• Lisel79

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!

    OJ vilken omtumlande känsla!! Men helt otroligt, fantastiskt, underbart, förirrande...! Vi har precis fått reda på att vi väntar tvillingar i början på maj 2011. Känner mig väldigt splittrad i mina tankar! Är det någon som delar min upplevelse? Berätta! Hur upplevde ni det när ni fick besked om tvillingar? Tilläggas bör att jag har en underbar liten son hemma som kommer att vara 1 år och 9 månader när han blir storebror till tvillingar. Hur hanterar man detta?
    /Lisel

  • Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!
  • FrokenJo

    Hej på er! Vad härligt att det händer grejer och att alla ultraljud är positiva! Jag är helpirrig nu, RUL om 12 timmar - har haft nedräkning i jag vet inte hur många dagar! :) Hoppas på att få redan på kön också.. Vore roligt med en flicka den här gången men... Jag tycker att jag är så hårig på magen att jag tror att det är två pojkar ändå! Haha!

    Blir trött i magen på kvällarna nu och lite öm nertill. Min mage har verkligen börjat växa - det är roligt, men svårt att dölja. Hoppas på att allt är bra imorgon så jag kan berätta för min  klass på fredag.

    Nu ska jag lägga mig så att det blir imorgon snabbt! ;)
    Godnatt!

  • Love83

    mugglesfan va härligt KUB gick bra :) min mage har växt väldigt mycket ser ut som jag är i v 25 iaf tycker jag, men jag har vart gravid många gånger  så då är nog magmusklerna inte så starka att de håller emot på samma sätt.

    annelian ja RUL är förkortning på rutinultraljud va roligt att få se dem igen

    Frökenjo HÅLLER TUMMARNA IDAG!! du måste uppdatera när du gjort det är så nyfiken Jag har fått hårigare armar men vet inte om det beror på att det troligen är pojkar, däremot kan jag ibland lukta riktigt gubbsvett   äckligt

    jobbigt att vara öm i magen men det växer så det knakar nu så det drar väll i alla ligament, jag har ont när jag ska vända mig i sängen på natten och kan ha jätte ont nertill.

  • Lyckomia

    FrokenJo: Åh vad spännande med RUL! Jag vill också!!! Fast jag får vänta till 17 december.

    Inatt drömde jag att vi fick åttlingar. Tack gode gud att det bara är två. Haha!

    Har även börjat knåpa ihop nån slags inköpslista för allt som behöver skaffas när man ska få två småttingar. Tusen småsaker är det...

  • annelian
    Lyckomia skrev 2010-12-02 11:26:00 följande:

    Inatt drömde jag att vi fick åttlingar. Tack gode gud att det bara är två. Haha!

    Har även börjat knåpa ihop nån slags inköpslista för allt som behöver skaffas när man ska få två småttingar. Tusen småsaker är det...
    He he, det räcker nog gott och väl med 2 st Flört

    Dela gärna med dig av din inköpslista sen Glad
  • Love83

    jag köpte lite grejer nu redan till våra små då jag ändå var på ullared och köpte klappar. dom har ju superbilliga täcken kuddar och massa bra att ha köpte två brunbärsa påslakansett med moln till vagn kuddarna til vagnen kosta 13 kr påslakansett 59, dom har ju barbapappa filtar och massor av gulligt, men vågade inte köpa för mycket redan.

  • FrokenJo

    Hej på er! Jag vill också börja handla nu! Och Ullared vore ju hur kul och bra som helst... Ska försöka få till det!

    Allt var bara fint och bra idag!! Så himla skönt och de såg verkligen ut att ha det bra därinne! Ser rätt kul ut, de ligger på högra sidan, mer eller mindre, båda två - som i en våningssäng nästan! :) Och... det är två små flickor vi väntar!!!! Hon kollade noga och lät riktigt säker, visade t o m blygdläpparna på den ena... De är med största sannolikhet två-äggs. Hjärta Fina hjärtan med två kammare och två förmak, magsäckar, kissblåsor, njurar såg bra ut... De är nästan lika stora. Blev inte flyttad så mycket; 2-3 maj mot 4 innan. Det enda hon inte lyckades kolla noga var läpparna men det blir väl lättare nästa gång tänker jag. Ska till läkaren den 20 dec och sedan 12 jan. Nu längtar jag till att få barn - inte bara tänk på graviditet längre.

    Sådär på natten har jag med Love83. Då är det nog för att det växer. Jag är också stor som v 25 med Nils ungefär. BM sa att så länge det inte känns som att man vill hålla emot med handen mellan benen så ska det vara lugnt.

    Och lyckomia: det räcker fint med 2! ;) Men tänk vad kroppen bearbetar saker...

  • Lyckomia

    Reaktionen jag fick av sambon när jag berättade om åttlingdrömmen var "Ja, det räcker med två stycken... *en stunds eftertänksamhet* Men FATTA vad mycket pappadagar jag skulle ha fått."
    Pjta, så kan man ju också se det

    FrokenJo: Gud så spännande med ultraljud! Grattis till småtjejerna!

  • Love83

    frökrnjo gud va roligt grattis då är vi exakt lika långt- bra att det är tjejer dessutom eftersom om man skulle föda tidigt så är tjejer i regel starkare än killar.

    lyckomia jag drömmer så knasigt jag också hela tiden

  • Lyckomia

    Nu bara måste jag fråga er andra hur mycket ni har gått upp i vikt. Jag håller på att noja ihjäl mig nu över att jag går upp för lite. Är i 16+5 och har bara gått upp 2,5 kg. Det känns som att jag borde ha gått upp mycket mer eftersom jag har två skruttar i magen. Får dom tillräckligt med näring om jag inte går upp i vikt?

Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!