• mia1980

    Blivande mammor i Kristianstad

    Här är en mamma till...

    Jag är 30 år och väntar min nr 2 i augusti. Den stora sonen är 8 år så jag har gott om tid mellan barnen
    Bor på Österäng i ett av höghusen.

  • mia1980

    Hej. Min helg var som vanligt fylld med ishockey, för det är våran stora hobby. Vi alla i familjen spelar samt att vi går på hemmalagets alla matcher. Vi bor alltså i ishallen under vinterhalvåret. Men i helgen var vi iväg i Osby på en match för sonen så det var ju iaf lite annorlunda. Han vann inte men det var bara 1 poäng som skillde lagen åt.
    Jaja, annars så växer magen och i måndags så var jag på inskrivning hos BM. Var det vanliga snackat om hälsa och ärftliga sjukdomar och sen alla tester som skulle tas. Vi fick även lyssna på hjärtat fast att jag bara är i vecka 13 Glad Sen bokades en massa andra tider så jag vet vad som ska hända fram till mitten av graviditeten, men det är bara skönt och vill jag dit innan så var det bara att ringa så fixade hon en tid till mig.
    Känns som om jag fått en mycket bra BM denna gången också Glad
    Jag mår toppen nu utan någon illamående och sånt, har bara tröttheten kvar, men den får jag nog stå ut med. Är iaf skönt att vädret är bättre så kan man ut och röra sig så man inte stelnar för mycket mellan träningarna.

    Är det någon av er som går till badhuset och simmar då och då?
    Jag hade tänkt att jag skulle börja med det så man kan bygga upp kroppen lite inför den kommande förlossningen. Kan ju snart inte träna hockey längre och då måste jag hitta något annat att göra istället. Kanske någon som skulle vilja göra detta tillsammans med mig...?

  • mia1980
    Aiva skrev 2011-01-27 12:13:48 följande:
    Mia: Fick du massa tider innan mitten av graviditeten?? Min första tid efter inskrivningen var rul i v 18 sen tid t bm i v 24 tror jag det var. Fast fick visserligen göra en tidig glucosbelastning oxå men den räknar jag knappt .
    Ja, jag fick en massa nu innan till läkare ett besök hos BM och UL-tiden. Allt detta för att jag håller samtidigt på med en utredning om en reumatisk sjukdom, samt att när jag väntade sonen så hade vi problem med tillväxten. BM vill ha lite extra koll på mig då och det är bara skönt.
    Bellini skrev 2011-01-27 14:03:03 följande:

    Mia1980 jag känner igen dej, har du gått på milner eller härlöv? Jag funderar faktist på att börja med vattengympa, gjorde det under min förra graviditet o det var skön träning. Dem har på tivolibadet tis ons tors tror klockan 19. Jasså du fick lyssna på hjärtljuden du...vilken snäll barnmorska, det fick inte jag när ja va på inskrivning.


    Kul med UL, längtar till mitt om ett bra tag...
    Jag har gått på Milner, så det är säkert därifrån du känner igen mig. Får kika in och se om man känner igen dig också...
    Kvällarna har jag svårt att komma iväg på då vi alltid har hockeysaker då, grabbens och gubbens samt alla möten jag ska gå på... Men jag planerar att simma när jag lämnat sonen på skolan, passar mig så bra på morgonen.
    Ja, det var riktigt kul att få lyssna så här tidigt, men jag fick det enbart för att jag frågade om det. Hon var inte säker på att hon skulle hitta hjärtat.
    Aiva skrev 2011-01-27 12:15:17 följande:
    På vilken mvc går ni?

    Jag går på Riksens Ständer o har Therese som BM. 
    Jag går också där och har Lena som BM. Tycker hon verkar hur bra som hellst.
Svar på tråden Blivande mammor i Kristianstad