• Nube

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Frazze skrev 2017-10-25 15:56:53 följande:

    Tack snälla! Ja jag blev ju gravid i Australien sist så jag hoppas att när vi åker dit i April att det kanske sker ett mirakel till Jag ska i alla fall ladda för det och köra min sista dos Letrozol då tänkte jag.

    När är det beräknat för dig?


    Då får vi hoppas på ett Australien mirakel :)

    I början av juni är det beräknat!
  • Nube
    Sjuttiosjuan skrev 2017-10-25 16:20:06 följande:

    Fantastiskt!

    Jag var på VUL förra veckan och allt såg bra ut. Har dock blött en del och det är tydligen väldigt vanligt vid ÄD då kroppen inte själv producerar östrogen och progestrone. Men även om det inte är farligt är det otroligt påfrestande för psyket.

    Ska på uppföljnings VUL nästa v så hoppas bönan fortsatt växt tills dess!

    Kram


    Grattis! Förstår oron pga blödningar men fint att bebisen fanns där :)

    För mig blir nästa ultraljud KUB om ca en månad så nu börjar nästa väntan.

    Hoppas allt går bra för oss! Och alla andra här inne!

    Kram
  • Nube
    jamka skrev 2017-10-25 18:30:17 följande:

    Stort grattis! Vilken lycka! Hur mår du? Vilken vecka är du i?


    Tack så mycket! Jag är på 8+1 idag och mår bra för det mesta. Tröttare än vanligt, ont i brösten, mer hungrig och kissnödig men annars allt är bra!

    Hur är det med dig?
  • Nube

    Hej, hur mår ni alla?

    Jag är på 12+2 idag och gjorde KUB ultraljud idag vilket visade låg sannolikhet och en bebis som mådde fint och har vuxit som den ska. Vilken glädje <3

  • Nube
    Sjuttiosjuan skrev 2017-11-23 16:26:59 följande:

    Stort stort grattis!!!! Vi har kub 4/12 och jag är rätt nervös inför det..


    Tack så mycket! Jag var också nervös innan, så det är naturligt. Med en stor lättnad verkligen att se en levande bebis och få bra siffror. Nu funderar vi på att göra också nipt.. ska du göra det? Hur har du mått annars?
  • Nube
    Sjuttiosjuan skrev 2017-11-23 17:01:05 följande:

    Vi gör nog bara kub om vi får bra resultat där. Varför vill ni göra nipt också?

    Jag mår oförskämt bra, känner mig verkligen inte gravid men fått se pyret 3 ggr redan så visst finns det något därinne:) Mår du bra?


    Vi har inte bestämt oss men har funderat på det. Bara för säkerhetens skull. Men vi får se.

    Jag mår också bra men har varit ganska trött vissa dagar och inte orkat mycket. Lite illamående ibland men ingenting som har påverkat livet. Och mer hungrig är jag också, måste äte var tredje timme annars mår jag dåligt. Vilken vecka är du nu i?
  • Nube
    Sjuttiosjuan skrev 2017-11-23 17:50:46 följande:

    11+0 imorgon:) Bara en vecka kvar med sprutor, piller och skit. Bara kub är över ska jag försöka njuta lite!


    Låter bra! Lycka till med KUB och med resten av graviditet :) Vi hörs här :)
  • Nube
    Percafluviatilis skrev 2017-12-02 10:37:24 följande:

    Någon månad sen jag skrev här. Ska göra äggplock på måndag. Tre stora blåsor (17-21 mm) och en mindre på 14 mm samt någon pytteliten. Otroligt orolig att de inte ska få ut något ägg alls. Någon här som har koll på hur illa det är med bara 3 blåsor? :( Mitt amh är på 0,5 och jag är 27. Läkaren säger att det är få men väntat pga amh. Hon sa också att eventuella ägg bör vara bra kvalitet pga min ålder. Är så himla rädd och orolig :(


    Jag har fått ut tre ägg vid mina två äggplock och blivit gravid två gånger. Dock var första en ofostrig graviditet. Så bara att det finns få blåsor behöver inte betyda att det är kört. Och du är ung så äggen är säkert av bra kvalité. Jag är fem år äldre och nu gravid i v 14 med amh 0.4.

    Men jag förstår din oro! Och mycket beror också på sperman, inte bara på äggen! Lycka till på måndag :)
  • Nube
    Frazze skrev 2018-01-10 14:37:17 följande:

    Hallå hur går det för alla? Sjuttiosjuan och åh jag och namn alltså. Den andra som är gravid!? Hjälp mig! Och ja även för er andra? Här går det skit och pannkaka som ni vet, men nu har jag kommit igång med stenhård diet och det går bra än så länge. Tyvärr sjukskriven på grund av mina bihålor. Är så täppt och jag kan inte sitta med headset på och prata i telefonen när jag har det för det värker i hela fejset. Och jag låter ju hemsk dessutom. Men imorgon så skiter jag i det och jobbar ändå! Orkar inte vara hemma mer.

    Men som sagt! Dieten i full gång och jag hoppas gå ner 10 kg till vår resa i April. Helst mer, men det är att ta i! Nu ska jag leva efter denna diet och sen när jag gått ner 10 -15 kg så ska jag köra igång med träning och tighta till mig. Tills dess nöjer jag mig med promenader.


    Du kanske menade mig? :) Jag mår bra, är i v 20 nu och gjorde RUL nyligen där allt såg fint ut! Nu vågar jag berätta för alla, har hittills bara berättat för närmaste släkten, vänner och chefen då.. känns otroligt men så fint! Har även börjat känna av lite rörelser. Är så tacksam!

    Lycka till med dieten och äggdonationen sedan! Och lycka till alla andra också med låg amh, vi KAN bli gravida trots det!
  • Nube
    Percafluviatilis skrev 2018-01-04 18:10:23 följande:

    Hej igen,

    Gjorde vår första ivf (privat klinik) i nov-dec. Vi fick ett tvådagars tillbaka och en blastocyst till frysen. De fick fram 5 äggblåsor och 3 ägg, 2 befruktades normalt. Insättningen blev inget. Vi bestämde oss då för att vänta i landstingskön där har tid för första möte i april, (behandlingsstart vet vi inte). Idag pratade jag med läkaren på den privata kliniken om resultatet och hon tyckte inte vi skulle vänta på landstinget med tanke på min låga äggreserv utan hon tyckte att vi skulle göra en ny ivf nu direkt. Blev så ställd. Kan det vara så bråttom? Kan äggen sina så fort? Jag är bara 27 år. Mitt amh var i augusti 0,9 och i oktober 0,6. Självklart är det värt pengarna, och vi har råd. Kommer nog inte våga vänta nu efter att hon sagt detta. Vet inte varför jag skriver detta ens. Blev bara så matt :(


    Jag förstår hur det känns! Det är säkert inte såå bråttom men kanske bättre ändå att inte vänta om ni kan försöka redan nu. Men det avgör ni själva såklart! Läkaren på privatkliniken kan också ha egna ekonomiska intressen....
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH