Inlägg från: MammaTillDomFinaste |Visa alla inlägg
  • MammaTillDomFinaste

    Min väns hund attackerar andra hundar, hon har den lös

    hmm, de där är nog rätt så svårt, för de är inte många som gillar att ta kritik..!! Men samtidigt, jag har själv haft en osäker hund som gjorde utfall mot allt och alla. Och det tar bort allt de roliga med att ha hund..!!! Det blir inge skoj! men jag kom aldrig på tanken att ha honom lös på en promenad om jag inte var långt uppe i skogen!!! eftersom hon har haft detta problem en längre tid, så visst att de kan vara dyrt med kurser, men hon kan väl snåla och spara ihop till en? Man brukar ju vilja försöka när ens bästa vän mår dåligt liksom.

    Kanske kunna önska sej i present av någon? min mamma brukar ge mej medlemsgrejer i present, hos SKK, vinthundsklubben och sådant som jag vill vara med i, hon kanske kan få som ett "bidrag" av någon för att kunna gå rn riktig kurs? och eftersom den har såna problem och hon knappt kan hålla i den, så skulle jag direkt skicka henne till en specialist, inte gå en allmänlydnad på brukshundsklubben! speciellt när hunden varit med om det den varit med om!

    Det är svårt när dom inte tar till sej, förstår din frustration! När dom klagar, men man aldrig ser att dom faktiskt gör nåt åt det! Och stackars hunden som blir skriken åt hela tiden..!!!

    eeh, om hon ville ha en lätt hund, skulle hon väl aldrig ha skaffat en schäfer??! Och en som omplaceras pga misskötsel och misshandel??! Men låt mej gissa, den var billig>? brukar vara så tyvärr..... 

Svar på tråden Min väns hund attackerar andra hundar, hon har den lös