• sallybuse

    Vad är nyckeln till ett långt och lyckligt förhållande?

    Vi har varit tillsammans sen 78 och allt är hur bra som helst.Och hur vi har gjort de vet jag inte.Åren har bara gått.´Man ska ta hand om varann och respektera,Och ge varann ömhet och kärlek,Och hjälpas åt,Och ge lite egen tid,Vi har under dessa åren fått 3 underbara barn.Och nu så har vi fått 2 st underbara fantastiska barnbarn och dom älskar vi av hela våra hjärtan.Och vi träffar dom så ofta vi kan och får lov.Dom kommer till helgen båda 2 och då får vi rå om dom.Hoppas du hittar någon som du kan älska.Hjärta

  • sallybuse

    Om man frågar par i långa förhållanden så säger det ofta att partnern inte bara är "den man älskar". Det är även ens bästa kamrat, ens trygga punkt i livet, en som vågar se mig och ta mig för vad jag är. En person man trivs att ha vid sin sida och inte vill leva utan. En person man kan lita på.

    Vad rätt du har när du skriver detta.De är så sant så sant.Man´känner en stor trygghet.och vet var man hör hemma.Och fast vi har varit tillsammans så länge så sitter vi ofta på kvällarna och håller varann i  handen.

  • sallybuse
    de Robespierre skrev 2011-01-27 14:05:56 följande:
    Vad glad jag blir när jag läser detta. Inte för att du tycker att jag har rätt. Utan för att ni har hittat det som alla letar efter. Jag har pratat med en massa kompisar och deras kompisar och överallt ser man hur det ena förhållandet efter det andra faller samman. Svek, otrohet, kriser, outredda saker i ryggsäcken. Trasiga människor som gör allt för att hålla upp en snygg och framgångsrik fasad. Men bakom gardinerna i 300kvm villan med RS4:an parkerad utanför men inne är det iskallt, ångest och värsta Norén-manuset.

    Ditt inlägg får mig att tro på människan igen. Tack & Grattis!
    Tack för detta svaret de värmde gott ska du veta
Svar på tråden Vad är nyckeln till ett långt och lyckligt förhållande?