• Nube

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    emhu skrev 2018-01-15 14:32:22 följande:

    Ok, nu kan jag nog tro på det...


    Åh är det sant? Stort grattis!! Hoppas allt går bra :)
  • Nube
    emhu skrev 2018-01-17 23:22:57 följande:

    Haha, det har inte riktigt landat ännu. Vågar inte tro på det fullt ut förrän jag har sett ett hjärta och antagligen kommer jag inte våga tro på det då heller. Missfallet i våras ligger där och spökar i tankarna. Men känner mig annorlunda den här gången. Riktigt illamående emellanåt och kraftig växtvärk till och från. Förra gången hade jag bara ont i tuttarna och dom känns ingenting den här gången...jag ser det som ett gott tecken :) försöker tänka att det som händer, det händer. Jag kan ju inte påverka det hur som helst. Hur går det med dieten Frazze?


    Hur går det för dig? Hoppas allt är bra!
  • Nube
    Sjuttiosjuan skrev 2018-01-15 14:43:35 följande:

    Fantastiskt!!!! Nu slipper ni ÄD, även om det såklart är ett bra alternativ också:)


    Och hur mår du? Vilken vecka är du i? Jag gick in i v 22 idag och mår helt ok! Barnet sparkar i magen, helt underbart och otroligt. Hoppas allt är bra med dig!
  • Nube
    Aylina88 skrev 2018-01-23 17:26:12 följande:

    Hej tjejer! Ja tror jag har kommit in i klimakteriet och jag är bara 28 år :( har börjat få värmevallningar så jag beställde hem ett test på Quick test och fick positiv på den :( mina chans och bli gravid är lika med noll nu :( här är testet :(


    Jag känner inte heller testet men jag skulle kontakta gyn och få ytterligare tester gjorda för att vara säker. Förlora inte hoppet innan du vet! Kram
  • Nube
    Aylina88 skrev 2018-02-21 13:17:09 följande:

    Hej tjejer! Idag är världens bästa dag för jag är gravid <3 vi hade bestämt oss för äd och söka hjälp men jag lyckades bli gravid av mig själv <3


    Stort grattis!! Det ger verkligen hopp att vi med låg amh kan också lyckas :)

    Jag är i v 26 nu och mår bra men är trött. Magen var lite av den mindre varianten vid mcv kontroll så jag ska dit igen om två veckor för att se hur den växer. Men jag är ganska lång så det kan påverka att magen inte blir så stor. Men bebisens hjärta slog fint <3
  • Nube
    Frazze skrev 2018-04-26 07:00:34 följande:

    Hur går det med er andra som är grvida? Är det dags snart för någon av er? Sjuttiosjuan?


    Jag är i v 35 nu och BF närmar sig. Jag mår ocksæ bra men har börjat få ont i ryggen och känner mig trött. Har lite sammandragningar ibland och det trycker i magen.

    Lycka till med tävlingen! :)
  • Nube
    Sjuttiosjuan skrev 2018-04-26 08:13:40 följande:

    Här rullar tiden på! V 33+0 idag så visst börjar det närma sig:) Mår fortfarande bra och hoppas det inte ballar ur på slutet:) Hur går det för dig?


    Vad härligt! Lycka till nu :)
  • Nube
    Frazze skrev 2018-05-22 13:39:43 följande:

    Hej svej! Dåligt med inlägg här nu så då skakar jag liv i tråden igen. Hur går det Nube? Du borde ju vara där nu väl? Wiiho! Mamma! Underbaraste order i hela världen!

    Sjuttiosjuan du är väl oxå snart i mål? Tänk vad fort tiden går? Känns som att det var typ 3 månade sen vi skrev att ni blivit gravida.

    Jag kör på med min Beach fight jag. 2 veckor -2kg och -2% kroppsfett. Nu har snart 3dje veckan gått men nu väntar jag till invägning innan jag väger mig igen. Jag har ju metabolism som en 55 åring fortfarande, men jag kämpar på och hoppas att det någon gång ska sjunka. Bukfett låg på 7 men nu på en 6a. Hoppas på 5 el 4 när jag är klar. Blir mer träni g för mig än de som har topp metabolism. Jag gör det för att jag vill vara i toppform inför äd i vinter. Lycka till alla! Kram


    Hej! Jag har 12 dagar kvar till beräknad förlossning men ingen bebis än. Har slutat jobba nu för några dagar sedan och njuter av värmen och ledigheten. Mår bra men sover dåligt och är ganska trött ibland.

    Lycka till med träningen! Jag måste också börja igen efter förlossningen och återhämtningen.. nu orkar jag inte så mycket..
  • Nube

    Igår föddes äntligen vår efterlängtade barn, det blev en liten söt tjej. Allt gick bra och hon är helt fantastiskt. Det var en lång resa hit men totally worth it! :)

  • Nube
    Sjuttiosjuan skrev 2018-06-20 14:51:46 följande:

    Sitter här och ammar en liten tjej som kom i torsdags:) Blev tyvärr planerat snitt för hon låg i säte och mitt blodtryck blev väldigt högt i slutet av graviditeten. Men det gick över förväntan och jag känner mig helt okey!

    Hur går det för dig?


    Åh stort grattis till flickan! Underbart <3

    Tur att allt gick bra! Nu får du verkligen njuta! Jag sitter här också med min vackra tjej :)
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH