Inlägg från: Anonym (Mysan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mysan)

    vill amma min man..

    Vill också amma min pojkvän, har dock ingen mjölkproduktion så det blir kanske inte riktigt samma sak. Men tänder supermycket på tanken att han ska ligga och snutta. Har försökt att få honom att göra det, inte sagt rakt ut men typ tagit mitt bröst i handen och gett honom det när vi ligger och myser. Han älskar mina bröst och leker mycket med dem när vi har sex, slickar och suger och så. Älskar när han gör det också men vill även att han ska göra det lite mer på ett mysigt sätt. Kanske att vi ligger på sidan mitt emot varandra och han lite längre ner med huvudet vid bröstet och bara suger och snuttar länge. Eller så vill jag ha hans huvud i famnen medan han gör det och samtidigt smeka honom därnere.

    Vet inte riktigt vrf jag inte bara frågar om han vill, vi pratar annars om allt som har med sex att göra och jag vet att han är öppen för att testa saker.

  • Anonym (Mysan)

    Nu har min kille äntligen fattat hur jag vill att han ska göra :) igår morse låg vi och myste i sängen, bara kramades. Hans huvud var lite under min haka och när han började kyssa mig på halsen så lyfte jag helt enkelt fram bröstet ur bh:n och gav honom det. Han började suga direkt och jag berättade hur mysigt det var. Vi låg så i säkert en halvtimme medan han snuttade på båda brösten i olika omgångar. :) han gillade det också och när han kom hem från jobbet var det han som tog initiativet och gjorde om det. Även nu i morse myste vi lite... Bröstvårtorna ömmar ordentligt men jag är så vansinnigt nöjd. Känslan när han ligger och verkligen suger tag i bröstet är helt otroligt mysig, vill aldrig att han ska sluta!

Svar på tråden vill amma min man..