Inlägg från: Ohana 84 |Visa alla inlägg
  • Ohana 84

    Gravid Massör

    Tänkte höra om det är fler i min sitts?!!

    Jag är bara i v12 nu men har redan börjat fundera på hur/om det kommer funka att vara höggravid och massera? Jag är anställd och jobbar som rehabmassör (utb: ortopedmedicin idrottsmedicin på IMC), det är alltså ingen lätt spamassage jag utför utan djupare tyngre massage med töjningar och många andra behandlingssätt.

    Självklart vill jag helst jobba så länge som möjligt eftersom det märks en hel del på kontot om man går ner i tid, blir sjukskriven, får havandeskapspeng mm.

    Så är det någon annan som jobbat som massör under sin graviditet som vill dela med sej av sina erfarenheter? Har ni jobbat graviditeten ut? Har ni fått havandeskapspeng?

  • Svar på tråden Gravid Massör
  • Ohana 84

    Jag blev omplacerad till kontorsjobb i slutet av graviditeten. Inget roligt direkt men orkade inte ta upp någon kamp med FK när jag hade hört så många andra bli nekade havandeskaps peng. Men det kan ju vara värt ett försök anneliemalena Milletti, var detta nu senaste året/åren? Du är den första massören ja hört som fått igen om det sen FKs regler blev hårdare :) hur lyckades du?

  • Ohana 84

    Jasså :) Gud så bra!! Bra att veta ifall det blir fler graviditeter ;) Hade du skickat in ansökan först eller hur kommer det sej du kunde ta det per telefon?

  • Ohana 84

    Nemen, då verkar det inte vara helt omöjligt ju :) Skönt att höra då vi börjat prata om syskon! Får ja AnnelieMalena vad skrev ni på tunga lyft? Verkar som att många handläggare har hakat upp sej på att man måste ha tunga lyft för att få godkänt

Svar på tråden Gravid Massör