• Limpan 83

    Downs syndrom - Vi gjorde abort

    Ja fy ibland känns det riktigt tungt! En del dagar tänker man nästan inte på det alls medan andra dagar är man jätte ledsen och kan inte tänka på annat :(

    Jag åkte och bodde och sov över hos en kompis som nyligen fått bran. Hon frågade om jag inte skulle tycka att det var jobbigt och så men jag sa bara nej nej, jag bryr mig inte, är bara glad för din skull. Men nu i efterhand känner jag att jag blev väldigt ledsen. Jag tog åt mig mycket mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Kunde inte tänka på annat än att det där snart skulle ha varit jag. Att jag nu snart skulle ha haft min lilla hos mig och varit mamaledig. Så när jag kom hem brast allt och jag låg bara och grät. Idag känns det bättre, men det känns ändå surt. Kommer nog att vara det ett bra tag till... Men tiden läker väl alla sår, så småningom.

    Skickar en stor kram till er alla

  • Limpan 83

    Nej jag gjorde ju aborten 1 november och så nyss ett missfall på det... Kroppen är ju verkligen inställd på graviditet, liksom jag :(
    Har en riktigt "depperiod" just nu...

  • Limpan 83

    Beklagar Elle :( Det är fruktansvärt! Som att vi inte varit med om tillräckligt. Förstår om du inte orkar. Skriv lite sen när du känner för det.
    Jag är lite gladare idag då jag fick superstarkt utslag på ÄL-stickan igår och fick till det nu imorse ;) Så vi får se. Tar inget förgivet längre.

    Stor kram Hjärta

  • Limpan 83

    Håller också tummarna för dig Pernilla, att det ser fint ut imorn på VUL!!! Vi har som sagt haft nog med tråkigheter här.
    Jag förstår vad du menar Millan. Både jag och min sambo är så redo och vill såååå gärna få ett barn nu! Tycker att det borde vara våran tur!Försöker träna och göra annat för att inte tänka så mycket på om jag är gravid eller ej. Men det är så svårt, tankarna finna där hela tiden. Ca 10 dagar tills att jag ska ta ett gravtest.. hoppas ju så innerligt att det har tagit sig igen!

    Kram

  • Limpan 83
    Pernilla79 skrev 2011-02-08 14:08:50 följande:
    Det gick bra på VUL idag!!! Så lycklig just nu ska ni veta!!! Allt såg bra ut och hjärtat slog...har dock en ansamling med blod och det är därifrån blödningarna kommer. Så jag får nog stå ut med att få småblödningar emellanåt et tag...skulle höra av mig om det blev rikligare eller om jag fick ont. Men just nu förösker jag verkligen slappna av och njuta, men det är riktigt svårt ändå... Deras uträkning stämde bra med sista mensen också och min uträkning efter ägglosning, va idag i 7+0, enligt sista mensen skulle jag vart i 6+6 och enligt mina beräkningar enligt ägglosning i 7+1.

    Håller tummarna för er Millan och Limpan!!! Även om det är ett tag kvar innan ni ska ta ett gravtest. Vi behöver få mer roliga nyheter här nu!!!!

    En stor KRAM till er alla!!!!
    åååå underbara nyheter! Har tänkt på dig hela dagen!!! Så himla skönt! Måste ha känt bra att ha fått se det lilla hjärtat ticka nu också. Hur ska de följa upp dig framöver? Ska du få extar många ultraljud osv? Ska du göra FVP?

    Kraaam
  • Limpan 83

    Lindis: en stor kram till dig!


    Denna tråden är underbar! Så skönt att veta att man inte är ensam, här vet vi alla hur det känns. Om du hoppar en bit bakåt i tråden hittar du någ en del om hur länge vi blödde mm. Jag minns tyvärr inte det. Jag fick ju skrapas fyra gånger (operation) efteråt så jag fick ju nya blödningar hela tiden! Men vet att 6 veckor efter själva aborten fick jag första mensen och månaden efter det blev jag gravid igen. Det slutade tyvärr i missfall för ca 3 veckor sedan.

    Jag hoppas att du ska finna stöd här och få svar på dina frågor. Vi finns för varandra!
    Många kramar till er alla

  • Limpan 83

    Har nog missat en hel del verkar det som.. tror en del inlägg är borttagna?!
    Men förstår att det är folk som har skrivit i denna tråden och som inte är i vår siuation?  Detta är en tråd för oss, för att vi ska stötta varandra och delge våra känslor. De som tar illa upp behöver inte läsa. Men det finns människor till allt. Jag har sagt det förrut och jag säger det igen, INGEN som inte varit i våran sits kan uttala sig om hur det känns. Det VET bara VI! Jag tycer inte att vi ska behöva försvara oss, varför vi jort som vi gjot. Det är helt upp til oss. Jag ångrar inte beslutet.... Det blev bäst såhär. Kalla mig självisk men så känner jag!

    Stor kram till er tjejer

  • Limpan 83

    Mina inlägg är också borta.. skumt. Men men, det gör inget. Ha en bra dag allihopa, nu ska jag hem till min mamma och fika :) Kram

  • Limpan 83
    Jag har plussat!!! IGEN :P På alla Hjärta:s dag och allt!! Är supergladf men samtidigt livrädd att det ska gå fel igen... vågar inte alls hoppas. Ska ringa nu och boka tid för tidigt VUL som jag blivit lovad.

    Hur går det för er andra som kämpar? Hur mår ni?

    STOR kram
  • Limpan 83

    Tack tjejer Hjärta Ett steg på vägen.. nu börjar oron igen...

Svar på tråden Downs syndrom - Vi gjorde abort