• Frazze

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Hur har det gått för dig Blomman? Jag håller tummar och tår för att det lyckas denna gången.

  • Frazze
    livit skrev 2014-05-31 17:27:25 följande:
    Åh vad spännande blomman! Jag har hört att Ovitrellen kan ge utslag upp till ca 10 dagar, så det kan kanske varit den? Jag tog min för 6 dagar sedan och hade utslag imorse. Jag tror på dig den här gången!

    Jag undrar också hur det går gör dig Frazze?



    Jo det går jätte bra (tror jag i alla fall) jag mår toppen fastän att konditionen är lika dålig som på en 70årig rökare typ. Magen växer och jag har fått köpa mammabyxor nu. Jag går in i v 17på måndag och det börjar närma sig tiden man får känna sparkar. :- ) Jag vet att drt är några veckor dit, men det närmar sig Vi har bokat in ul den 23 juni så då får vi se vårt lilla mirakel.

    Åh Blomman! Jag hoppas hoppas hoppas att det blir ett stort fett plus när du testar om någon dag
  • Frazze
    blomman02 skrev 2014-06-01 03:49:26 följande:
    Har också läst 10 dagar men det är ju 14 dagar sedan jag tog den... Ruvardag 10+2 dagar mellan spruta och ÄP och ytterligare 2 dagar till ET.. Nåja, vi får se. Håller tummarna för OSS



    Åh håller tummarna så det gör ont! Måste bara vara din tur denna gången!!!! 1 av 4 och det är du som är den 1 personen som lyckas!!! Kram
  • Frazze
    blomman02 skrev 2014-06-06 17:03:37 följande:
    Det ca inte vår tur denna gången heller, mensen är ett faktum efter flera dagars spottings.. Jag är så tom inom mig att jag inte ens orkar gråta. Ibland vet jag inte om vi orkar fler gånger, men det gör vi tydligen..



    Jag beklagar verkligen Blomman :'( Det kändes verkligen som att det var er tur denna gången! Detta får ju mig att fatta vilken otrolig tur vi har haft! Jag hoppas verkligen att nästa gång är din tur! Som jag skrivit förut!!! Testa Borago, Jamsrot är tydligen lite som dhea det ska ha en föryngrande effekt. Det är värt ett försök och jag vill tro att det var det som gjorde det för mig. Lycka till med nästa försök! Kram
  • Frazze
    Zwillinge86 skrev 2014-06-21 16:00:58 följande:
    Undrar om någon av er testat japanska modellen (mini ivf/low stimulation)?

    Funderar på att testa detta om jag blir för otålig till hösten. Eventuellt gör jag en mild hemmastimulering redan efter sommaren; lyckades ju plussa efter en sådan i julas ;) så om någon vill bli av med överblivna injektioner eller ägglossningsspruta så är jag intresserad.



    Låter spännande! Jag har bara en sju helvetes massa "sprutor" kvar från mitt lyckade försök. Men inga vätskor el nåt sånt tyvärr. Har lådvis! Vart ska jag göra av alla??? Lämna tillbaks till Apoteket kanske?! Önskar dig lycka till! Och som sagt behöver du injektionssprutor så har jag lådor!!!
  • Frazze
    Zwillinge86 skrev 2014-06-23 20:14:52 följande:
    Japp metoden är tänkt som ivf-metod med ÄP och FET i naturlig cykel om jag förstått det hela rätt. Jag kommer dock enbart att köra stimulering och hoppas på tur i sänghalmen då vi inte har någon klinik som hjälper oss med ivf. Kanske att min grekiske läkare kan tänka sig lågstimulerings ivf framöver, men än så länge förespråkar han tålamod även om mina lustiga cykler förbryllar även honom. Han menar dock att AC och immunsupporten bör ha en långsiktig och stabiliserande effekt på min hormonella obalans, så jag får väl hopppas att han har rätt!

    Livit: hur mkt progesteron har du, och vad vill du ha för det?



    Jag hoppas verkligen att du lyckas med ditt lilla hemexperiment oxå! Kanske något för mig sen om vi vill försöka med nr 2??? Just nu så är jag i v 20 och idag IDAG ska vi på vårt ultraljud!!!!!!! Hoppas inte du tar allt för illa vid dig att jag skriver om det? Kan förstå att det känns rätt så okänsligt! Kan knappt förstå att det fungerade på första försöket på mig??? Svär på att negativ inställning och Borago gjorde sitt! Har du några barn innan?
  • Frazze
    weeme skrev 2014-06-30 12:50:45 följande:

    Jag är väldigt omtumlad och jättenervös för egenförsöket att bli gravid på det som inte blev IVF lyckades, nu ska det bara hålla graviditeten ut. Tar fortfarande Lutinus ett tag, men så mycket mer kan jag inte göra? Kliniken har sommarstängt så ingen support där heller. Hoppas ägget var solit guld så det funkar denna gången!!!


    Skojar du????? AAAAAAAAAAAHHHHHH!!!!! Grattis till plusset!!!!!!!!! Åh vad roligt att du lyckades! Jag ska hålla tummar och tår för dig att allt går bra Stor kram
  • Frazze
    weeme skrev 2014-07-07 22:43:45 följande:

    Livit, ja det är den avbrutna IVF'en som lyckades. Jag har inte alls koll på om det är sämre chans nu med ett "provocerat" ägg osv. Jag bara ber till högre makter att det ska få bli ett litet barn. Gyn är ju som sagt stängt så ingen finns att bolla med heller. Nervös väntan, men så är det varje gång- i allafall för oss som är högst medvetna om MFrisken.


    Synd att du inte bor i Australien då, där kan man betala sig fram till Ul nä som och semester har ingen betydelse där. Jag hoppas verkligen att det går vägen för dig! Jag och min man är så lyckliga över att vi lyckades första ivf försöket och att jag nu är i v 22, men inte oroar jag mig mindre för det! Sen får vi väl se om det blir något mer försök efter denna lilla fisen Här blir man itutad att bli inte gravid för tidigt, skaffa inte barn för tidigt och sen får man örfilen med 0.2 i amh för att man inte gjorde det tidigare!!!! Men får jag en liten flicka så ska jag minsann berätta för henneså att hon kan kolla upp sig när hon kommer upp i ålder. Men jag tror att det går bra denna gången Weeme ska du se! Ni får ett litet knyte fram i vår, det tror jag på
  • Frazze
    NikeSaga skrev 2014-07-16 12:44:12 följande:

    Hej!

    Jag och min sambo har försökt att bli gravida sedan feb - 13, plussade, MF okt trodde att jag var i v11 men MF v6.. Har sedan dess varit resultatlösa, går hos kurator, provat zonterapi osv... Har nu påbörjat utredning, fick svar igår via telefon ang mina blodprov. 1:a provet visade på bra ÄL värden, andra provet sämre, visade att jag har minskad äggreserv. Spermaprov normalt. Vi kommer att kallas för vidare utredning tidigast september. Det värsta samtalet jag någonsin haft! Sköterskan ingav inte mycket hopp, kommer att få remiss för ytterliggare blodprov men vi kommer förmodligen inte att kallas till vidare utredning förrän i sept. Känns som att hela min värld rasat samman och allt känns hopplöst!

    Hittade denna tråd och känner att jag bara måste delta. Endast ett fåtal vet vad vi går igenom. Man känner sig så ensam och maktlös. 


    Hej NikeSaga! Jag fick för lite över ett år sedan veta att min äggreserv låg så lågt som på 0,2. Jag blev ju givetvis helt förkrossad och tyckte inte att jag dög till något. Vi började vår utredning och precis som för dig så var det inget fel på min man utan det var bara äggreserven som spökade. Vi blev remmiterade till ivf kliniken där vi fick träffa en helt fantastisk läkare som undersökte mig, han sa att ja men lite få äggblåsor hade jag nog ändå så det skulle nog gå. Han ville få igång snabbvarianten redan innan jul, men de platserna var redan fyllda så vi fick vänta tills feb i år. Jag började året med att rensa kroppen med detox, jag åt nyttigt och började fylla på med vitaminer och Borago. (Har läst att jamsrot ska vara riktigt bra, men bara tills man börjar med sprutorna) och sen så motionerade jag ordentligt oxå. Vi åkte dit och fick instruktioner om sprutor och allt och så fort mensen startade så satte jag igång. När jag kom ner på första besöket och skulle kolla utvecklingen på äggen så var där bara 4 st!!!!! Jag blev helt stel och förkrossad, dessutom så var bara två i den storleken som de behövde vara. Jag fick ta sprutor i några dagar till och gå dit igen. Då sa de att det var dags för äl sprutan och så fick jag tid när jag skulle vara nere på äggplock. När jag kom dit på äp så fick de ut 4 st ägg och de lugnade mig med att det var bara 1som behövdes. Dagen för återföring satt jag från det jag vaknade tills vi var där med telefonen i handen och väntade på samtalet om att det inget fanns att återföra, men det samtalet kom aldrig!!!! När sköterskan kom så berättade hon för oss att drt minsann var 2 ägg som hade tagit sig och att vi nu skulle få båda dem tillbaks. Lyckan var så stor att tårarna bara flödade! De fördes tillbaka och de där dryyyyyyyyyga 6 veckorna senare så hade jag ett plus på stickan. Nu är jag i v 23 och väntar enormt på att den lilla karate sparkaren ska komma ut i Nov någon gång. Jag lovar att det var enbart negativa tankar och tanke på misslyckande fram tills v12. Men det går!!!! Det finns en del av oss som faktiskt kan ha tur! Så vad du än gör ge inte upp än utan vänta och se! Visst vänta det får man, men när man väl kommit in på kliniken så gick det rätt så fort. Jag önskar dig all lycka på din långa väg! Styrke kram från mig!
  • Frazze
    NikeSaga skrev 2014-07-17 22:09:35 följande:

    Tack så jätte mycket för era svar! Det värmer!! Har idag varit i kontakt med kliniken, fått prata med en sköterska som förklarade lite mer om hur allt kommer att gå till. Idagsläget är det bara att vänta. Men hon lyfte fram och påpekade som ni alla säger att jag ska hålla fast vid att jag faktiskt HAR blivit gravid en gång och att jag har regelbunden mens och ägglossning. Lite svårt är det dock när de mörka tankarna dyker upp! Funderar mycket på om jag har något annat fel också......Får försöka göra det bästa av livet under tiden, det är svårt och jobbigt, men jag ska försöka!

    Kramar


    Ja DU HAR blivit gravid tidigare! Jag har ALDRIG på de åren vi försökt fått ett plus på stickan. Så lyckas jag på första försöket så ska du se att det kommer gå toppen för dig med. Som sagt boosta kroppen så gott det går med mindre kaffe ( om du dricker kaffe)

    Detoxa, vitaminer, Borago. Och se till att din man/ kille tar sina zink och c vitaminer i alla fall om inte en multivitamin. Man kan inte göra för mycket för att optimera kroppen utan allt är bra! Hoppas nu att ni får tid så fort som möjligt! Kram
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH