Inlägg från: Älskarlivet |Visa alla inlägg
  • Älskarlivet

    Vi med BIM runt omkring 22 nov

    Jag hoppar in!
    Hej på er!!

    Tog grav.test imorse och det var negativt.
    Jag känner att mensen kommer vilket sekund som helst. BIM imorgon typ.......

    Jag som såååå gärna ville ha en juli-bebis ......

  • Älskarlivet
    Sally09 skrev 2010-10-26 20:46:17 följande:
    Får jag vara med här?

    Känns som en pepp-tråd och det passar bra för mig. Jag är taggad som fasen och nu ska vi bara bli gravida denna månad och så är det!

    Vi kommer vara på vårat tredje försök till att få syskon till en dotter född i juni 09 och jag tänker att tredje gången gillt blir lagom för mig. hittills har det varit spännande och lite roligt att "försöka". men nu är det inte lika häftigt längre och jag har (redan) tröttnat och tänker inte få mens fler gångerCool

    Jag har testat med äl-stickor och får starka positiva utslag två dagar i månaden. har förstått att det förskjuter själva ägglossningen lite och vi har varit lite för koncentrerade på bara just de här två dagarna men nu blir det flera dagar efter också. inga träningar, vaknätter eller trötthetsfasoner stoppar oss nu!

    Men åhhhh vad väntan är lång just nu, inte ens äl i närheten ännu ju...
    Men vad är bäst egentligen.... Ha sex FÖRE ÄL eller EFTER ÄL..?
  • Älskarlivet

    Hej alla nya!

    Fick min mens ikväll .

    Jag är 34,5 år och fick min son i mars 2007. Han är nu då 3,5 år.
    Både jag, min man och vår son fyller år på mörkaste månaderna så jag är väl lite extra tänd på tanken med ett sommarbarn....blev därför extra besviken när det inte blev en juli-bebis. Hoppas det tar sig nästa gång!

    Detta var vårt 3:e försök så nästa blir då 4:e.

    Med sonen blev jag snabbt gravid. lLutade med p-pillerna i februari 06 och blev gravid juni 06. Då var man både nykär och hade inte barn så sexet gick lite lättare då... elelr vad ajg menar är att då ahde man mer tid och mer energi än nu . (Då visste jag knappt vad ägglossning var om jag ska vara ärlig hahaha....)

    Lycka till alla!

  • Älskarlivet
    Sally09 skrev 2010-10-26 20:59:29 följande:
    Grejen är som jag lärt mig nu att testen visar inte att äl sker just i detta nu utan att den kommer ske inom allt från 12-24 timmar om testet visar pos en dag och tiden till äl blir längre om det visar pos två dagar. så min äl har mycket möjligt kunnat infalla lite efter vi fått till det och även om spermierna lever ett par dagar känns det ju bättre att pricka samma dag ändå. man vill ju göra allt man möjligen kan!
    Aaaaa å tusan. Det har jag inte tänkt på! Samma här då. Vi har inte haft sex efter Glad gubbe på stickan. Bara samma dag. Som nu sist var det glad gubbe lördagen och söndagen. Vi hade sex båda dagarna men inte efter det. Får kanske testa det
  • Älskarlivet
    mariatheresia skrev 2010-10-27 07:48:56 följande:
    Nu kom tanten till mig så nu är jag taggade till nya tag, ska beställa stickor och börjar nog ta lite extra folsyra, inget jag behövde första gången men man vet aldrig.

    Ni som testat äl stickor, är det någon som har normal cykel typ 28-29 dagar och äl mitt i, när testar ni i så fall?

    kram på er
    Jag har omkring 28-29 dagar emellan och jag har ÄL ca 12-14 dagar efter mensen första dag. Så lite tidigare än precis mitt i.

    Förra gången var det ÄL efter 14 dagar så när jag testade på ÄL nu sist (8-9 oktober) så trodde jag inte den skulle göra utslag...men det gjorde den redan på dag 12 så det var en jäkla tur att jag testade! Så dag 12-13 fick jag utslag.
  • Älskarlivet

    Hur är det med er andra?
    Gissar på att alla här i denna tråden har några dagar kvar till ÄL...?

    Vi får försöka hålla tråden vid liv för snart är vi ju just vid ÄL och sen BIM .

    pmö: Jag läser olika på alla ställe känns det som ..... ibland står det att man ska ha sex innan ÄL och ibland på ÄL och på vissa ställe efter ÄL. Man blir lite snurrig hahaha .

    Glad gubbe på stickan: Betyder det att manHAR ÄL eller att man är på väg att få det...?

  • Älskarlivet

    Ja det där med sexet MÅSTE ju vara ett "problem" för domallra flesta.

    Som jag skrivit tidigare så är det ju inga problem för dom som faktiskt har sex ofta men för oss dödliga .... skoja bara!... så har vi inte sex så ofta så därför tycker jag ÄLstickor är perfekt!

    Just nu är vi inne i en bra period så jag tycker han är extra snygg och sexig för tillfället vilket gör gott för sexlivet . *oj vad jag är privat nu känner jag* hahaha.....

    Jag tror jag har ÄL 5-6 november .

Svar på tråden Vi med BIM runt omkring 22 nov