Inlägg från: kramiiis |Visa alla inlägg
  • kramiiis

    Kramiiis vänner

    Jag kom fram på minuten.
    Trevlig rysk läkare som nu var kopplad till landstinget och bredvid privat.
    Hon kunde ta alla prover om jag betalar men ansåg onödigt (behandlas med kortison och trombyl/Fragmin) Hon vill kolla blodflödet genom livmodern med doppler om dåligt ge livmodernassage. Och det måste jag göra på hennes privata klinik kostar 1400 för dopplerunders och sen 400 per massage omgång upp till 10 ggr.

    Om doppler visar ok skriver hon ut 15mg prednisolon och kanske även fragmin. Om
    Dåligt massage och pred/fragmin.

    Hon tror hon kan få igång mina äggstockar och göra så jag blir av med en del klimakteriesymton om jag får massage ifall det är felet. Hmmm njao vet inte riktigt men skitsamma får bli doppler iaf.

    Hade precis haft äl enligt vul, inga cystor eller annat konstigt.

  • kramiiis

    skrippo: duktig du är med julklapparna!
    själv har jag inte fixat en enda....


    turbo: tyvärr händer det rätt ofta att det är kabelstöld, snark, försöker dom bygga en egen tågbana nånstans eller? Vi får höras angående fika vore kul att träffa er snart, var så länge sen nu!


    mammiz: näe hon ansåg att det var onödigt att ta prover då hon ändå vill skriva ut kortison och troligtvis fragmin, och då spelar inte provresultaten nån roll lixom. Och det är ju iofs sant. Hon tyckte att det var väldigt synd att vi försökt så många gånger, men inte blivit undersökta när det gäller blodgenomströming, men det är ju ingen vedertagen metod i sverige, så är ju inte konstigt. Så nej man gör inte dopplerundersökning vanligtvis, men jag har hört att många med upprepade mf har fått göra det när de hittat någon som lyssnar på dem. Så ja varför inte. Är inte blodgenomströmningen tillräcklig så får embryot svårare att fästa och då vi satt tillbax många fina embryon så kan det ju vara värt att kolla det. Många får fragmin för att göra blodet tunnare, men det hjälper inte tillräckligt förstod jag det som. Hon var lite vad ska jag säga, inte virrig, men ja ngt.
    Livmodermassage kan då få igång blodflödet och kan även göra att äggstockarna kommer igåg igen hmm.

    Ska läsa lite på amerikanska sidor och se vad de skriver där.

    själv känner jag väl mest, att ok kostar det "bara" 1400 för att göra dopplerundersökningen och en om det är dåligt flöde 400 per massage, kaste 10 gånger, så fine.
    Har dock småångest för just livmodermassage, det känns lite olustigt måste jag säga. Men vad ska man inte vara med om?
    Det enda är väl att tiden går och jag orkar inte vänta hur länge som helst, å andra sidan några månader hit eller dit är väl inget egentligen.

    och om hon nu skriver ut det jag vill ha, så är det lixom ok att göra den undersökningen. Hon ville helst inte skriva ut utan att ha gjort undersökningen först. och det får jag väl gå med på...

    på alla!


     


    please don't hurt me anymore
  • kramiiis
    Lilla JJ skrev 2010-12-14 20:44:44 följande:
    Kram på dig!

    Det är väl inte så konstigt att du har ångest inför läkarbesök? Men det kommer att gå bra ska du se. Privata brukar ju vara ganska måna om att göra ett bra intryck så att de får fler kunder så att säga.

    Jag och vovven mår bra. Men just idag önskar jag att han var katt så att jag slapp gå ut i kylan. en gång till.....brrrrr.
    Vad har kramiiis på sin önskelista til tomten i år?


    härligt att ni mår bra hihi ja det är skönt att ha katt ibland så man slipper gå ut hur många gånger måste du ut och rasta honom?

    önskelista, hmmm.
    ett plus!
    ett bättre liv
    att lyckas bli klar med avhandlingen

    stor kram!
    please don't hurt me anymore
  • kramiiis

    ja jag får väl kolla med sambon vad han säger, är det värt det, är det för "konstigt", känns det rätt/fel. själv anser jag vad kan gå fel mer än det gjort hittils?? 6000 hit eller dit på våra redan 200 000 det spelar lixom ingen större roll... bättre det än att kanske kasta ännu ett fint embryo i atlanten typ.


    please don't hurt me anymore
  • kramiiis

    pluggis: det är jättesvårt med inredning tycker jag, gardiner inte minst, därför har vi bara det i våra två fönster i vardagsrummet i biblioteket och köket fick det bli träpersienner tråkiga jag. sovrummet blev ju renoverat klart först i augusti så dit har jag inte ens börjat fundera, men ska nog införskaffa ngt färgglatt tror jag
    men jag tyckte de gardineran du köpt var snygga det är jättesvårt att säga om det blir för mycket när man inte har en helthet, allt beror ju på resten av inredningen och så.
    Men på bilden tycker jag det ser trevligt ut

    något annat jag tycker är svårt, är mattor, jag vill ha lite färg i vårt gästrum, det är typ vitt vitt vitt, med ett litet ekskrivbord, ekgarderob och en säng med vitt överkast. Lixom hallå hur tråkigt kan det bli. Måste få in lite färg, eller iaf en tavla, eller en bokhylla på väggen med lite böcker typ. Men näääääää.... hmm.
    Får bli sen när jag blir arbetslös, jag hade tänkt försöka va det lite innan jag börjar på nytt jobb... lalalala.... hmm.... undrar vad sambon säger om det


    please don't hurt me anymore
  • kramiiis

    pluggis: hihi du får tala om hans reaktion sen

    hagelinen: härligt att David kommer ner ikväll kan tänka mig att du längtat!
    Men hallå vad dåligt att han inte får provision som de andra grrrr.
    näää blir ju ngt svårt att betala två hus på den lönen tyvärr. Hoppas ni kan flytta hem snart!


    please don't hurt me anymore
  • kramiiis

    lilla jj:

    hihi, vi får kanske ta och gå en inredningskurs tillammans trivs du bra på nya stället annars?
    3 gånger är ju inte så farligt iaf, bra med promenader, ibland skulle jag vilja att morries var en hund, hade varit lite enklare att gå promenad med honom då!

    kram söt!


    please don't hurt me anymore
  • kramiiis

    vädur: måste tacka dig för att du startade denna tråden, för det samlade ju ihop även en del andra fl-vänner jag hängt med tidigare som jag saknat massor

    trivs med att ha en egen tråd


    please don't hurt me anymore
  • kramiiis
    små räkorna skrev 2010-12-15 15:06:19 följande:
    jag vet hur det är då vi blev försenade runt 10-15 min imorse pga tåget....Skrikandes
    då var det koppartjuvar plus att det bara är enkelspårigt på vissa ställen.....så vi blev stående i säkert 10 min innan tåget kunde fortsätta.........MOOOOOORRRRRRRRRRRSkrikandesSkrikandes
    ja alltså att det är enkelspårigt på vissa delar av roslagsbanan gör att det ställer till väldigt stora problem, när snabbtågen ska förbi och de måste hålla på att vänta på varandra. Skrikandes skitstörigt!
    please don't hurt me anymore
  • kramiiis

    räkan: jupp. Jag har bara några minuter till station så jag kollar realtidsinfon på sl:s app till iphonen innan jag går hemifrån och där stod det inte några förseningar. Men när man kommer till station, 5 minuter senare, är det försenat först 5 min, sen 10, sen 15 och tillslut kom det efter 20 min, dvs när nästa tåg skulle ha gått!  *morrar* och det värsta är att de inte kan säga vilken station det står vid utan bara uppdatera minuter hela tiden, hade de sagt station hade man ju kunnat räkna ut själv hur illa det var. morr morr morr morr.
    ska nog börja gå till roslagsnäsby istället där man har båda linjerna att välja på. grrrrrr



    sådär ja, nu har jag gnällt tillräckligt om det!  


    please don't hurt me anymore
Svar på tråden Kramiiis vänner