömma bröst fortfarande och lite illamående. När avtog dina gravsymtom Victoria? Borde de inte forsvinna ganska så fort iom att jag är så tidigt i graviditeten? Ja jag vet inte alls... får vänta tills på tisdag. Då får jag min dom :(

  • Limpan 83

    Ja imorn får jag veta hur det ligger till. r väldigt nervös trots att jag är 95% säker på att det var ett missfall. Mest för att jag inte känner mig gravid som jag gjorde förra gången. Men tycker att jag borde ha blödigt mer.. jaja imorn vet jag som sagt. Återrapporterar till er hur det har gått.
    hur går det för er andra? Hur mår ni alla?

    Kram

  • Limpan 83

    Ingen graviditet syntes, så var ett missfall :( Bara att bita ihop och kämpa vidare. Finns liksom inget annat att göra.
    Skönt att det går bra Pernilla, hur mår du för övrigt? Börjat få några gravsymtom än?

    Kramar

  • Limpan 83

    Tack tjejer!

    Nej ingen skrapning, graviditeten var borta. Men hade lite vätska kvar därinne men det verkade inte vara någon fara. Läkaren trodde att min mens skulle komma om ca 2 veckor. Så nu får man väl se fram emot det och så ta nya tag.

    Pernilla: Skönt att du mår bätter denna gången. Man känner nog på sig om det står rätt till eller inte... Vore ju helt otroligt om det skulle gå fel ännu en gång. SÅ jag tror nog att du kan njuta nu :)

    Kram kram

  • Limpan 83

    Jo klart att det känns tungt, men vi kämpar på. Svårt att veta bara när mensen kommer och om man över huvudtaget har ägglossning nu innan mensen. Men ÄL-stickan imorse visade ett streck som var nästan lika starkt som kontrollstrecket, vet ej vad det betyder...

    Jo jag tror som Victoria skrev att det nog inte hade fäst ordentligt...kände mig ju inte gravid så länge heller.
    Nästa gång jag blir gravid ska jag få komma upp redan i v.5-6 på VUL. Det känns ju iaf bra.

    Kram

  • Limpan 83

    Det är från billiga-tester.se. Vet inte om de kanske kan visa positivt även efter en ägglossning? kan ju redan ha haft en. Eller så är den på gång. Det visar sig :)

  • Limpan 83

    Hur går det för alla? Hur mår ni??
    Någon som har ÄL eller BIM snart? Hur mår ni som är gravida?
    Själv vet jag inte alls vart i cykeln jag är. Tror att jag missade min ÄL och att jag ska ha mens om ca 1 vecka. Får väl ta nya tag efter det sen.
    Jag hoppas att ni alla mår bra. Kramar

Svar på tråden Downs syndrom - Vi gjorde abort