Inlägg från: Anonym (Piteå) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Piteå)

    Kan man få utskrivet sömnmedecin till en bebis?

    ts, begär absolut att de kollar om hon är allergisk, genom allergitester, inte att du skall utesluta mat. Jag har två nära vänner som haft exakt som du, båda deras bebisar var kraftigt allergiska mot ägg och mjölkprotein. Båda hade skrikiga spinkiga barn som aldrig sov.

    Du bor i Norrland. I Piteå, Hortlax vårdcentral har det funnist en skakmaskin att låna, man satte en del av barnvagnen på den. Men jag vet ju inte om den finns kvar. Tyvärr är detta nu sju år sedan.

  • Anonym (Piteå)
    Odetta skrev 2010-09-23 14:28:07 följande:
    Man kan inte testa så små barn för allergier genom allergitester, det måste göras genom att utesluta maten...tyvärr.

    Vår son är allergisk emot mjölkprotein, sojaprotein, ägg, fisk, baljväxter, tomat och en massa mer....på testerna som vi tjatat oss till visar det INGA allergier alls...men allergisk ÄR han. Så tyvärr, det går inte att testa, man måste utesluta.

    *kram till ts*

    Jo det går att testa med blodprov eller pricktest. Men, alla barn fångas inte upp av de testerna, som t.ex. ert barn. Man kan vara allergisk utan att testerna visar något, det säger läkarna också. Det jag varit med om är vänner som testat äta mjölkfritt (ammar) och barnet har inte blivit bättre så då har de fått veta att det inte är mjölkallergi. Fast det var kraftig mjölkallergi (protein) och andra födoämnen också. Det finns så mycket man kan vara korsallergisk med tillsammans med mjölk.

Svar på tråden Kan man få utskrivet sömnmedecin till en bebis?