• Lisel79

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!

    OJ vilken omtumlande känsla!! Men helt otroligt, fantastiskt, underbart, förirrande...! Vi har precis fått reda på att vi väntar tvillingar i början på maj 2011. Känner mig väldigt splittrad i mina tankar! Är det någon som delar min upplevelse? Berätta! Hur upplevde ni det när ni fick besked om tvillingar? Tilläggas bör att jag har en underbar liten son hemma som kommer att vara 1 år och 9 månader när han blir storebror till tvillingar. Hur hanterar man detta?
    /Lisel

  • Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!
  • FrokenJo

    Lyckomia: Vad roligt! För vilka åldrar? Jag är tidigarelärare i ma/sv (och lite annat) och har nu en åk 5!

    Love83: Här hålls alla tummar! :) Jag vill också!! Berätta sen och visa gärna upp dem!

    Kram!

  • Lyckomia

    FrokenJo: Jag blir flöjtlärare så det är för alla åldrar. Från pytte till pensionär kan man säga Fast det är ju riktat för den kommunala musik- och kulturskolan.

  • Fru J

    Vad roligt Love83, det kommer säkert gå jättebra! Jag håller t tummarna! En vecka kvar till mitt RUL , 7 december, ska bli så spännande!

  • FrokenJo

    Hihi, blev lite till mig... Vi ska gifta oss på måndag! :) Bokade tid nyss! Inget speciellt - i kommunhuset - men det känns ändå speciellt!

    Var bara tvungen att berätta för nån!

    Kram!

  • Love83

    hoho alla allt gick bra och jag såg nästan direkt att det var snoppar på dem, jag fick inte helt klartecken från läkaren att det var pojkar men när han mätte lårbenet på ena bebisen såg man en tydlig pung och snopp och jag frågade om det som sticker ut där är vad jag tror, svaret jag fick var att jag ser väldigt bra och att hann trodde jag hade rätt om att det var gossar. Kommer få gå på täta kontroller ska dit igen den 20:e och då får vi se om det syns tydligare.

    sedan drog ju läkaren det där med hur lika pojkar och flickor är och det är klart man vet alldrig men jag har alldrig sett snoppar på mina tjej ul och inte på bägge två.

    fröken jo va roligt grattis

  • mugglesfan
    Love83 skrev 2010-11-19 16:41:16 följande:
    Vet hur det känns jag hade det jätte jobbigt i början att ta till mig men nu känner jag bara att man längtar, men jag var väldigt nesdstämd och nästan deprimerad de första veckorna vet inte varför men tror faktiskt att det är normalt att man kan känna lite ångest inför det här dessutom är det ju faktiskt 2 barn man kommer få och inte ett och bara det gör ju att man känner lite bekymmer för hur man ska orka. Hur gör man när man har tvillingar var det första jag tänkte på när vi fick veta, känner ju ingen jätte väl med tvillingar så man känner sig lite ensam man har ju så mycket frågor, kan man amma 2?? hur ska nätterna fungera alla mina barn har legat hos mig de första månaderna oc funkar det med 2 barn tror inte det! mycket funderingar.. men det ordnar sig nog
    Ja jag kände likadant! Mkt oro och funderingar kring amning, nattsömn, ev bilbyte, tvillingvagn (kan ju inte återanvända våra gamla som tänkt), ... Jag var också nedstämd och lite deprimerad i drygt en vecka. Men jag har landat nu och nu känns det mkt bättre! Jag ser fram emot det med lite skräckblandad förtjusning Ska bli coolt att få enäggs men eg är det ju ett barn för mkt... Fast vi tar tacksamt emot det vi får oss tilldelat, då vi önskat oss syskon och försökt i 1,5 år!
  • mugglesfan

    Gjorde KUB i förra veckan och det gick bra, så skönt att äntligen kunna slappna av lite och kunna njuta av gravididteten. Är i v14 nu och har redan känt av de små liven i några veckor, så mysigt

    Grattis till RUL Love, då ligger vi inte så lika som jag trodde. Vårt RUL är inte förrän 5/1.

  • mugglesfan

    Jag har förresten hört mkt gott om Babytravels tvillingvagn (många jag känner har den som syskonvagn), så vi kommer nog att välja den. Hade annars valt UJ men de känns för dyra.

    Bra tips där med fleecejackan, kanske ska önska mig en i julklapp Än så länge går magen in i vanliga jackan.

    Hur har era magar växt? Min är inte så farligt stor än och jag har ju förväntat mig större denna gång, eftersom det är min andra graviditet.

  • annelian

    Åh! Idag har vi fått se de små igen Skrattande
    Det kontrollerades hjärtan och urinblåsor, och allt såg helt normalt ut... Glad
    Ena tvillingen snurrade runt och sprattlade för fullt, medan den andra var mest cool och bara lyfte på en arm och typ flyttade ett ben (sov kanske)..

    Tillbak igen om 4 veckor för det "vanliga" ultraljudet (är det det som kallas RUL?)


    mugglesfan skrev 2010-12-01 11:36:43 följande:
    Hur har era magar växt? Min är inte så farligt stor än och jag har ju förväntat mig större denna gång, eftersom det är min andra graviditet.
    Min mage har bara växt lite, trodde också den skulle bli större i och med att det är min 3:dje graviditet OCH när det är 2 st... Men det kanske bara smäller till sen och så är man riktigt stor Tungan ute
Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!