• Frazze

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Sjuttiosjuan skrev 2018-02-06 12:45:55 följande:

    Det går finfint! Jag är i v 22 och RUL såg bra ut:) vi har BF 13/6 och ska inte ta reda på vad det är, mer spännande så:) Snart din tur!!!

    Kram


    Ja man kan ju hoppas att det går vägen. Gjorde ni PGS el PSG vet inte vilket det är på era embryon?
  • Frazze
    Sjuttiosjuan skrev 2018-02-06 12:45:55 följande:

    Det går finfint! Jag är i v 22 och RUL såg bra ut:) vi har BF 13/6 och ska inte ta reda på vad det är, mer spännande så:) Snart din tur!!!

    Kram


    Kul att allt går bra! Jag håller med! Mycket mer spännande om man inte vet. Alla gissar hej vilt och kan säga att 99.9%gissade rätt på mig. Det var jag som velade och var lite inne på att det skulle va en tjej Stoppade ni in en el två när ni körde?
  • Frazze
    Sjuttiosjuan skrev 2018-02-06 13:29:58 följande:

    Nä, det var för det första rätt dyrt, ca 30 000kr och dom tyckte inte det behövdes när man hade en så pass ung donator.


    Det är inte helt omöjligt heller att ett ägg delar sig och att det blir tvillingar ändå. Jag kan tänka mig tvillingar så jag vill stoppa in 2 igen. Det besvärliga är ju om det blir trillingar för att ett ägg delar sig. Men jag tror inte chansen är så stor. Vi tog oxå en ung donator på 21 el 22 år och hon hade egna barn el eget barn. Vet inte om hon hade ett el fler. Min man har inga problem vad vi vet och öven om han var 46 el 47 när vi körde äd så sa de att hans springare var som en 25-årings. Han har kört på zink, c-vitamin och folsyra i flera år nu så de är nog helt ok. Vi skulle få betala 2250 euro för PGS men nä jag tror jag testar en gång till innan. Ibland säger de ju att tinade embryon är bättre än färska, då ser man ju om de fortsätter utvecklas.
  • Frazze

    Åh! Började skriva med min nya koordinator idag. Hennes engelska är helt fantastisk jämfört med den förra. Även om jag gillade Jelena! Men nu känns det i alla fall som att vi kört igång här och nu ska jag bara ta hand om min kropp på bästa sätt och så får vi se vad som händer här näst. Åh vad jag vill bli gravid!

  • Frazze

    Just det! Läs här! Vi har tydligen 12 st blastisar i frysen och inte 11 st! Så bra! Fast jag har bestämt mig för att det ska ta sig första gången och så blir det 10 st kvar. Då om det inte blir tvillingar så kan vi köra en gång till

  • Frazze
    KajsaK skrev 2018-02-06 12:12:57 följande:

    Ang ÄD i Sverige. Vi fick våra tre ÄD försök betalat av landstinget, har man inga barn sedan tidigare så får man de försöken betalt. Vi har ett blasto kvar i frysen vilket då blir vårt fjärde försök och då får vi betala själv. Minns inte vad åldersgränsen går i Sverige, 39? Rätta mig om jag har fel. Vi anmälde oss när jag var 36, och nu fyller jag snart 40, men vi är ju redan ?inne i svängen?, så dom kan nog inte neka oss att göra ettsyskonförsök. Har bf nu på söndag efter vårat tredje försök som lyckades :) vi har gjort vårt i umeå.


    Men åh! Grattis! Jag har vart så inne i mitt idag att jag bara skrivit över alla! Vad härligt att det tog sig tredje gången då i alla fall. Hur såg det ut de två första ggrna? Vi körde ju 1 försök i Riga blev gravid och såg ett litet hjärta picka dagen innan det kom ut. Sen sa vi att vi skulle vänta till februari (detta var i oktober) så att jag kunde förbereda kroppen och sen så skulle vi till australien på semester i dec. Vips så blev jag gravid naturliga vägen och det resulterade i en liten kille som nu är 17 månader. Nu är det dock kört på egna ägg så vi ska köra på våra 12 kvarvarande blastisar. Frågan är ju hur det kommer att gå denna gången då. Men ingen ide att oroa sig redan nu! Lycka till och hoppas att allt går bra nu på Bf! Vet ni vad det blir?
  • Frazze
    KajsaK skrev 2018-02-07 07:22:41 följande:

    Hejsan, tack så jättemkt! <3 första gången så hade vi en donator som var lik mig i färger, längd, vikt mm, fick ut 22 ägg (!) från henne, hälften klarade sig, gjorde ett ET med ett toppembryo som dom sa, sen klarade sig inte resten till frysen, och det jag fick fäste inte. Så dom fick söka ny donator. Hittade igen en som var lik mig, men så ringde dom på hösten och sa att hon skulle till ett zikadrabbat land och ej kunde donera. Några månader senare hade dom hittat en tredje donator som inte alls var lik mig, (vilket jag sagt från början ej spelade roll). Vi gjorde ett ET försök med hennes ägg i februari, som även det ej tog. Dom hade då lyckats få två till frysen och två månader senare gjorde vi ett FET som tog! :) tog ca 3år sammanlagt. Så vi har ett embryo kvar i frysen och jag hoppas vi kan göra ett försök med det i senhöst :) vi väntar en liten tjej <3

    Men åh, stort grattis till eran pojke! Vilken lycka <3<3 skönt ändå att ni har så många i frysen! Då har ni några försök på er :) kommer säkert gå jättebra! När blir det av? Kram

    Blev ett långt inlägg :)


    Åh vilken lycka! Så underbart att det äntligen gått vägen då! Det är ett jäklans jidder det här med att skaffa barn. Tänk om man hade det så lätt som de i familjen annorlunda som bara andas luft och blir gravid. Tur att det finns hjälpmedel i dag.

    Vår son är som de säger på engelska en blessing! Jag fattar inte min lyckliga stjärna att det faktiskt hände!?!?!!?!? Det är helt otroligt och jag är så oändligt tacksam över honom varje dag!

    Jag säger det samma! Spelar ingen roll vem barnet är likt bara man får ett barn!

    Min donator ska väl vara lik mig i längd, hårfärg, blodgrupp, ja vi var lika i vikt *hahahahah* inte nu längre. Samma intressen oxå. Ögonfärg har jag efter pappa mörkgrå med en aning grönt i. Men mina syskon och mamma har olika varianter av blå. Min man har hazel och donatorn blågrå. Min son har blågrå ögon. Alla säger att han är såååå lik mig! Så om nästa inte blir det gör mig inget.

    Nästa försök kommer att ske i Oktober/November. Då kan vi faktiskt lämna sonen till min mamma över 2 nätter och åka dit själva. 3 flygbiljetter blir dyrt och att ha med en 2åring lär inte vara helt lätt det heller. Då åker vi dit och stannar över en natt el två, sen så åker vi hem igen.

    Vad går man för "hjälpmediciner" när man gör äd i Sverige? Jag kommer ta östrogen, progesteron, fragmin och förmodligen kortison antar jag. Lycka till nu med förlossning! Blir det vanlig förlossning el blir det snitt? Kram
  • Frazze
    Aylina88 skrev 2018-02-21 13:17:09 följande:

    Hej tjejer! Idag är världens bästa dag för jag är gravid <3 vi hade bestämt oss för äd och söka hjälp men jag lyckades bli gravid av mig själv <3


    Åååååååh GRATTIS! Jag sa ju att du skulle lyckas bli gravid! Bästa nyheterna idag
  • Frazze

    Hur går det Aylina88? Hur många veckor gravod är du nu? Har du vart på vul och sett ett litet hjärta picka än?

  • Frazze
    larssonc skrev 2018-04-08 06:43:46 följande:

    Hej på er! Har inte varit inne här sen i höstas men tänkte uppdatera lite.

    Den 13 mars föddes vår son med ett urakut kejsarsnitt. Hans navelsträng föll fram framför huvudet när vattnet gick så det blev bråttom att få ut honom. En helt frisk och perfekt liten pojke, han är verkligen vårt lilla mirakel ??????????

    I januari 2017, vid 27 års ålder, fick jag beskedet lågt amh på 0,3. Vi blev nekade ivf eftersom jag haft stroke och läkarna inte tror min kropp klarar hormonpåfrestningen som blir vid ivf. Fick utskrivet lutinus istället av min egna läkare pga mina mellanblödningar. Tog det varje månad från äl till beräknad mens. Efter fyra månader fick vi vårt plus. Fortsatte då med lutinus till vecka 15. Var otroligt orolig hela graviditeten och vågade inte tro på det förrän jag hade vår son i min famn. Nu måste vi vänta ett år på grund av mitt snitt men jag hoppas innerligt att vi har turen och kan få ett syskon till Lias. Får vi inte det är jag mer än lycklig över det fina barn vi har fått.

    Fortsätt kämpa tjejer, det går trots lågt amh. Jag tänker på er ofta och den här gruppen har gett så mycket stöd och hopp. Vet hur jag tänkte när jag hittade hit att en dag ska jag också skriva min solskenshistoria och nu äntligen kan jag det.

    Stor kram ??


    Åååååh GRATTIS! Äntligen så har du fått en liten älskling! Hoppas att allt är bra med er. Kram
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH