• Sjuttiosjuan

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Nube skrev 2017-03-23 20:12:18 följande:

    Grattis Frazze! Vad fort det gick! Håller tummarna :)

    Emhu, vad kul att ni är på g! Kör du lång eller kort protokoll? Har du börjat med menopur redan?

    Hannah, grattis till dina tre barn! Det ger verkligen hopp! Har du gjort IVF med alla barn eller har du blivit gravid naturligt?

    Jag har träffat läkaren nu och ska köra lång protokoll igen vid nästa mens. Kystan var borta vilket är så skönt! Ska prova en spruta som heter Elonva som ska bara tas en gång, därefter vul och sedan menopur. Jag hoppas att vi får bättre resultat denna gång! Är det någon som har erfarenhet av Elonva?


    Hej! Kul att ni ska få komma igång igen! Jag provade Elonva vårt första försök på korta protokollet. Var skönt att bara ta en spruta som var långtidsverkande men vet inte om resultatet blev så bra, körde på med menopur 300 sen och fick 3 blåsor men bara ett ägg.Har ju bars fått ett ägg våra 3 första försök men nu på fjärde körde vi på mensen som kom utan att vila. Kombinerade höga doser bemfola och menopur och vips fick vi fem ägg! Två såg fina ut på dag 2 och dom fick jag tillbaka i torsdags! Även om detta inte blir något är jag så glad att vi ändå fick ut 5 ägg ur 6 blåsor, ger mig hopp!

    Lycka till nu!!! Kram
  • Sjuttiosjuan
    Nube skrev 2017-03-26 11:00:09 följande:

    Tack! Och grattis till dina fina ägg! Vilken skillnad det blev, ger mig också hopp!Tack och grattis till ditt fina resultat! Tänk vilken skillnad det blev, mig mig hopp! Enligt min läkare ska jag endast göra långt protokoll pga låg amh men har läst att många får bra resultat av kort protokoll också. Vi får se hur det går denna gång och sedan byter vi kanske till privatklinik (kör landstingsfinansierad nu). Får jag fråga vilken klinik har nu? Visst gick du i Uppsala förut?

    Men det känns roligt att komma igång, började med synarela idag igen..

    När har du test dag? Hoppas hoppas, håller tummarna för dig :) Kram


    Tack! Ja, privat klinik och landstinget är som natt och dag. Jag går på en klinik som heter IvfStockholm och ligger i Hammarby sjöstad. Väldigt trevlig och kompetent personal som individanpassar behandlingen och är villiga att testa lite högre doser även om det kanske inte funkar på alla. Det var väldigt viktigt på Uppsala att vänta en mens emellan men här tyckte dom att det kunde vara värt att prova ett kort protokoll direkt på ett långt och det gav ju verkligen resultat! Höll på att svimma när dom sa att dom hittat 5 ägg utav 6 blåsor,är ju 5 gånger fler än vi haft våra tidigare 3 försök.

    Så fråga din läkare om du kan få testa det om nu inte det första försöket går vägen förstås:)

    För oss har långa inte gett fler ägg än korta men det verkar ju vara väldigt individuellt!

    TD 6/4 för oss men jag har alltid fått rosa flytningar rd 11 och mensen har kommit rd 12 dvs exakt en vecka efter ÄP:( Så om en vecka vet vi!!

    Kram
  • Sjuttiosjuan
    Nube skrev 2017-04-25 21:19:55 följande:

    Hej tjejer, hur mår ni?

    En liten uppdatering från mig. Jag hade äggplock igår, var så nöjd eftersom vid vul förra veckan hade jag sex blåsor och vi kunde äntligen gå vidare i behandlingen. Igår hade jag sju blåsor men fick bara ut två ägg. Blodprovet visade att jag inte hade reagerat på ägglossningssprutan som jag borde och hcg nivån var för låg. Därför hade äggen inte mognat tillräckligt och lossnat. Tråkigt så klart, men jag var ändå glad att jag utvecklade sju blåsor med mitt amh värde! Var helt övertygad om att de två äggen inte heller var mogna men idag fick jag beskedet att ett har blivit befruktat och det får jag tillbaka på torsdag. Vilken lättnad! Så här nära har jag aldrig varit.. hoppas nu bara att ägget delar sig som det ska och sedan fäster. Så många känslor verkligen, men just nu ska jag försöka njuta. Hoppas ni andra mår bra också!


    Håller alla tummar!

    Ska på vul imorgon för att dra igång på nästa mens. Fick ju 5 ägg sist och 2 tillbaka vilket också var super eftersom vi bara fått ut ett ägg de senaste 3 försöken.

    Hoppas du får guldägget på torsdag!
  • Sjuttiosjuan
    Jessa01 skrev 2017-04-26 17:36:14 följande:

    Det var lite spännande att läsa. Min äggstockar är utdömda- två blåsor på både långt och kort protokoll (trots höga doser av både Gonal och Menopur) så kliniken tycker inte att det är lönt att fortsätta,

    Då vi är utdömda bestämde sig jag och mannen för att köra på de få ägg vi har. På fredag är det plock och det har visat sig att ytterligare en blåsa vill vara med i matchen. Så nu blir det plock på tre blåsor.

    Jag är inte personen som ger upp- även om denna processen är bland det värsta jag har varit med om. Med ditt inlägg så kanske det finns hopp ändå. Fast vi satsar ju först på de ev äggen som kommer nu :)


    Låter ju hoppfullt!

    Mitt problem är att jag har blåsor men dom är tomma:( Har haft 2-5 blåsor men fått ut ett ägg ändå, sist hade jag 6 blåsor och 5 hade ägg. Det vi gjorde då var att köra ett kort protokoll direkt på mensen som kom utan att vila en cykel emellan, då fick vi även fart på min vänstra äggstock som varit helt död tidigare. Så nu kör vi 2 korta på varandra om inte det första visar sig funka såklart men hoppet sjunker för varje försök:(

    Men vi får kämpa ett tag till!

    Stort lycka till på plocket!!!
  • Sjuttiosjuan
    Nube skrev 2017-04-27 20:28:33 följande:

    Jag önskar alla lycka till här inne!

    Jag fick idag tillbaka ett fint 8-cellig embryo och hörde även att det andra ägget hade blivit befruktat men hade bara 7 celler så de ska vidareodla och se om det överlever till blasto. Vore helt overkligt om vi skulle få ett embryo till frysen! Men nu är jag ruvare, testdag om ett par veckor ungefär. Hoppas!


    Grymt!

    Nåt till frysen känns ju som nåt helt overkligt bra. Heja heja!!!
  • Sjuttiosjuan
    Jessa01 skrev 2017-04-28 11:40:36 följande:

    Det hade banne mig utvecklats sex folliklar som gav sex ägg :O

    Hur osannolikt är inte detta!? Är nog lite i chock...


    Men jisses vad bra!!!!!!

    Grattis till fantastiskt resultat:)
  • Sjuttiosjuan
    Jessa01 skrev 2017-04-28 15:17:43 följande:

    Ja för en vecka sedan ville läkarna inte att vi skulle fortsätta så...

    Nu håller vi tummarna för att vi får tillbaka något. Vi har ju redan bett om att få tillbaka två ägg- eftersom detta är första och enda försöket- så nu får vi se :S


    Men om du får ut 6 ägg så kan dom ju inte säga att ni inte får försöka mer? Det är ju ett jättebra resultat?

    Klart du får tillbaka ägg på måndag, håller tummarna!!
  • Sjuttiosjuan
    Jessa01 skrev 2017-05-01 19:17:11 följande:

    Ett fint embryo fick vi tillbaka idag! Så nu hoppas vi att det är riktigt mysigt i livmodern så ärtan vill stanna :)


    Stort lycka till! Vad hände med dom andra äggen?
  • Sjuttiosjuan
    Nube skrev 2017-05-02 12:11:52 följande:

    Vi fick tyvärr inget till frysen :/ Börjar tänka att om inte det andra överlevt så kommer kanske ägget som jag fick tillbaka inte heller överleva. Vad har ni andra haft för symptom efter återföringen? Är på dag 5 idag och tänket att nåt borde jag ju känna, eller?


    Ruva är absolut det värsta som finns.. försök att inte analysera så mkt men jag vet att det är omöjligt..

    Jag börjar med sprutorna imorgon igen, blir fjärde försöket nu. Ganska tröttsamt:(

    Dag 5 vet knappt kroppen att den är gravid så inte konstigt att du inte känner nåt:)

    Kram
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH