• Lisel79

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!

    OJ vilken omtumlande känsla!! Men helt otroligt, fantastiskt, underbart, förirrande...! Vi har precis fått reda på att vi väntar tvillingar i början på maj 2011. Känner mig väldigt splittrad i mina tankar! Är det någon som delar min upplevelse? Berätta! Hur upplevde ni det när ni fick besked om tvillingar? Tilläggas bör att jag har en underbar liten son hemma som kommer att vara 1 år och 9 månader när han blir storebror till tvillingar. Hur hanterar man detta?
    /Lisel

  • Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!
  • annelian
    Love:
    Var hittade du den vagnen?
    Jag har också börjat kika lite, men inte hittat någon direkt... Obestämd
  • Lyckomia

    Varit hos BM idag och herrejisses vad mycket datum vi bokade in här framöver. Har hela almanackan full med BM-tider, läkartider och UL-tider. Men det är ju tur att dom kollar upp en själv och bebisarna ordentligt

  • Lyckomia

    Vagnen ser fin ut och har ett bra pris. Men bredden var 92 cm och det är helt omöjligt här. Går inte ens in genom vår ytterdörr. Vi har mätt varenda dörr här hemma för att se vad vi har att spela på. Hehe!

    Jag är 14+2 idag. Ja, jag tror också att tiden kommer gå fort eftersom det är något nästan varje vecka från vecka 24. Nu sitter jag och väntar på mitt RUL så jag får se mina små bebbar igen och då i ett lugnare tillstånd. 17 december, så det är en månad kvar...

  • Love83

    hmm ja det är inte lätt har faktiskt inte ens kolla mina dörrar haha bra att du sa det hade ju blivt jobbigt annars om man tagit hem vagnen.

  • MuffinCake
    Love83 skrev 2010-11-16 13:35:14 följande:
    hmm ja det är inte lätt har faktiskt inte ens kolla mina dörrar haha bra att du sa det hade ju blivt jobbigt annars om man tagit hem vagnen.
    Jag hade en Tako Vagn till att börja med.

    Kan säga nu - i jämförelse med min nuvarande vagn - att den var fruktansvärt tung, klumpig och svårstyrd (vår modell hade inte svängbara hjul, vet inte om vagnen på bilden har det?).

    Upplevde det också som att det var ganska dålig kvalitet och många detaljer på vagnen gick sönder ganska omgående.

    Jag rekommenderar den inte!
  • Love83

    jaha va trist vad ska man ha för vagn då tycker emmaljunga och de ser så klumpiga ut carenan känndes inte heller bra när jag provkörde hmm supersvårt detta Obestämd

Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!