• Syllen

    Kan man få utskrivet sömnmedecin till en bebis?

    Flera har frågat men inga svar.

    TS hur äter din son? Ammar du? Ger du ersättning?
    Sover han om han ligger i din famn?

    Har det varit såhär sen han föddes eller nåt som kommit med tiden?

    Bärselen har räddat mig några ggr då har jag kunnat bulla upp mig och halvsittande fått sova lite utan att vara rädd att jag skall tappa barnet.

    Men jag är nyfiken på hur han äter.

    Någon nämner reflux men då spyr barnet väldigt mycket speciellt i liggande läge.

  • Syllen
    Siamüsen skrev 2010-09-22 22:07:48 följande:
    Nej,inte alltid. Min son har reflux men spyr inte. Pa honom märks det som små hostningar som bara kommer ibland. behöver inte märkas speciellt mycket alls tyvârr, men ont gôr det pa barnet.
    Får din son någon medicin? Vår son fick herregud va minnet är bra ibland inte novalucol utan en annan sort fram tills vi fick börja med Enfamil AR då vår son spydde enormt. När vi bytte mat så slutade vi med medicinen men ibland när man tänker efter så kanske vi skulle fortsatt med den.
  • Syllen
    Siamüsen skrev 2010-09-22 22:15:00 följande:
    Ja,han far nagot som heter Motillium. Bor dock inte i Sverige sa det kanske har nagot annat namn där. 3 ganger om dagen medicineras han och han ska fortsâtta även om han inte visar nagot symptom just för att det kan vara förrädiskt och inte visa sig. Och gar det omedicinerat kan det leda till inflammationer i bla luftvâgarna.
    Han åt bara medicinen ett kort tag och Losec hittar jag inte i Fass som flytande men det var säkert nåt liknande som ni får. Min son hade enormt stort navelbrock uppe på allt så det var lite svårt med vad som gjorde ont mm. och så kaskad spydde han.

    Men vill så gärna ge TS tips och råd då jag har 4 barn med olika magproblem och fått prova mig fram på olika sätt då inget barn är det andra lik men några mat vanor har vi ju inte fått några svar på. :(
Svar på tråden Kan man få utskrivet sömnmedecin till en bebis?