• kirsikka

    Bidrottningsgele!?!?!?

    Ang. ta Apiforce på kvällen eller på morgonen; de två gånger jag blivit gravid (båda gånger med Apiforce) har jag tagit tabletten precis enligt anvisningarna, på morgonen innan frukost.


    Hopes1 skrev 2011-12-28 22:13:10 följande:
    Okej, tack för svar! Glad

    Då börjar jag ta dom ikväll, för på förpackningen står det att man ska ta det innan frukost. Men det kanske inte spelar så jättestor roll?

     

  • kirsikka
    Miss Madde skrev 2012-01-05 19:29:12 följande:
    Läst lite på dom olika trådarna om bidrottninggele å de verkade som de va många som plussat. Åkte å köpte tabletterna å ha ätit i 3 dagar nu, väntar mensen vilken dag som helst, men den kommer ju lite som den vill ibland, så hoppas den rättar till sig med. Kan man äta dom hela tiden lr ska man sluta när man ha äl? Står att man ska ta 2 så jag tar en på morran å en vid läggdax. Är de nån som försökt länge å bli gravid å lyckats då dom börjat äta dessa?
    Jag minns att jag slutade äta först när jag började misstänka att jag var gravid. Om man vill vara på den säkra sidan så slutar man vid ÄL, och fortsätter sedan när mensen kommer (om man inte blir gravid förstås). Eftersom man inte undersökt om det kan påverka fostret så har man rekommenderat att inte äta det när man är gravid. Har dock svårt att tro att det skulle vara skadligt så tidigt. jag har i alla fall fått två friska barn
  • kirsikka
    Hopes1 skrev 2012-01-08 22:55:05 följande:
    Ni som blivit gravida efter ni ätit apiforce, hur lång tid tog det innan ni blev gravida från att ni började? :)

    Kul att veta! :)
    2 månader (2 1/2) hann jag äta första gången, 3e månaden blev jag gravid (Minns att jag hade en burk på 90 kapslar och den hann inte ta slut). Andra gången efter ca 1 1/2 månader.  
  • kirsikka
    Cerrgweni skrev 2012-01-09 19:29:23 följande:
    De månaderna när du inte blev gravid...slutade du äta då mellan ÄL och BIM?

    Jag går nu och väntar på BIM... Det är första försöket med Apiforce...och jag har valt att inte göra nåt uppehåll mellan.. Kanske var dumt..   Men känns oxå lite dumt för kroppen att göra uppehåll.. Vet inte.. 

    Lustigt att du frågar, fär jag har tänkt på detta och minns att jag slutade äta de först när jag kände att nu är jag nog gravid. Jag blev gravid ganska snabbt efter jag började äta så jag hann aldrig riktigt tänka på uppehåll eller inte utan käkade på tills jag kände första symptomen strax innan BIM.

    Jag hade nämligen lite kvar i burken i höstas med bäst före datum januari 2012 och tänkte, eftersom jag fortfarande verkade vara fertil att jag käkar upp dem. Har du ätit två månader med uppehåll mellan ÄL och BIMl och inte är jag gravid än, men nu måste man ändå tänka på att chansen att jag skulle bli det är väldigt liten eftersom jag är så gammal (precis fyllt 46). Jag ska nog fortsätta utan uppehåll för att se om det gör någon skillnad. Jag har dock fått en väldig tydlig ÄL efter två månaders kur.

    Att det skulle vara skadligt om man blir gravid tror jag inte på. Anledningen varför de rekommenderar att inte äta naturläkemedel när man är gravid är att ingen har undersökt vad de har för påverkan. Så företaget "skyddar" sig genom att skriva det på burken. Mina barn är i alla fall fullt friska och jag hade helt okomplicerade graviditeter, trots att jag alltså ätit Apiforce ca en vecka efter ÄL när jag blev gravid. Jag menar, du hinner äta bara några dagar efter att ägget fäster sig. Vet inte om någon har undersökt eventuella ökade risker för MF.

    Jag äter dessutom Rosenrot och Munkpeppar för att öka chanserna.

  • kirsikka
    Cerrgweni skrev 2012-01-10 10:41:17 följande:

    tack för svar! :)

    Nej.. jag tror inte heller det är skadligt att äta ela månaden.. Det är ju som sagt företaget som skyddar sig.. Så jag knaprar på.

    Jag hade oxå en väldigt tydlig äl denna gången.
    Och det känns som mens-symptomen blir tydliga oxå.. För jag har väldigt ont i bröstvårtorna nu. Jag brukar känna av det...men inte så här mycket.
    eller så är det tecken på graviditet..men det känns inte som det tagit sig denna gången. Bara att vänta och se...ständigt denna väntan!

    Jag funderar oxå på att kombinera något mer för att öka chanserna.. Men det är okej att äta andra grejer ihop med Apiforce...utan att något slår ut varann?      


    Har inte hittat något om detta med att äta flera olika medel samtidigt, har egentligen bara läst om andras erfarenheter. Dock kan jag berätta att jag började med att bara äta Apiforce 2 månader, andra månaden testade jag med äl-stickor och fick positivt. Hade inte testat innan så jag vet inte om jag haft äl redan innan Apiforce, men jag har hela tiden haft regelbundna mens.

    Sedan, när jag 3e månaden utökade sortimentet och började även med Rosenrot och Munkpeppar (munkpeppar ska tydligen öka progesteronnivåerna) så fick jag så tydlig äl att jag minns inte att jag haft så fina symptom. Rikliga flytningar och allt. Testade även då med stickor och positivt igen.

    Så jag fortsätter. För mig är detta en sista chansning och egentligen tror jag inte på mycket att jag kan bli gravid, men eftersom jag fortfarande har äl så vill jag prova, så att jag inte behöver ångra sedan att jag inte gjort det.

    Enda biverkningen hittils är lite oren hy (dock kan det vara all chokladätande också under julen) och lite halsbränna.
Svar på tråden Bidrottningsgele!?!?!?