• Frazze

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Aylina88 skrev 2019-01-29 21:02:53 följande:

    Tack fina du :) helt naturligt vi blev nekat ivf på grund av min kejsarsnitt


    Fick du göra kejsarsnitt? När vår lilla dog i magen så fick jag minsann föda fram henne. Det var tvär nej på kejsarsnitt! Jag hoppas önskar och ber att det går hela vägen denna gången! Jag ska till Riga för FET i mars tror och hoppas jag. Ska bara kriga färdigt med kliniken om en behandlingsplan först. De vill inte ge mig det jag vill ha och jag är den som betalar och den som ka ge dem ett rykte. Vilket rykte beror ju på dem. Men men! Nu glädjs vi åt ditt plus först! Kram
  • Frazze
    nypan78 skrev 2019-01-29 09:50:34 följande:

    Om hon inte vill ha Lutinus är jag fortfarande intresserad... gud va skönt med alla plus!


    Hej hej! Om du vill ha lutinusen som jag har så får du dem! Givetvis helt gratis eftersom att datumen gått ut!
  • Frazze
    Aylina88 skrev 2019-01-30 10:36:45 följande:

    Min ängel dog på väg till kejsarsnitt så dom valde ta ut han med kejsarsnitt för jag vägra födda ut han :( åh håller tummarna för dig med att allt går bra <3 nu tar jag en paus härifrån försöker njuta av att va gravid igen <3


    Och de kubde inte fått ut han lite snabbare då? Fy så hemskt!!!!! Ja då förstår jag att du fick ks. Vår ängel dog ju antingen måndag el tisdag så kom hon på torsdagen sen. Ta nu lite ledigt och njut! Du får dock gärna pma mig om hur allt går! Stort lycka till! Kram
  • Frazze
    Nube skrev 2019-02-01 15:06:19 följande:

    Även jag är gravid! Tredje försöket för ett syskon och första gången någonsin vi har lyckats utan hjälp från sjukvården. Är så glad och tacksam! Men också orolig så klart, vill så gärna behålla bebyn. Min dotter är inte ens 8 månader än så om allt går bra blir det bara ca 16 månader mellan barnen men med mitt amh har jag inte råd att vänta hur länge som helst.

    Allt är VERKLIGEN möjligt!


    Wohoooo, Stort Grattis! Åh vad härligt! Hoppas verkligen att det går hela vägen!
  • Frazze
    larssonc skrev 2019-03-11 14:04:28 följande:

    I torsdags var vi på rul (vecka 18+5) och det konstaterades att vår sons hjärta inte längre slog. I fredags fick jag föda fram honom. Det var det VÄRSTA jag gjort i hela mitt liv. Jag kan fortfarande inte förstå att det här har hänt. Jag känner mig så fruktansvärt trasig. Sorgen äter upp mig. Jag ville så gärna få ge vår son ett syskon. Nu är jag rädd för att det aldrig kommer bli så. Att när sambon är redo att försöka igen är min tid ute. Hur fan kan livet vara så orättvist?


    Åh nej! Jag beklagar verkligen från djupet av mitt hjärta. Jag vet precis vad du går igenom och det är så fruktansvärt. Hur ska ni göra? Ska ni begrava honom? Det gjorde vi med vår lilla så att vi har en plats att gå till. Det lugnade mig något! Låt aldrig någon tala om för er hur ni ska sörja utan ta den tid ni behöver. Att förlora ett barn är något ingen ska behöva gå igenom. Usch! Det gör ont i hela mig! Stor styrkekram från mig!
  • Frazze

    Hallå där alla! Någon som använt gonal-f 900IE och vet hur man gör med sprutan? Behöver AKUT hjälp i så fall.

  • Frazze

    Hallå där alla! Någon som använt gonal-f 900IE och vet hur man gör med sprutan? Behöver AKUT hjälp i så fall.

  • Frazze
    Limarie skrev 2019-04-10 12:36:53 följande:

    Hej!

    Min sambo (41) och jag (33) har precis genomgått en fertilitetsutredning på en privat klinik i Göteborg.

    Vi har provat själva att bli gravida i 6 månader men vi visste redan att hans spermiogram inte var så toppen (barnlöshet i tidigare relation med 2 missfall). Det nya spermiogram nu var dock inte sämre med 8 milj och lite dåliga siffror vid swimup. När läkaren gjorde första ultraljud hos mig tyckte han att allt såg mycket bra ut! Såg flera folliklar osv. Igår fått vi dock svar att mitt AMH låg på 0,4. Det rekommenderades en ICSI men man gav oss inga större förhoppningar. Fått en liten konstig känsla nu hur man kunde misstolka ultraljudet så? Det låg bara en menscykel emellan. Har tyvärr även fått kortare menscykel på 26-28 dagar senaste 4 månaderna jämfört med 28-31 förut.

    Vi känner oss så förtvivlade. Har vi lika bra chans att bli gravida på naturlig sätt? Samtidigt som tiden kanske är tight nu.

    Vi står i kön på Sahlgrenska nu (6 månaders väntetid). Vi tänkte göra ett ICSI-försök i privat regime. Några av er skrev om en provstimulering. Det nämndes inte till oss igår. Tydligen betalar man då ändå 19000kr för stimulering i fall de inte kan ta ut något ägg.

    Finns det några mer som hade/har samma situation där partnern har dåliga spermier och kvinnan lågt AMH? Hur hade ni tänkte då?

    Hur många av er har tagit om AM-värdet? Läkaren sa att de aldrig gör det.

    Vi är tacksamma för att läsa era kommentar.


    Se till att din man börjar ta folsyra, c-vitamin och Zink direkt. Min man är 50 och har spermier som en 22 åring säger de, men han har tagit det så länge. 0.4 är inte särskilt lågt utan du skulle nog lyckas bli gravid naturligt om hans spermier var starkare. Jag skulle prova med letrozol först en el 2 ggr innan jag körde på med ivf och icsi.

    Men börja med vitaminerna direkt för det tar 3-6 månader innan resultat kan ses. Se till att han inte cyklar, badar för varmt, bastar och dyligt.

    Du kan köpa Borago och börja ta, drt är bra för hormonbalans och slemhinna. Har tagit det innan min första ivf, gravid mitt första äd, gravid och nu är jag gravid på äd igen och jag tog Borago i 3 månader innan.

    Lycka till!
  • Frazze
    Nube skrev 2019-04-10 19:44:06 följande:

    Grattis till graviditeten Frazze!


    Tack snälla! Jag vet ännu inte om det är något som utvecklar sig. Jag har tagit 1 hcg prov som var 75. Efter 9 dagar med 5 dagars blastocyst. Tog ett nytt hcg idag, men får inte svar på det förrän på fredag tyvärr. Knäckande. Känner inget i magen, bara lite i brösten. Det kan lika väl vara progesteronet. Men som sagt, fredag vet vi om det har utvecklats något eller om det stannat av.
  • Frazze

    Hej hej! Jo, de ringde från gyn igår och sa att de sjabblat med remissen till mitt blodprov, så jag fick ta ett nytt igår. Suck! Men de ringde idag och sa att mitt hcg låg på 419 vilket var en rejäl höjning. Vi stoppade in två st blastocyster och fundetar nu på om BÅDA tagit sig???? Ja, då har vi att göra sen Kram

Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH