Inlägg från: Anonym (Bröstoman) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bröstoman)

    vill amma min man..

    Anonym (Älskar bröst) skrev 2012-02-15 07:35:13 följande:
    Mmm...vill också ligga i en kvinnas knä och amma...bara suga och njuta av som länge. Vore underbart att träfa ngn som vill dela med sig av sin mjölk ;)
    Ser fram emot att få bli ammad av min gravida flickvän.
  • Anonym (Bröstoman)
    Anonym (Mysan) skrev 2013-06-15 09:35:08 följande:
    Vill också amma min pojkvän, har dock ingen mjölkproduktion så det blir kanske inte riktigt samma sak. Men tänder supermycket på tanken att han ska ligga och snutta. Har försökt att få honom att göra det, inte sagt rakt ut men typ tagit mitt bröst i handen och gett honom det när vi ligger och myser. Han älskar mina bröst och leker mycket med dem när vi har sex, slickar och suger och så. Älskar när han gör det också men vill även att han ska göra det lite mer på ett mysigt sätt. Kanske att vi ligger på sidan mitt emot varandra och han lite längre ner med huvudet vid bröstet och bara suger och snuttar länge. Eller så vill jag ha hans huvud i famnen medan han gör det och samtidigt smeka honom därnere.

    Vet inte riktigt vrf jag inte bara frågar om han vill, vi pratar annars om allt som har med sex att göra och jag vet att han är öppen för att testa saker.

    Fråga honom och berätta precis hur bra det får dig att må {#emotions_dlg.flower}
  • Anonym (Bröstoman)

    [quotenge=70604192][quote-nick]Anonym (mhm) skrev 2013-07-28 17:36:10 följande:[/quote-nick]


    Anonym skrev 2010-10-11 13:44:56 följande:
    Jag antar att det finns väldigt många som inte kan förstå denna sexfantasi, men så är det väl iofs med alla ens sexfantasier...Jag har aldrig någonsin själv tänt på tanken förut att amma min man, men nu så är det en av mina största fantasier...
    Min karl tycker om o suga på mina bröstvårtor som om han var en bebis, tänder på det då jag känner att jag har ett visst överläge. Älskar dominans.[/quote] Hur länge suger han så?
Svar på tråden vill amma min man..