• Boasie

    Hur har ni funderat och planerat kring BB.... Behöver lite stöd!

    Jag är också jätterädd för att ta blodprov. Jag har tagit en del extraprover under graviditeten pga komplikationer och det har varit väldigt synd om mig då Gråter
    Oftast gör det ju inte så ont som man föreställer sig, det känns mest obehagligt när de drar ut nålen efteråt tycker jag.
    Jag försöker att inte tänka på provtagningen förrän samma dag jag ska göra den, då är jag såklart jättenervös och mår dåligt men jag tror inte att det är farligt för barnet, det känner säkert av min stress men efter provet så mår jag ju bra igen.
    Försök hjälpa M fokusera på något efter provet är taget (låter som något man gör med barn men det hjälper för mig) för då kopplar man det till en belöning sen - ja det är obehagligt och gör ont men sen får jag den där parfymen eller örhängena eller titta på bebissaker ihop efteråt. Bara så man känner att man blir bekräftad i sin stickrädsla och att det är synd om henne just då.(Något som i alla fall får mig att vilja gå därifrån utan att ta provet  är hurtiga kommentarer.)

Svar på tråden Hur har ni funderat och planerat kring BB.... Behöver lite stöd!