• Gift44

    Jag är adopterad och vill berätta för er om de problem jag själv haft.

    Saturos skrev 2011-01-01 13:38:28 följande:

    Men om man växt upp med att bli kallad guling och kinesjävel hela livet och hatats av alla man träffat så är det inte så lätt att gilla hur man ser ut och att vara annorlunda...jag hatade att vara asiat när jag var liten och kollade mig själv i spegeln, jag ville se ut som alla andra för jag trodde att smärtan och hatet skulle försvinna då, det är kvar fortfarande i mig fast jag är vuxen nu, när jag ser mig själv i spegeln så gillar jag inte det jag ser, det är som att man ser en helt annan person, mitt yttre är asiatiskt medan min själ och hjärta är svenskt. Jag känns som fångad i fel kropp alltså...hemsk känsla.

    Jag HATAR av att vara annorlunda, hade jag fått ett erbjudande av att se svensk ut hade jag tagit det på en sekund, så enkelt är det. Allting hade blivit bättre i mitt liv om jag hade varit blond och blåögd och vit. Det är den enkla sanningen.

    Problemet är att man inte ses för sin personlighet utan man blir dömd efter hur man ser ut, ser man ut som en svart kommer alla se personen som en afrikan och ser man ut som jag gör kommer man ses som en kines, guling och så vidare, så funkar vi människor dessvärre. Även fast det finns de goda personerna som inte dömer efter utseende tack och lov.


    Förstår inte riktigt var du växt upp ?  Med ditt resonemang bör man ju också undvika att skaffa en partner med mörkare hudfärg eller annorlunda ögonform. Dvs det bästa är att alla är rasrena. Jag tror dina problem är personliga och om du växt upp i Korea skulle du känna dig lika utanför och känslig.
  • Gift44
    Saturos skrev 2011-01-01 14:28:52 följande:
    Jag vet att du är rasist och hatar de icke vita så du kan gärna lämna tråden. Du vet inte ett skit om mig och bryr sig uppenbarligen inte om oss adopterade och våra känslor.

    Jag är inte rasist, jag hatar rasismen som behandlat mig uselt. Problemet är att sådana som du själv inte ser att Sverige är fullt av rasister, du tror att världen är perfekt och att alla är goda men så är det inte och kommer heller aldrig bli så heller, din ideal värld har aldrig funnits och kommer aldrig finnas, människor kommer fortsäta hata och kriga mot de som är annorlunda, för så fungerar vi uppenbarligen.

    Det är inte så att jag föddes med den här personligheten utan den kommer från ett dåligt liv, har blivit misshandlad av rasister och kallad fula ord och spottats på för ingen anledning utom mitt utseende, om du inte tror att sådant påverkar ens psyke så får du nog försöka inse att det gör det.
    Javisst försök vända på det, jag är själv invandrare från ett asiatiskt land som barn (fast inte adopterad men min biologiska far övergav familjen när han inte kunde försörja oss)
  • Gift44
    Saturos skrev 2011-01-01 14:39:14 följande:

    Det är snarare du som inte kan läsa eller är för korkad för att förstå vad man skriver. Det enda jag skrev var att många i Sverige är rasister och kommer behandla barnen som ser annorlunda ut dåligt, stämmer inte denna analysen? Hur gör den analysen mig till rasist? Alla de barn som inte ser svenska ut och mobbas för det är alltså rasister för att de berättar att de mobbats för deras utseende? Du är ju sanslös.


    För mig personligen får alla blandas hur mycket som helst, men det är naivt att göra som du gör och tro att alla kommer behandlas bra av alla människor, för så är det inte.


     


    Och jag beskrev följderna av ditt resonemang. Om du inte fattar det får du komma med en lastbil och vräka invektiv över mig. Det är ju nånting du är bra på.
Svar på tråden Jag är adopterad och vill berätta för er om de problem jag själv haft.