Inlägg från: Anonym (Evelina) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Evelina)

    vill amma min man..

    Min sambo frågade mig om jag kunde tänka mig att amma honom när jag va i vecka 10. Nu har jag strax min BF och jag ammar honom då då när vi båda kan och ibland så vill han bli ammad tills han somnar vilket är super mysigt! Har hänt flera gånger att han somnat vid bröstet och jag vill aldrig sluta amma honom inte ens då våran bebis har kommit vill testa att amma båda samtidigt och om bebisen ej vill fortsätta bli ammad kommer jag göra allt att amma min sambo flera år till ;) igår var jag med honom på jobbet och då han hade rast så ammade jag honom. Super mysigt :D

  • Anonym (Evelina)

    Vecka 32


    Ernst Hugo skrev 2013-12-19 08:33:05 följande:
    Evelina@

    Vilken v är du i nu?

  • Anonym (Evelina)

    Det har funkat jätte bra med amningen.Hade ej min man hjälpt mig så hade jag nog blivit galen. Igår så var vi iväg halva dagen och till slut så kändes det som någon kör in kniv i brösten på mig så det fick bli akut amning i bilen då jag körde så fick han tömma den ena bröstet som va mest akut med. Lika så om dagarna så säger jag bara när det behövs så ammar jag honom. Vi har det som en rutin nu och han älskar bli ammad och jag älskar att amma min man. Hade aldrig trot det men nu med facit i handen så vill jag aldrig sluta amma honom. Sen vill han ju testa att ha bröstmjölk i kaffet istället för vanlig mjölk men vill nog vänta att det kommer riktig vit mjölk. Men mina bröst är nu redan så fulla av råmjölk att han blir mätt utav att ha tömt båda 2. Jag ammar honom som sagt 10-15min per bröst. Tittar vi på teve så ammar jag honom samtidigt eller när vi ska sova så ammar jag honom innan vi somnar och lika så om dagarna.

    har du blivit ammad?


    Ernst Hugo skrev 2014-01-02 07:57:01 följande:
    Evelina@

    Hur har det gått för er?

  • Anonym (Evelina)

    Du kan ta upp det då ni har sex med varandra och då säga att du vill pröva börja amma honom. Då iaf väcker du ett intresse i han som kanske av sig själv leder till att han blir mer nyfiken på det ;)

    Lycka till och tro mig han kommer älska bli ammad till slut och du kommer älska att amma din man :D


    Anonym (Frugan) skrev 2014-01-03 00:18:51 följande:
    Åh vad porrigt. Gravid med nr 3 är i 7:de månaden , men hur sjutton ska man på snyggt sätt få mannen att fatta att man vill detta? Vågar nog inte säga de då tror han nog jag är galen ;) han brukar slicka och suga på mina bröst men tror inte de kommit råmjölk då, har massor då jag läcker. Har ni något bra tips?:)

Svar på tråden vill amma min man..