• Hannah8401

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Kram. Jag tror inte man kan känna fullständig lycka igen förrän man uppnått sin dröm om ett barn. Kanske klarar man att hantera det men inte helt lycklig. Livet är så orättvist ibland. Jag hoppas du kan njuta av julen och allt omkring ända, stor varm Luciakram

  • Hannah8401

    Germany, tack! Jag hoppas så att du ska få uppleva samma lycka väldigt snart.

    Jag känner väl ingenting? Lite ömma bröst till och från och igår hade jag lite som lätt mensvärk annars i

    ngenting. Väldigt pigg, inget illamående, inga konstiga begär. blir lite orolig då en del säger att det kan vara tecken på missfall om man inte har symtom.... Uff.

    Idag ska jag åka och hälsa på min farfar som hamnat på hem. Hoppas han känner igen mig. Vad ska ni göra?

    Cff, hoppas det ordnas sig med allt kroppskrångel. Det är väl ovanligt att ha för högt progesteronvärde? Jag har bara hört om folk som har för lite, och för högt östrogen. Vad beror det på?

    Viki, när ska du få äggen tillbaka i magen?? spännande!

  • Hannah8401

    Germany!!!! Åhhhh shit, jag sitter här med tårar i ögonen!!! Åhhh vad glad jag är:):)  Det är helt otroligt. Du är så värd detta fina du, jag önskar jag var nära och kunde fira med dig;) 
    Jag förstår din rädsla fullständigt, jag känner precis samma sak. Wiieeee vilken dag! Puss på dig <3

  • Hannah8401

    Det vore ju spännande att ta om amhvärdet nu ja germany jag fick brev igår om mitt andra amhvärde, det var samma igen.

    Men germany, visst använde du dig av progesteron denna cykel? Det gjorde jag med..... Tror du det kan ha hjälpt oss? Jag tänker oxå på om man nu har väldigt lite ägg, är risken för oss större att det är något fel på våra barn?

    Har du förresten några symtom?

  • Hannah8401

    Jag har fått svagt svagt mörka flytningar och brösten har sluta ömma:'( tror jag har missfall på gång. Nu vill jag inte leva längre fy vad detta gör ont i hjärtat!

  • Hannah8401

    Jag är i vecka 7, 6+2, jag har bara haft vita/gula flytningar förut och nu är det svagt svagt ljusbrunt, och detta i kombination med att brösten slutar göra ont... Jag är så rädd! Hade du svagt brunt med? Hur länge slutade dina bröst att ömma?

  • Hannah8401

    Jag vill gärna göra vul men hur ska jag få det? Kan jag tjata mig till det? Fy, vi ska ha stor födelsedagsfest ikväll med, tänk om det sätter igång med ett ordentligt missfall då:'(

    Kom ömheten tillbaka sen? Och har du det fortfarande?

  • Hannah8401

    Tack för att du lugnar mig, men när det är två saker samtidigt så blir man extra orolig. Ja jag har hört detta om bruna flytningar och även blödningar. Jag får bara hoppas och önska att det inte är missfall.

    Kram till dig och din sparkande baby

  • Hannah8401

    Välkommen snart vår!

    Jag åkte faktiskt in igår för att få se om det var missfall på g, men dom gjorde inte vul på natten där, och så länge jag inte blödde och hade magsmärtor så sa hon att det troligtvis inte var missfall på g. Men jag tror det, brösten gör ju inte ont längre heller:(
    Bullan, kommer det mycket för dig fortfarande? Varför blöder tappen då, är det om man haft sex eller kan den göra det ändå? Fy vad detta är jobbigt, jag ska ringa imorgon och försöka få en tid, jag klarar inte denna ovisshet.
    Jag är glad att min sambo vet iaf, han lugnar mig mycket. Hur många dagar tog det innan dina ömma bröst kom tillbaka Bullan? Och känner du något annat? Detta är ju egentligen mitt enda symtom....och nu är det borta....

Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH