• Frazze

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Vad konstigt det är när det inte känns någonting längre i magen! Jag känner absolut ingenting just nu! Ingen växtvärk ingenting! Lite otäckt även om det säkert är normalt. Illamåendet och tröttheten sitter ju kvar i alla fall. Någon av er som har barn som känner igen detta?

  • Frazze

    Vad konstigt det är när det inte känns någonting längre i magen! Jag känner absolut ingenting just nu! Ingen växtvärk ingenting! Lite otäckt även om det säkert är normalt. Illamåendet och tröttheten sitter ju kvar i alla fall. Någon av er som har barn som känner igen detta?

  • Frazze
    germany skrev 2014-04-24 21:38:32 följande:
    Förstår din oro över avsaknad av symptom. Dock har du ändå illamåendet och tröttheten kvar. Det du menar att du inte känner något i magen längre vet jag inte riktigt vad du menar ? Men de dragningar man kan känna i  ligamenten kan komma och gå allteftersom livmodern växer. Annars så kommer känningar i magen längre fram med sparkar och så (men det är nog inte det du menar med känningar i magen, skulle jag tro :)

    Är det inte annars snart dags för UL? Du ska se att allt kommer att se bra ut .



    Ja jag har ju haft lite molvärk och känt som att det är något där nere om jag böjer mig ner liksom. Men nu så känner jag ingenting! Men jag hoppas att det är som det ska. Är i v 10+5 nu så det är ju ett tag kvar till UL tyvärr :-P Men jag ska till bm den 8 maj på inskrivning och då kan hon säkert kolla. Det är som sagt så konstigt. Känner man något blir man orolig för det, känner man inget blir man orolig för det. Slutar man någonsin oroa sig under en graviditet?
  • Frazze

    Skönt! Nu har jag fått tag på gyn och får komma in på ul i morgon! Ska bli så skönt att få veta vad som hänt. Men givetvis så kom molvärken tillbaks idag så det kanske inte är någon fara då ändå med andra ord. Hur går det för er andra? Blomman hur gick det för dig denna gången?

  • Frazze
    livit skrev 2014-04-28 17:19:56 följande:
    Håller tummarna för att allt ser bra ut Frazze!



    Allt såg toppen ut! Det var ett litet hjärta som slog och storleken var perfekt för v 12. Nu slappnar jag av lite innan nästa skrämselgrej dyker upp. Skulle dock gärna slippa det nu! Hur går det för dig? Lovar testa borago!!! Det funkade för mig.
  • Frazze

    Oj här händer det grejer! Har inte orkat läsa allt tyvärr Själv börjar jag bli lite rundare om magen nu. Mina småblödningar kommer och går heeeelt tiden, så när man haft uppehåll i en vecka och det kommer tillbaks då sitter hjärtat i halsgropen igen. Nu har jag ett nytt problem! När jag har vart på toaletten på morgonen och sen sätter mig på en stol så gör det ont i bebismagen Vet inte om det är min tarm som är så irriterad att den trycker på bebismagen eller vad det kan vara! Någon av er som vart gravid innan som känt något liknande? Till er andra som kämpar så hoppas jag att ni lyckas väldigt snart!

  • Frazze
    Liv2014 skrev 2014-05-11 16:02:39 följande:
    Frazze inte direkt exakt vad du skriver med hade ganska tidigt och även till och från nästan hela graviditeten som lätt molande mensvärk långt ner i magen. Min bm menar att det är livmodern som växer och ligamenten som töjer sig om det kan vara något sådant du känner?



    Det känns som att något trycker upp bebismagen liksom när jag sätter mig. Och det gör rätt så ont faktiskt! Jag ska ta och ringa min bm i morgon och fråga. Jag har ju stora problem med min IBS just nu så det kan ju vara att tarmen är så inflamerad att den är svullen el något och att det då trycker på just bebismagen. Men det klart att det känns lite som att det sträcker lite i något oxå så det kan ju vara ligamenten som töjs. Blir inte riktigt klok på det här med att vara gravid. Vad mycket lättare det vore om allas graviditet var precis exakt likadan.
  • Frazze
    Zinna skrev 2014-05-14 20:23:53 följande:
    Hade bara sex äggblåsor när vi var på läkarbesök inför IVF för några veckor sedan. Förra gången hade jag nog 9 tror jag, vilket ledde till i slutändan tre (!) embryon av bra kvalité. Har just påbörjat spray för nedreglering, hoppas att vi iaf får några ägg den här gången.

    Vi har ändå tänkt att ställa oss i kö för äggdonation. Är det några andra länder utöver Finland som har öppna donatorer?



    Jag tror att en tjej här var i antingen tjeckien el slovakien, minns inte men det gick visst snabbt och det var inte så jättedyrt och hon blev gravid vid första försöket. Kolla upp det! verkade riktigt bra i alla fall. Gå tillbaks här i tråden och kolla efter Micke. Lycka till!
  • Frazze
    micke78 skrev 2014-03-02 12:18:54 följande:
    Tack så mycket!!! Det är fortfarande 8 veckor till 3 månaders gränsen, så jag försöker inte tänka så mycket på det (även om det är jättesvårt).

    Frazze: 10 november:D Jag fick tillbaka 2 stycken 5 dagars, så frågan är ju om det är tvillingar och att det är orsaken till att det var så tidigt. Men om man tänker, så testade jag -4 dagar innan mens skulle komma, i normala fall alltså. Så så tidigt är det ju inte. Men det är helt sjukt, kan verkligen inte fatta det!! 

    Du får testa när det känns rätt. Jag kände att jag heller ville ta itu med minus än för varje pris vänta till testdagen. LYCKA till!!!

    Zwillinge86: Jag väntade 3 månader. Det är reprofit i tjeckien jag gick till. Det kostade 4500 euro. Jag kan bara säga positivt om den kliniken!



    Så här skrev Micke i alla fall! Läs det sista i hennes meddelande.
  • Frazze

    Åh Blomman Grattis! Jag hoppas så innerligt att det går bra för dig denna gången!!!!!!! Och livit! Jag hoppas att ett mirakel sker och att det kan gå den naturliga vägen. Känns så orättvist att jag får vara så lycklig när jag vet att ni får kämpa så. Men jag tror inte att någon har gått in med så negativa tankar som jag heller. Givetvis hoppades jag ju, men jag sa att om vi har tur så kanske på tredje försöket. Sen när det var två ägg som jag fick tillbaks så tänkte jag att aldrig att något av dem fastnar, sen när ett hade fastnat så tänkte jag att jaja första graviditeten slutar oftast i missfall ändå. Och VIPS så går jag idag in i v 16. Min man och min mamma trodde på detta till 100% medans yber pessimisten jag bara tänkte att det kommer aldrig att gå! Men jag är en av de få som lyckats så nu är det er tur att göra det! Lycka till! Kram

Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH