Inlägg från: Linnea1986 |Visa alla inlägg
  • Linnea1986

    Min sambo gick o la sig redan kl 20.. Så här sitter ja själv.. Med en massa tankar i huvet o vill att tiden/dagarna ska gå fortare just nu..

  • Linnea1986
    miljonrik skrev 2011-02-04 21:05:27 följande:
    varför vill du att dagarna ska gå fortare??
    På torsdag får vi veta vad provsvaren visar för utredningen min sambo gör, o sen när vi väl fått svaret så kan vi boka tid för barn utredning :)
  • Linnea1986
    miljonrik skrev 2011-02-04 21:14:00 följande:
    okey!! hoppas det kommer gå bra för er!! du får åter komma om hur det går med barn tillverkandetSkrattande
    Ja hoppas oxå de kommer gå bra, men e rädd för att han har den sjukdomen han utreds för, o då blir de mkt svårare på barn fronten, de kan till o med vara så att han inga barn alls kan få :(
  • Linnea1986
    miljonrik skrev 2011-02-04 21:27:56 följande:
    lus läste lite! oj, vad jobbigt om han har det. men det finns ju många andra sätt att få barn på också.. hoppas att han inte har det så ni kan börja med bebisverkstan snart:) håller tummarna för er
    Jag hoppas inte han har de, men mkt lutar åt att de e just de.. Men de märks vad läkaren säger.. Dom på gyn ville att vi skulle få de svaret först innan vi bokar tid för utredning, för om han har Klinefelter så får vi gå en annan väg i utredningen..
  • Linnea1986
    enlitenbitkaka skrev 2011-02-04 21:42:46 följande:
    Läste lite snabbt och det verkar ju inte som att alla de männen har svårt för att göra barn? Och att de kan bli biologiska fäder på andra sätt.

    Vi kämpade också lite i motvind då min sambo har haft cancer och fått cellgifter...chansen att han skulle blivit steril var rätt hög. Jag blev gravid på första försöket så solskenshistorier finns Håller tummarna för er!
    Grattis till er :) Jag hoppas oxå vi kan få en liten, de skulle göra mig o sambon så glada, speciellt sambon eftersom han inte tror han kan få barn..
  • Linnea1986

    Blir nog samma sak för mig som igår, sitta o titta runt här, om inte sambon får för sig att vi ska se film eller spela något spel tillsammans :)

Svar på tråden någon annan som sitter hemma och har tråkigt??