• CherrySkull

    Kvinnlig tatuerare under utbildning sökes!

    Hej! Du har ungefär samma planer som mej ser jag! Iallafall så går jag tyvärr inte som lärling då det inte finns så många här i närheten som tatuerar. Har tagit det i egna händer och håller på att lära mej själv så att säga.. Du kan ju kika på min blogg har lite som jag lagt upp, lite vänner och familj sådär som jag har fått tränat på=)
    Som sagt är jag ju helt självlärd och har inte hållt på så länge, men vill väldigt gärna pyssla med detta och få tag i en lärlingsplats och sedan fixa studio. Det är drömmen ;)  Men ja du kan väl kika få se vad du tycker, skulle vara trevligt att veta vad du tycker.  Har även gått estet bild och form 3 årig utb.

    http://livsglitter.blogspot.com/search/label/Tattoo

  • CherrySkull

    Va kul! Ja du får gärna lägga in bilder!
    Just nu har jag haft ett uppehåll ganska länge ( graviditet och nyfödd liten ) Men jag har gått i tankarna nu dom här veckorna att jag ska plocka fram maskinen igen och börja träna lite. Man måste ju hålla igång för att lära sej.. Kör mest kvällar och helger, dock brukar jag inte köra mer än 3 timmar åt gången, har kört några riktiga monster sittningar några gånger och det är ingen hit när man inte är van det än.
    Vart ska du ev få lärlingsplats?

    Mvh Lollo

  • CherrySkull

    Det ser bra ut! =)
    När ska du börja som lärling? Tror verkligen på ideen om en "tjej" studio, finns inte så många sådana. Känner att jag måste få tag på en lärlingsplats då jag vill vara helt säker på det jag gör. För det är ju verkligen en hel djungel om allt man ska lära sej om tex maskiner och tekniker mm. Synd bara att man bor i en liten skithåla..buhu..
    Vart hade du tänkt dej att starta en studio då i framtiden?
    kram

  • CherrySkull

    japp lärlingstid är 3 år, men 50% av dom som har studio här omkring är självlärda och har bara öppnat studio utan lärlingsgrund. Och dom är väldigt duktiga! Så nog går det att öppna studio utan lärlingutb men jag vill helst gå en för att känna mej säker på mej själv, dock tror jag inte att jag behöver 3 år jag heller. Har tatuerat till och från i 2 års tid nu. Och jag har redan en "kundkrets" eller vad man säger..så jag lurar lite på om det är detta man ska satsa på =) Skulle vara himla roligt ialf!

    Jag bor i dalarna.

  • CherrySkull

    Jag såg det, tycker dom ser bra ut=)
    House of pain sa du, det låter ju super! När skulle du börja som lärling då?

Svar på tråden Kvinnlig tatuerare under utbildning sökes!