• Jessa01

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Sjuttiosjuan skrev 2017-03-25 15:33:28 följande:
    Hej! Kul att ni ska få komma igång igen! Jag provade Elonva vårt första försök på korta protokollet. Var skönt att bara ta en spruta som var långtidsverkande men vet inte om resultatet blev så bra, körde på med menopur 300 sen och fick 3 blåsor men bara ett ägg.Har ju bars fått ett ägg våra 3 första försök men nu på fjärde körde vi på mensen som kom utan att vila. Kombinerade höga doser bemfola och menopur och vips fick vi fem ägg! Två såg fina ut på dag 2 och dom fick jag tillbaka i torsdags! Även om detta inte blir något är jag så glad att vi ändå fick ut 5 ägg ur 6 blåsor, ger mig hopp!

    Lycka till nu!!! Kram
    Det var lite spännande att läsa. Min äggstockar är utdömda- två blåsor på både långt och kort protokoll (trots höga doser av både Gonal och Menopur) så kliniken tycker inte att det är lönt att fortsätta,
    Då vi är utdömda bestämde sig jag och mannen för att köra på de få ägg vi har. På fredag är det plock och det har visat sig att ytterligare en blåsa vill vara med i matchen. Så nu blir det plock på tre blåsor.

    Jag är inte personen som ger upp- även om denna processen är bland det värsta jag har varit med om. Med ditt inlägg så kanske det finns hopp ändå. Fast vi satsar ju först på de ev äggen som kommer nu :)
  • Jessa01
    emhu skrev 2017-04-26 17:58:53 följande:
    Håller tummarna på att alla blåsor ger er ägg!!
    Tack! Jag förbereder mig mentalt just nu på att de ägglossningssprutan om 45 min :O
  • Jessa01
    emhu skrev 2017-04-26 19:57:24 följande:
    Ja, det känns väldigt bra att veta att det funkar! Vi ska vänta på att missfallet blöder ut ordentligt och sedan ta ett möte med ivf-kliniken igen om typ 3 veckor så får vi se hur vi går vidare. Jag gör ju gärna ett försök innan sommaren men hade också varit lite skönt att ha tid att vila upp sig ordentligt i sommar och köra i höst istället. Vi flyttar dessutom i början på juni och deg känns lite tungt att både göra en behandling och fixa flytt...vi får se :) hur skulle ni gjort? Tänker också att har jag blivit gravid på naturlig väg en gång så kan det ske igen och sommaren kanske är en perfekt tid att ge kroppen en naturlig chans till.
    Så tråkigt att ni fick missfall!
    Hela denna processen är lite svår att planera tycker jag. För vi vill ju köra på i högt tempo men ibland kanske vi bara måste ta det lugnt. Särskilt en stor grej som flytt kan ju skapa lite stress i kroppen som kan vara onödig.


  • Jessa01

    Det hade banne mig utvecklats sex folliklar som gav sex ägg :O
    Hur osannolikt är inte detta!? Är nog lite i chock...

  • Jessa01
    Sjuttiosjuan skrev 2017-04-28 13:53:42 följande:
    Men jisses vad bra!!!!!!

    Grattis till fantastiskt resultat:)
    Ja för en vecka sedan ville läkarna inte att vi skulle fortsätta så...
    Nu håller vi tummarna för att vi får tillbaka något. Vi har ju redan bett om att få tillbaka två ägg- eftersom detta är första och enda försöket- så nu får vi se :S
  • Jessa01

    Ett fint embryo fick vi tillbaka idag! Så nu hoppas vi att det är riktigt mysigt i livmodern så ärtan vill stanna :)

  • Jessa01
    Nube skrev 2017-05-01 22:20:56 följande:
    Lycka till! När ska du testa? Själv har jag testdag om två veckor, känns jättelång tid. Känner inget speciellt, är på ruvardag 4 idag. Känslorna går upp och ner...
    17 maj är testdag, sååå långt borta! Kanske testar vi samtidigt? :)
  • Jessa01
    Sjuttiosjuan skrev 2017-05-01 21:26:06 följande:
    Stort lycka till! Vad hände med dom andra äggen?
    Jag har inte fått svar än :/ Vi får hoppas på det bästa!
  • Jessa01
    Nube skrev 2017-05-04 11:01:08 följande:
    Min testdag är den 15 maj men tänkte kanske testa redan den 14 så slipper jag gå till jobbet och vara ledsen om det blir negativt. Spännande att vi ruvar samtidigt! Känner du någonting? Jag gör inte det, har ont i brösten och känner mild "mensvärk" ibland, speciellt när jag sitter eller ligger ner. Men tror det beror på lutinus. Vill verkligen hoppas men det är svårt! Hoppas ni får många till frysen! :)
    Jag har haft ont i äggstockarna sedan plock... Nu gör det inte konstant ont men jag känner av magen efter en heldag på jobb och jag är sjuuukt trött. Lutinus gjorde mig väldigt dålig förra gången. Så jag bara håller tummarna för att smärtan avtar snart!
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH