• Frazze

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Men HERREGUUUUUD! Jag har ju missat nåt! Grattis emhu!!!!!!!! Åh jag hoppas såååå innerligt att det stannar. Jag hade oxå molvärk och massa mörkbrun mörkrött blod som kom ut i början av min graviditet. Gyn sa att drt var överbliven slemhinna. När jag väl fick mf så blödde jag inget alls och var helt säker på att allt var bra. Åh lycka till! Hoppas, hoppas, hoppas att det lilla vill stanna i magen. KRAM

  • Frazze
    emhu skrev 2018-01-16 10:59:49 följande:

    Tack Frazze! Helt ofattbart...var precis hos gynekologen och gjorde ett vul och allt såg bra ut. Inga hjärtslag men helt rätt storlek i förhållande till sista mensens första dag. Vaknade med världens mensvärk inatt men inget blod än så länge. Hoppas hoppas hoppas!


    Ja fast mensvärk är bra! Det betyder ju att det växer så det knakar. Det känns precis samma när det växer alltså växtvärk och mensvärk. Wohoooo! Bebis 2018 alltså Bästa nyheterna! Kram
  • Frazze

    Kom i håg emhu att du kan inte säga A och inte B! Här krävs ständig update på gravidstatusen och hur det går. Hoppas lillgrynet är kvar och växer för fullt i magen. Kram

  • Frazze
    emhu skrev 2018-01-17 23:22:57 följande:

    Haha, det har inte riktigt landat ännu. Vågar inte tro på det fullt ut förrän jag har sett ett hjärta och antagligen kommer jag inte våga tro på det då heller. Missfallet i våras ligger där och spökar i tankarna. Men känner mig annorlunda den här gången. Riktigt illamående emellanåt och kraftig växtvärk till och från. Förra gången hade jag bara ont i tuttarna och dom känns ingenting den här gången...jag ser det som ett gott tecken :) försöker tänka att det som händer, det händer. Jag kan ju inte påverka det hur som helst. Hur går det med dieten Frazze?


    Härligt! Som du säger så kan man ju inte påverka! Men man kan ju göra det man vet om som att dra ner på kaffe och ta hjälp av progesteron etc. Men sen är ju inget säkert ändå. Jag håller feta tummen för dig i alla fall. Får hitta någon annan som ska köra äd samtidigt som jag istället Gärna det så länge du får behålla ditt lilla gryn.

    Dieten går bra alltså att jag håller den, men vikten står helt still Jag måste börja träna helt enkelt. Men jag får räkna kcal så länge och hålla mig snäppet under 1500kcal så kanske nåt händer.
  • Frazze
    Aylina88 skrev 2018-01-23 17:26:12 följande:

    Hej tjejer! Ja tror jag har kommit in i klimakteriet och jag är bara 28 år :( har börjat få värmevallningar så jag beställde hem ett test på Quick test och fick positiv på den :( mina chans och bli gravid är lika med noll nu :( här är testet :(


    Nej då! Har du fortfarande regelbunden mens? Eller mens i alla fall?
  • Frazze
    Aylina88 skrev 2018-01-23 19:47:45 följande:

    De va en kompis som tipsa om den :( vet hur säker den är. Ja jag har regelbunden mens den ligger mellan 27 och 28 dagar. Ska ta och ringa dom imorgon. Tack tjejer ni är verkligen änglar ni får en att inte sluta hoppas <3


    Då har du ju en perfekt menscykel. Vilken dag kollar du ägglossning? Jag fick tipset att kolla från dag 11 och frammåt. Ta dina letrozol från dag 3 på mensen till dag 7 och sen kollar du äl från dag 11. Jag hade vallningar för 8 år sen nu jag trodde jag skulle dö vissa nätter. Jag visste dock inte vad det var då. Men som du vet så har jag en liten kille som kom 6 år efter dessa vallningar med äggledare som var utdömda av ivf läkare. Detta med letrozol och östrogenplåster. Kan jag så kan du gumman. Jag var 38 när jag fick min kille! Du är 28 och har fräschare ägg än jag. Ge ALDRIG upp! Det är vårt motto i denna tråden. Kram
  • Frazze
    emhu skrev 2018-01-25 09:05:03 följande:

    Tänkte bara tillägga att om du har regelbunden mens än så länge så är ju risken mindre att du är på väg in i klimakteriet. Min mens var svajjig (cykel på allt från 22 dagar till 60 dagar) i ca 1 år innan den försvann helt. Sista halvåret har jag ätit hormontabletter som har gett mig regelbundna blödningar och dessutom uppenbarligen kunde uppbringa ett litet ägg :)


    Hur gammal är du emhu?
  • Frazze
    Aylina88 skrev 2018-01-25 12:13:50 följande:

    Hej på er igen! Jag hade ägglosning den 13 och och idag så hade jag en ägglosningtest kvar och den visar så här kan de va så man har en till ägglosning?


    Skaffa clearblue med glad gubbe indikator då får du mer korrekt ägglossning. Sen 8 dagar efter det visat ägglossning så kan man gå till gyn och be dem ta ett prov och det visar då om du haft ägglossning.
  • Frazze
    emhu skrev 2018-01-25 17:11:31 följande:

    Dom heter Novofem men är bara till för de som hamnat i klimakteriet som jag förstår. För att få upp östrogen och progesteron halterne i kroppen.


    Konstigt att inte jag fått dem då. Jag vill ha dem!
  • Frazze
    emhu skrev 2018-01-27 20:25:46 följande:

    Men Frazze, du har väl fortfarande regelbunden mens? Äggstockarna och gulekroppen efter ägglossning producerar ju redan allt östrogen och progesteron som man behöver. Jag fick dom för att jag hade så otroligt torra slemhinnor och värmevallningar som inte var att leka med. Egentligen lite konstigt att jag fick en ägglossning eftersom att pillren "lurar" kroppen och får den att tro att man har ägglossningar och då jobbar ju inte kroppen själv för att få till ett ägg på egen hand.


    Ja det har jag väl i o f s. Men det du går igenom har jag gått igenom oxå. Värmevallningar torra slemhinnor som fixas med östrogenplåster. Jag har inga ägg kvar bara tomma äggblåsor. Men konstigt nog så får jac en mens varje månad. Vill dock inte äta massa piller med östrogen. Plåstren är illa nog, men utan går fan inte leva alltså. Torra slemhinnor, kronisk svampinfektion etc. Känns som att någon håller en tändare där nere som bränner.
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH