Inlägg från: Miss Cee |Visa alla inlägg
  • Miss Cee

    Så det var NI som röstade på SD?

    Med anledning av "allsångs-diskussionen"....

    I lördags kväll såg jag den utmärkta "Doktor Zhivago" på dvd. Jag grät stort mot slutet.

    Med bakgrund av min lördagskväll så kändes det extremt olustigt att höra sossarna sjunga Internationalen på valkvällen. Eftersom jag nyligen hört den på ryska som bakgrund till bilder av folkmord.

    Man kan tycka vad man vill om andras politiska åsikter, men att basera dem på vad som sjungs på partifesterna känns kanske inte riktigt rättvist, eller relevant alla gånger.

  • Miss Cee
    Shoegal81 skrev 2010-09-20 22:05:46 följande:
    Inga politiska åsikter har baserats på SD's allsång. Kändes bara inte så konstigt att just den hejaramsan låg närmast till hands. Blev illa till mods då jag fick bekräftat för mig att vilken sorts människor som står bakom SD's politik. 
    Jag antar att du är medveten om att den hejarramsan från början kommer från en Boney M sång, och att i stort sett varenda fotbollslag eller annat lag använder den som "hejarramsa"?? Det är alltså inte AIK som "uppfunnit" den... varför det nu skulle vara extra hemskt isf.
  • Miss Cee
    Shoegal81 skrev 2010-09-20 22:19:30 följande:
    hahahaha, nä menade inte att uppröra några AIK fans. Du kan byta ut AIK till Hammarby eller Djurgården... eller Jimmie Åkesson.  Poängen var att det inte förvånar mig att SD's anhängare beter sig som ett gäng fulla fotbollshuliganer, det hela skulle vara otroligt lustigt om det inte var så att vi nu har ett främlingsfientligt parti med i riksdagen. 
    OK då förstår jag åtminstone hur du menade :)

    Fick bara inte ihop resonemanget. (Nej jag är inte AIK:are. Heller.)
Svar på tråden Så det var NI som röstade på SD?